Ministrul de interne german, Nancy Faeser, intenţionează să prezinte săptămâna aceasta executivului un proiect de lege prin care urmăreşte să eficientizeze expulzările, relatează luni cotidianul Rheinische Post, preluat de dpa.

Principalul obiectiv al proiectului, care va fi discutat de cabinet miercuri, este de a reduce numărul de expulzări care eşuează în ultimul moment.

Cei care nu au dreptul să rămână trebuie să plece din Germania, a punctat Faeser, explicând că “acest lucru este necesar pentru a putea continua să le asigurăm cele necesare oamenilor care au găsit la noi protecţie în faţa războiului şi terorii”.

De exemplu, Germania a oferit protecţie pentru 1,1 milioane de refugiaţi de război doar din Ucraina, a amintit ea.

Responsabila germană a menţionat că numărul de repatrieri din acest an este deja mai mare cu 27% decât în aceeaşi perioadă a anului trecut şi a subliniat că este nevoie de reglementări care să permită “aplicarea legii mai consecvent şi mai rapid”.

“Pachetul nostru de repatriere furnizează o serie de măsuri restrictive în acest scop”, a spus Faeser. Sunt incluse şi prevederi în vederea expulzării mai rapide a infractorilor şi a indivizilor periculoşi.

“În acelaşi timp, este clar că vom continua să negociem foarte intens acorduri cu ţările de origine, astfel ca acestea să-şi primească efectiv înapoi cetăţenii”, a mai adăugat ministrul de interne german, scrie Agerpres.

2 COMMENTS

  1. Am calculat numerologic și interpretat pentru: Iordania, Irak, israela, Liban și Siria. Numerologic, doar 3 se unesc și pot participa la război: Iordania, Irak și Israela. Astea 3 sunt pe aceeași rută și linie autodistrugatoare: Iordania, decizii bruște emoțional pe răzbunare sau stimulare, tara va fi zbuciumata, poate și cutremure, de acum, mult peste 10 ani din toate punctele de vedere. Irak, tot decizii aiurea pe ambiții prostesti, distrugeri si război=neliniște cam vreo 5 ani dar și posibile grave cutremure. Israela, la fel că cele două, va dura zbuciumul sau războiul în interiorul țării, peste10 ani. Doar atenționez pentru astea 3 tari care spontan si peste noapte intra în acțiunile altora, prin manipulare de moment, regretele nu au rost dupa ce au căzut pe fenta, autodistrugerea cum au pățit gaza si israela(ambele au fost mințite că israela a trimis tot armamentul la rusica-gaza, și Israela, gaza nu are nicio putere militară, nu ataca, sunt ultimii oameni, habar nu au…, minciuni tot de la rusnacii din acele țări).
    Cât despre Liban și Siria, pot fi supravegheate dar nu în exces, au schimbat multe în guvern, au altă mentalitate, alte perspective , altă gandire mult schimbata, poate că regimul s-a impus puternic încât nici musca nu zboară, astea 2 stau la pândă pentru profit din orice, posibil sa livreze armament contra bani dar nu intra pe fentele aruncate de cei din jur.

  2. China, pentru ca ati agatat-o corect de zbuciumul din zona israelei, ultima modificare statala 20.12.1999=abereaza, sustine orice si manipuleaza, pentru ca e stabila aparent dar zbuciuma orice in jur. Cam din 2014-2015 saca nu din 2013, asteapta la mana altora cand gresesc sau apeleaza la ei. In acest an, 20+7=27=9, schimbari bruste de orice, la anul pare ca va avea o initiativa, prin care vrea sa revina la ceea ce a fost candva, dar nu reuseste cum isi doreste, ba mai mult, va ramane la mana altora chiar daca perde pe banda rulanta pana prin 2029-2030. Pana in 2030 va merge pe apelul “ajutati pentru avantaje razboiul” dar se va scufunda economia lor. Ce e caracteristic acestei tari: afacerile, calitatea proasta a tot ce exporta(calitate diferita functie de tara), cutremurele si zguduirea multor guverne. In categoria celor 3 tari scrise anterior, adaugam china cu brio dar doar ca platforma de sustinere pentru actiunile celorlalte. Atentionarea e valabila si pentru chinuta.

Leave a Reply