Din echipa lui Marcel Ciolacu pentru şefia PSD vor face parte atât Sorin Grindeanu, cât şi Gabriela Firea, propuşi pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. De asemenea, atât Olguţa Vasilescu, cât şi soţul său Claudiu Manda vor ocupa funcţii de vicepreşedinte.

Ziarul „Adevărul” prezintă in exclusivitate cine va face parte din echipa lui Marcel Ciolacu la congresul PSD din 22 august.

1. Marcel Ciolacu – preşedinte

2. Sorin Grindeanu – prim-vicepreşedinte 3. Gabriela Firea – prim-vicepreşedinte

Vicepreşedinţi pe domenii: 1. Lia Olguţa Vasilescu – social. 2. Gabriel Zetea – infrastructura 3. Doina Fedorovici – administraţie 4. Mihai Tudose – economie.

Vicepreşedinţi regionali:   1. Claudiu Manda 2. Titus Corlăţean 3. Daniel Baluţă 4. Ionut Pucheanu 5. Radu Moldovan 6. Laurenţiu Nistor 7. Vasile Gliga 8. Dragoş Benea

Congresul PSD va avea loc în data de 22 august, cu o săptămână înainte de startul campaniei electorale pentru alegerile locale.

„Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreşedinte pentru că am luat decizia să ma reîntorc în politică într-o echipă din care fac parte nu doar Marcel, eu şi Gabi Firea… sunt mulţi. Cred că e momentul în care PSD are nevoie de toţi şi e un moment în care toţi trebuie să punem umărul şi nu mă dau înapoi de la această chestiune”, a afirma sâmbătă Sorin Grindeanu, pentru expressdebanat.ro.

2 COMMENTS

  1. Legea finantarii partidelor politice de dupa 1989 ,de la bugetul de stat, a fost emisa cu scopul de a stimula partidele noi, de a crea o opozitie viabila FSNului, de a sustine democratia.
    Au trecut mai mult de 30 de ani de atunci, am.depasit tranzitia spre democratie stabila, chiar perioada de tranzitie a Tratatului de aderare la UE.
    De ce mai platim partidele cu bani publici ???0

Leave a Reply