Răzvan Dumitrescu și Oana Zamfir au făcut o dezvăluire șocantă în timpul emisiunii ”Subiectiv” de marți seară. Cei doi realizatori au anunțat că un fapt deosebit de grav s-a petrecut în timpul pauzei de publicitate din timpul ediției speciale pe care cei doi o realizează.

 

====================

“Doamna ministru Andronescu ne-a arătat, după luarea publicității, mesaje foarte dure de amenințare la adresa domniei sale. Avem numărul de telefon, doamna ministru va sesiza Poliția (…) Amenințări a primit și producătorul emisiunii noastre care a sunat la acel număr de telefon să vadă despre cine este vorba. Vreau să fac publică promisiunea că nu o să rămână așa lucrurile, vă promit solemn”, a spus Răzvan Dumitrescu.

Ecaterina Andronescu este vicepresedinte PSD si senator al partidului.

 

5 COMMENTS

  1. Tara e plina de unii cu minti infierbantate si apucaturi fascistoide, mai ales dupa aceste alegeri locale. Grav este ca cei care ar trebui sa vegheze ca aceste actiuni sa nu prolifereze, dau impresia ca din contra, le incurajeaza.

  2. Buna si depunerea plangerii,dar mi-e teama ca ca nu il va gasi ,sau cererea se va clasa. O sa ajungem sa ne facem dreptate singuri,din pacate,prin surse,cunostinte,relatii.

  3. Pai pe mine m-au sunat cu metoda “accidentuil”, dupa care m-au cautat cu metoda “cadoul”, pe la in jur de 1-2 noaptea. Numarul de telefon mi-a fost dat derbedeilor care ma sunau de catre aia de la curierat care imi aduceau comenzile daca faceam cumparaturi online, ca mi-am dat seama dupa un nr. pe care nu il folosisem pentru altceva. Aviz amatorilor!

    P.S. Cea mai buna metoda sa scapati de asemenea personaje nu este sa va contrati cu ei, ci sa nu raspundeti la numere necunoscute! Nu raspundeti pana cand renunta. Asa se face. Sal

    • Bai, tocmai am scris in postarea de deasupra postarii tale. E drept, nu aparuse inca pentru ca nu fusese actualizat. Acum ai explicatia. Sper ca te-a ajutat, daca tot erai curiozitat.

Leave a Reply