Pastele, ca si Craciunul, e momentul in care ne intalnim cu totii in familie : cu parintii, rudele, toti cei dragi.

image

Acasa inseamna marea. Anul asta ne-a primit cu soare arzator, valuri frumoase si nisip plin de melci si scoici.

image

Va doresc un Paste binecuvantat de Invierea Domnului nostru Isus Hristos!

 

 

9 COMMENTS

 1. Sarbatori fericite si un Paste frumos, Radu, in mijlocul celor dragi tie ! Si cred ca ar trebui sa postezi mai des fotografii de la malul marii . O mare de poveste, care a bucurat viata multor romani .

  • Hristos a Inviat! pentru toti. Pentru toti cei dragi ai nostri,familie si prieteni, pentru toti romanii, pentru cei din spitale, case de batrani si puscarii.
   Ps Dnule Tudor, Gica Popescu a primit o permisie de Paste datorita apelului pe care l-ati facut la Antena 3. Felicitari! Inseamna ca neamul asta romanesc mai are resurse, nu s-a inrait de tot…

 2. Pastele e sacrificiul Domnului Isus pentru noi ! Hai sa lăsăm ouăle, cozonacii și iepurașii care n-au. nici o legătură și sa ne amintim dar ca El a înviat !
  Paște fericit, domnule Radu.
  Cu stimă.

 3. Domnul sa te binecuvinteze, Radu! Sarbatori binecuvantate iti doresc, cu intarziere 🙂 Urmaresc cu drag, de fiecare data, emisiunea Punctul de intalnire, La Oredinea Zilei, dar si Editia Speciala din serile acestea cand Mihai este plecat in Statele Unite. Va respect, va pretuies si va iubescZile binecuvantate!

 4. Domnul sa te binecuvinteze, Radu! Sarbatori Binecuvantate, cu intarziere 🙂 Urmaresc cu drag, de fiecare data, emisiunile, Punctul de intalnire, La Ordinea Zilei, dar si Editia Speciala, din serile acestea cand Mihai este plecat in Statele Unite, la New York Festivals. Va respesct, va pretuiesc si va iubesc pe toti jurnalistii de la Antena 3. Zile binecuvantate.

Leave a Reply