Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, într-o discuție informală cu jurnaliștii, că se va implica la nivelul UE pentru a nu fi acceptat un comisar european propus de un Guvern demis, respectiv europarlamentarul PSD Dan Nica. „Mă voi implica la nivel european ca să nu fie acceptat un comisar european propus din partea unui Guvern demis”, le-a spus informal șeful statului jurnaliștilor prezenți, joi, la Palatul Cotroceni.

Surse liberale spun ca prima varianta in PNL este ca pentru comisar european din partea Romaniei sa fie propus europarlamentarul liberal Siegfried Muresan.

1 COMMENT

  1. Tovarășe Iohannis,o să vă implicați să distrugeți țara asta de tot cu un guvern de dreapta. Nu înțelegeți că pentru o Românie spre modernism și prosperitate national socială exista o singură soluție,o conducere și un guvern numai de stânga?Aveți ordine de undeva de afară să faceți rău națiunii noastre !!! Traian Băsescu a început să distrugă România și oamenii din ea și dumneavoastră continuați.Românii simpli sunt convinși că urmează o perioadă de austeritate pe motiv speculant condusă și inventată de dumneavoastră.

Leave a Reply