5 COMMENTS

 1. El zice ca cresc salariile. Dar in ce baza? Daca cresc in baza 5 si nu cresc in baza 10. Si nu sariti ca nu se poate. Ca nu eu am spus ca un nr poate fi mai mare decat altul intr-o baza si mai mic in alta baza. Ci chiar un (fost) ministru al invatamantului. Doar nu vreti sa contraziceti ce zice un PSDist.

 2. Char ne cred prosti?! Pe micile ecrane se dezbate de ceva timp reforma “Saracia maxima” dar despre ai lor, nicio vorba!
  Hai sa citim acest articol sa vedem prăpastia deja programată pentru marii scaunari ai tarii, pentru bunastarea lor in viitor!
  https://www.cotidianul.ro/banii-de-la-2-milioane-de-salarii-minime-pentru-150-mii-de-pensii-speciale/
  Tanti olguta, nu mai aburi prin dezbateri permanent traitorii in romanica, ies la iveala si acoperirile voastre privind bunastarea personala despre care nu se fac analize pe micile ecrane!

 3. Mamaaaa! Citez din spusele individului “…noi respiram statul de drept…”
  https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-vicepre-edintele-grupului-s-d-din-pe-ingrijorat-de-situa-ia-politica-din-romania_1298424.html
  Marsh ba cu statul tau de drept, asa sustineti voi legislatia intro tara subjugata de manipulari, prin ura si, legalitati?! Pentru voi “statul de drept” reprezinta haituiala si hartuiala cetateanului care indiferent de situatie, beneficiaza de prezumtia de nevinovatie?! De fapt, voi sustineti destabilizarea tarilor in care aveti interese?! Asa vreti voi tara numita Romania pentru a imparti in stat de: drept hartuitor si haituitor, de saraciti prin legi proaste facute de occident, de imbogatiti peste noapte din bugetul statului asta pe care il denigrati voi impreuna cu “maimutele” romanesti inscaunate pe bani multi?!
  Sper din toata inima, sa ai parte exact de reforma oribila sustinuta de voi in românica, pe pielea si pe buzunarul tau,pe proprietatea si bunurile tale!
  Lasa ca vin alegerile, sa vedem ce mama dracului mai spui, sa vedem de unde mai primesti informatii faje dupa ce vor disparea destui scaunari romani!

 4. Cand il vad sau aud pe acest Pop, fost reprezentant al sindicatului si fost ministru care in perioada ministeriatului a blocat recuperarile din hotararile judecatoresti pentru cadrele didactice, totul ilegal, ma apuca nervii! Cum dreacu mai vorbeste acest indivd mincinos si analfabet, cine il mai crede pe individ?! Poate le face in ciuda colegilor lui si traitorilor in romanica deoarece lor le cresc conturile si averile, restul doar cu picatura! Face si asta parte din reforma mentinuta “dezbaterea saraciei” pe micile ecrane?!

Leave a Reply