In ciuda insistentelor sale si ale apropiatilor de obtine azil politic in Franta, Radu Mazare a fost refuzat de francezi si urcat in avionul Airbus A318 in jurul orei 17.00.

Avionul a decolat la ora 17,30. Sorirea este prevazuta pentru ora 20,20 daca toate evolutiile decurg conform planificarii.

Cursa RO 384 Paris Bucuresti are orarul 16,20 decolare de pe Aeroportul Charles de Gaulle – Paris si aterizare la 20.10 pe Aeroportul Henri Coanda. Aeronava a decolat cu 30 de minute de intarziere. Daca va recupera in zbor, va sosi la timp. Daca nu, intarzierea de la decolare se va regasi si la aterizare.

Mazare este escortat la bordul aeronavei de 2 ofiteri de politie, care l-au preluat din Madagascar si l-au supravegheat in toata perioada escalei de la Paris.

11 COMMENTS

 1. Hai să urcam un condamnat cu executare la rangul de VIP ,un arogant excentric cu tot luxul la degetul mic ,mai multa atentie merita balena moartă, cu stomacul plin de plastic ! Dar asta e Roumanian meanwhile 2019 !

 2. Stimate domn Radu Tudor, pare-se ca in ultimii ani dvs chiar ati uitat de unde ati plecat. Sau cine v-a ajutat la nevoie… Aruncati acum cu pietre in fosta conducere a Constantei. Va amintesc un lucru: ati avut-o internata pe mama dvs in Spitalul Judetean Constanta. Erati disperat. Imi amintesc foarte bine. Ati sunat la Nicusor Constantinescu si l-ati rugat sa va ajute. Si v-a ajutat. Acum ii multumiti in direct. Felicitari…! Mare CARACTER…

  • Stimata Irina Constantinescu, mesajul dvs este in egala masura incorect si lipsit de onestitate. Cand m-ati auzit pe mine spunand despre Nicusor Constantinescu? Si ce anume? Aveti o ciudata perceptie a realitatii. Daca ne uitam pe inregistrare, vom vedea cine nu are caracter : cel care minte. Iar daca Constantinescu are o situatie grea acum, asta nu are nimic de-a face cu apelul meu de atunci. Spre deosebire de dvs, nu incurc lucruriile. Si nu inventez vorbe ce n-au fost spuse.

   • Constantean fiind ,recunosc brigada Nicusor Constantinescu -Radu Mazare – Felix Stroe( raja ) – Elan Schwartzenberg si “micutul” ,Fagadau ca fiind cei 4 mgnifici care au jefuit /capusat Constanta ,Fagadau acum mai aduna firimiturile lasate de cei 2 penalii ,1 fugit si un ministru ,bravo IRINA ,desi Radu esti jurnalist ai fi avut ce spune de N Constantinescu,dar .. sti tu ,mai bine lasa-i pe alti sa o spuna !

     • Daca luptati pt Cazino – asa cum pretindeti ca o faceti – atunci cu siguranta ati fi stiut ca s-au facut anumite demersuri de la Constanta de-a lungul anilor, insa de la Bucuresti au primit doar refuzuri…
      Lipsit de onestitate sunteti dvs.
      Toti constantenii se plang de felul in care arata Constanta, de gropile din asfalt, de cainii care ne musca bunicii si copiii, de mizeria si paragina din statiunea Mamaia…, de modalitatea in care actuala conducere a primariei izoleaza efectiv centrul vechi al orasului.

     • Zeci de emisiuni sunt marturie, nu pretind fara dovezi. Cat despre gropile din asfalt sau despre cum arata Constanta, sigur nu urmariti pagina mea de Facebook si reactiile constantenilor. De ani buni scriu, arat in emisiuni. In fine, n-am pretentia sa urmariti ce fac eu profesional, insa cand judecati ignorand realitatea va inscrieti la manipulare. Sanatate…

     • Cand faci acuze ca la carte ,le faci cu nume si prenume , nu asa la modul general ,asta referitor la Cazino si castelu’ …anyway esti un jurnalist bun dar limitat “oarecum” de trust-ul Propsd !si inca ceva urmaresc emisiunta ,doar a ta si stiu despre ce vorbesc !

 3. Urmaresc Facebook -ul tau chiar daca m-ai blocat fara motiv ,cat despre felul cum arata Constanta doar cei 4 magnifici sunt responsabili fara doar si poate ,acum ca este vorba de Constantinescu si Mazare totusi trebuie sa incetam cu ipocrizia si sa ne prefacem ca au avut un rol major in “bine” !

Leave a Reply