Viorica Dăncilă a anunțat exclusiv, la Antena 3, că a reanalizat contextul politic şi a decis să nu mai voteze la referendum. Deși inițial spusese că va merge să voteze la referendumul pe justiție organizat de Klaus Iohannis, premierul a decis să nu mai meargă.

“După cum știți, eram pregătită să votez la referendum. Nu pentru că aș fi fost de acord cu domnul Iohannis, ci pentru că sunt un om al dialogului, care a dovedit, de fiecare dată, deschidere pentru a asculta argumentele tuturor. Ultimele intervenții publice ale președintelui au arătat că acțiunile domniei sale nu au nicio legătură cu binele românilor și al României, ci doar cu interesele politice ale partidului pe care il reprezintă și cu ambițiile sale personale care l-au îndepărtat total de la rolul său constituțional! Acțiunile părtinitoare ale președintelui Iohannis din ultimul timp denotă disperare în speranța că mai obține un mandat! Am fost in teritoriu si am vorbit cu oamenii. Românii s-au săturat de scandal, ură și dezbinare, românii vor proiecte și soluții. Rămân fidelă convingerilor mele politice și partidului din care fac parte cu mândrie de 23 de ani și vreau să le transmit românilor că nu voi vota la referendum”, precizează Dăncilă, la Antena 3.

https://www.antena3.ro/politica/viorica-dancila-s-a-razgandit-nu-mai-voteaza-la-referendum-522394.html

4 COMMENTS

  1. Sper sa nu ia si deciziile guvernului tot asa…la marea razgandeala…Ea trebuie sa explice de ce au crescut preturile ,intr un timp f.scurt ,la alimentele de baza ?
    Cartoful , ceapa a ajuns 1 euro/ kg , painea s a scumpit cu 25 %…carnea…

  2. E…. Nu s-a razgandit ,atunci era pe modul offline ,acum e pe comenzi ! Dar nimic nou, era chiar culmea sa avem un Premier autonom … sti tu Radu,treaba aia cu PSD si inteligenţa artificiala !

Leave a Reply