Dr Simin Florescu, directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, a postat revoltata pe Facebook :

E clar, fb-ul e nociv.

Citesc de azi dimineață opinii ” avizate ” ale unui amalgam de persoane si personaje, non-medici si chiar medici, despre a purta masca/ a nu purta masca, a se distanta/a nu se distanta, a ieși la gratar/ a nu ieși la grătar, exista virusul Sars cov 2/ nu exista …. în general cu laitmotivul ” dar de ce sa facem ce ni se spune, ca noi știm mai bine, voi toți sunteți niște prosti care complotati împotriva noastră ca sa ne călcați in picioare drepturile noastre sacre de oameni liberi care nu vor sa poarte masca si sa li se cunoască temperatura corpului “.

Stiti ceva? VOI SUNTETI CEI MAI DEȘTEPTI DIN GALAXIE!

Sa nu faceți nimic din ce vi se spune!! Va ascultam opiniile nefondate si garantam libertatea prostiei !

Noi avem încă paturi libere în spital, va asteptam!”

4 COMMENTS

  1. E vorba de siguranta sanatatii publice !
    Cei care au fost in piata Victoriei, la dans in Herastrau si in alte locuri, daca au discernamant si daca au fost infectati va trebui sa raspunda penal si civil.E drept, impreuna cu organizatorii.
    Ar trebui monitorizati, in special la efectuarea anamnezei la intrarea in spitale.
    De.asemenea, ar trebui controale la intrarea in zona metropolitana, deoarece, asa cum am vazut ce era in vama…un focar in astfel de zone, ar.fi greu de gestionat, risc mare de propagare si mari cheltuieli.

  2. Eu cred. Cred că există un virus despre care nu se știe mare lucru, iar eu ma abțin să am păreri pentru ca nu este domeniul meu de competență. Cred ca trebuie să ascultam de doctori și msi putin de politicieni in această perioadă. De fapt, personal, nu dau doi bani de părerile politicienilor care contrazic medicii și specialiștii în medicină. Și dacă eu cred că acest virus ucigaș există și poate să ne afecteze, este libertatea mea de a crede în așa ceva și am pretenția să imi fie respectată această libertate. Deci, in prezența mea, vă cer tuturor respectati-mi cei 2 m de distanțare sociala, poartă mască in prezența mea, respectă regulile impuse. In rest, puteți să faceți ce vreți si să credeți in ce vreți. Noapte bună!

Leave a Reply