Extrem de incurcata in explicatiile cu milioane de euro invartite de ea si Dorin Cocos in ultimii 10 ani, suspecta Elena Udrea a declarat ca mai asteapta un milion de euro de la fostul sot.

Cum ea e acuzata de spalare de bani, iar Dorin Cocos e arestat pentru fapte grave de coruptie si afaceri foarte dubioase, putem presupune ca Udrea mai vrea din banii negri facuti de Cocos din spagile mentionate se procurori.

Intamplarile din ultimele zile demonstreaza ce s-a intamplat in cei 10 ani cu Traian Basescu presedinte : coruptie masiva la nivel inalt,  sacose cu bani negri plimbati intre diferite centre de putere, trafic de influenta, abuz in serviciu, crima organizata in politica.

 

17 COMMENTS

 1. Tot pun o intrebare de cand presedintele “ales ” a depus juramantul : CAND SE DESPARTE IOHANNIS DE P.N.L ??? PANA ACUM NU AM VAZUT DECAT UN ALT basescu.

 2. *reaţi ai ,,dracu” de panarame politice! credeţi că ţine ceea ce urlaţi pe micile ecrane? Cînd erai la putere cu băsescu, de ce nu ai clămpănit nimic pe micul ecran? Ce mă faci să înţeleg, că tu vrei cuadevărat să-i susţii drumul pe la cotroceni sau ca premier lui băse? cam asta se înţelege din ceea ce urlă madama, în plus, că este şi va fi tot bogată, mincinoasa-om de afaceri! Vă mai amintiţi cum urla în gura mare că e om de afaceri? acum clămpăne că nu a fost şi nu este, dar are de încasat bani destul de mulţi! incredibil ce mincinoasă şi mahalagioaică este aceastăă individă!Eşti sigură că nu vei răspunde penal?No bre! eşti în corzi că i-au arestat pe toţi ai tăi şi veţi urma, poate, şi restul? Măi să fie! Să plătiţi amenzile din campania electorală,,scîrbelor” apoi să întraţi precum struţul cu capul la fund! Alo! cum rămîne cu independenţa justiţiei dacă toată ziua este hărţuită această instituţie şi angajaţii lor? care-i pedeapsa? Personal, cred că, prin această acţiune a ,,sforăriţei” se vrea ca ţara să fie destabilizată fără remediu, vor să scape de arest şi pedepse, vor să scape de sechestru, dacă îi găsesc ilegalităţi, vrea să se uite de dosarul clanurilor B+B, de flotă, de vînzări ilegale făcute de TB, de ea cu clanul ei şi al pdl-iştilor. Nu că aş avea încredere, dar, trebuie urgent făcută curăţenie de mizeriile astea politice, prin perindaţii celor 25 de ani de zile! Dacă s-ar face referendum pro contribuţie la arestarea lor, nu cred că vor fi mai mulţi împotrivă, în plus, dacă se cere contribuţia unui procent de la popor pentru construirea de penitenciare cu condiţia sechestrului şi vînzării imobilelor, terenurilor, pădurilor ţării furate de aceşti hoţi de 25 de ani de zile, cred că toată ţara ar fi deacord, mai puţin cu condiţiile de detenţie pentru ei! Mai stingeţi lumina cînd apareudrea pe micul ecran, prea multă publicitate dubioasă!

 3. Nutzi e prietena cuplului fatidic Ponta-Ghița care nu e cu nimic mai prejos ca marinarul talhar!!!
  La brutarieee cu toti!!!!!

  • Extraordinar! Cum dracu’ de le nimeresti tu tocmai pe dos ? Tot poporul stie ca UDREA este a PNL-ului plin de basisti.

   • Udrea, conform propriilor ei declarații, a băut cafele cu musiu Ghiță și, plină de persuasiune ”l-a convins” pe Ponta cu Kovesi – cum că să fie bine, să nu fie rău.
    Tot cf. declarațiilor ei, Ponta nu prea vroia să stea la lucrare dar a reușit madam să-l priponească cumva…

    Oare ce argumente a folosit Udrea în fața lui Ponta??
    …În ipoteza că madam nu e ”mitomancă cronică”.

 4. Domnule Radu Tudor, am vazut la Stiri- Antena 3 “expozitia cersetorilor Romani” in Suedia. Nu credeti ca este o mare ofensa la adresa tarii noastre? Pentru mine, este o umilire fara margini ce trebuie sanctionata ferm, de la nivelul cel mai inalt. Ce au ajuns Romanii prin Europa, sa fie expusi precum vitele la targ?! Suntem bataia de joc a tuturor? Presedintele Iohannis, ce parere are? Ambasadorul Suediei o fi avand ceva de spus sau ar trebui trimis acasa?!

  • credeti ca acei artisti ciudati care au facut asta au intrebat la ambasada Romaniei inainte? e libertate de exprimare, chiar daca neplacuta pt noi

   • Acei artisti ciudati, nu ei trebuie sa intrebe ceva la Ambasada Romaniei dar cu siguranta ca aceasta ar fi trebuit sa se autosesizeze si sa condamne asazisa exprimare artistica care in opinia mea, ascunde cea mai infecta caracterizare a starii natiunii Romane, facuta fara cuvinte. Cand animalele ratacite sunt umilite cumva pentru deliciul publicului, i-a foc planeta si se invoca dreptul la decenta si protectie. Romanii sunt sub nivelul animalelor?

    • Da! Ai multiple exemple si pe aici. Chiar si daca te uiti in oglinda sau iti citesti postarile vei vedea cati faci tu albie de porci ca nu au aceleasi opinii cu tine. Se pare ca iti este tare dor de comunism cand toti trebuiau sa gandesca si sa vorbeasca la fel. Esti total paralel cu notiunile de democratie, libertate de opinie sau exprimare.

 5. Stie Cocos decodificat cam ce inseamna de fapt ” 1 milion de euro ” !!! Pentru noi e mult zicem ca il rupe la buzunar insa ei au alte standarde de apreciere,noi le putem doar banui. 🙂

 6. Lasă-ne, lasă-ne! cu prostiile tale de mahala, cu aproximativ 250 mii de like-uri, pe care numai tu cu nurii şi palavrageala ta de doi bani i-ai,,prostit” scuzele de rigoare Radu şi ,,admiratorilor” ei, dar nu văd nicio secundă de credibilitatea în privinţa ei!…oare trebuia să avem un preşedinte femeie cu nurii la vedere, ori un chip nedefinit cu multe la vedere? ioiiii! no bre, că asta trebuie să stea în dormiitor sau la video-chat, oare la Cotroceni există video-chat?

Leave a Reply