UNPR si-a tras o mica armata privata, in perspectiva alegerilor. 1000 de oameni, sub conducerea unui general.
http://www.ps2.ro/www/ps2/media/media_20111130121644_847.pdf

11 COMMENTS

 1. Astia respecta intrutotul tiparul nazist si-au format un waffen-ss. Inclinatia bolnava a celor din conducerea tarii spre nazism se observa prin practicile si creatiile lor. Oprea asta are comportament si mecla de nazist desi daca ii pui o arma in mana si il trimeti pe front face pe el in pantaloni.

 2. Rolul statului e sa asigure sanse egale la munca si la servicii gratuite pt toti cetatenii. Daca vrei mai mult te angajezi la un patron. La fel si daca vrei sa fii patron, iti deschizi o afacere, bagi multi bani si iti asumi riscul falimentului. Partidul-stat pdl vrea sa transforme Romania in propria afacere, cu investitii constand in pomeni electorale, riscuri zero si profit maxim. In state cei care conduc lumea practica un ritual care ar trebui sa va dea de gandit. Se numeste “Cremation of Care” care tradus ar suna “incinerarea compasiunii”. La el participa doar presedinti de state si magnati financiari. Nu m-ar mira sa fi trecut si baselu pe acolo. Sefii fmi sigur au facut-o. Cremation of Care e un ritual in care efectiv se inchina la o bufnita gigant care reprezinta banul, profitul pentru care sunt gata sa calce pe cadavre daca e nevoie. Asta inseamna capitalismul! Profit cu orice pret. De-asta lupta capitalistii contra comunismului pentru ca din comunism nu iese profit.

 3. “Participarea activă a gărzilor şi detaşamentelor civice voluntare
  pentru limitarea sau neutralizarea efectelor unor urgenţe civile.”+ asta:
  – “tipuri de risc” – cazuri de forţă majoră determinate de incendii, cutremure, inundaţii, accidente, explozii, avarii, alunecări sau prăbuşiri de teren, îmbolnăviri în masă, prăbuşiri ale unor construcţii, instalaţii ori amenajări, eşuarea sau scufundarea unor nave, căderi de obiecte din atmosferă ori din cosmos, tornade, avalanşe, eşecul serviciilor de utilităţi publice şi alte calamităţi naturale sau evenimente publice de amploare determinate ori favorizate de factori de risc specifici; (cu excepţia grevelor); http://www.prefecturabucuresti.ro/activitatile-institutiei/situatii-de-urgenta.html
  INFIINTATA CU SCOPUL DECLARAT DE A COLABORA CU ALTE FORTE IN CAZUL PRODUCERII UNOR CALAMITATI…ACEASTA DIVIZIE CIVICA VOLUNTARA POATE SA PARTICIPE LA REPRIMAREA ORICAROR MANIFESTARI DE PROTEST (CU EXCEPTIA GREVELOR)…ASTA REZULTA DIN CELE DOUA CITATE..IN OPINIA MEA..
  PARE SA FIE O MICA ARMATA PRIVATA… CU ADEVARAT…

 4. Parada militara de 1 dec. a fost, inainte de toate, o demonstratie a fortei de represiune interna de care dispune actuala conducere politica a tarii. Toata tehnica militara aratata, cu cateva exceptii, este foarte eficienta in lupta urbana. Cei mai eficienti sunt baietii antrenati special pentru asa ceva.
  Va scapat aspectul acesta?

 5. Izmana, Jos Labele De Pe Armia Romana!

  In cadrul emisiunii Stirea Zilei din 30.11.2011, jurnalistul Radu Tudor a anuntat ca minstrul apararii, generalul (sac!) cu patru stele Oprea, a pregatit pentru festivitatile de Ziua Nationala a Romaniei numeroase cadre militare carora le-a dat ordin sa vina la parada militara imbracate in civil si pe care le-a dispus strategic in ideea de a evita multimile de oameni care, nemultumite, l-ar fi putut hiudui e chiombila. Stratagema i-a reusit doar pe timpul paradei, Basescu fiind inconjurat doar de militari si de membri de partid. Dupa terminarea paradei insa, chiombu crezand probabil ca-i pe bune si lumea nu-l huiduie si manat de la spate de oxiurii cauzati de consumul excesiv de alcool s-a indreptat spre “peluza”, unde si-a luat-o in barba de nu s-a vazut, fiind huiduit la greu si numit tradator de adevaratii boboreni veniti la Ziua Nationala a Romaniei, care abia asteptau un astfel de moment.
  Acelasi lucru, mult mai amplificat, l-a patit si nanoboc la Alba Iulia, dar la el nu se pune deoarece e vai de capul lui si incaseaza pentru chiombila.

  Potemkin-ul mioritic, jeg cu patru stele mari,
  A dat ordine-n cazarma sa se-adune voluntari
  Pe care manati din spate si-ntoliti a civilie
  I-a adus in Capitala, figuranti de bascalie.

  Pe trotuare-n randuri dese, i-a dispus el in decor
  Si-a impiedicat venirea audientei din popor,
  Care mult batjocorita si lihnita la stomac
  L-ar fi huiduit pe chiombu, lepadandu-se de drac.

  Oastea insa-n disciplina si-ascultand de ordin dat
  Cu urale si ovatii pe betiv l-a-ntampinat.
  De-a crapat televizorul, refuzand sa mai redea
  Imagini cu-asa scenariu pentru un golan sadea.

  Crezand chiombu’ ca-i pe bune si nu-l scuipa soldatimea
  Brusc i se facu de-o baie, sa dea mana cu multimea.
  Numai ca pe la peluza figurantii s-au gatat
  Asa ca a luat-o-n freza cu multi Huo! si-njurat.

  Pe vremea lui Ceausescu cu arcanu’ eram scosi
  Sa aplaudam tiranul care ne vindea gogosi.
  De cand insa cu Basescu, si-al sau general Izmana,
  Ne sunt scosi ostenii tarii, material de panarama.

 6. Stimate d-le Tudor,
  am cautat in zadar und mail unde puteti fi accesat. Am gasit in Cotidianul und articol (Un deputat acuză
  Banii pentru asfaltări, bani pentru PDL, Zgonea), care ar putea constitui o tema interesanta pt. emisiune d-voastra.

 7. Toate bune si frumoase daca in structuri nu apareau ” militari in activitate din structuri specializate” care parca incalca legea, organizandu-se militarizat si ierarhic, paralel cu structurile militare legale. Si aparentul “voluntariat” din ce se finanteaza? Sa intelgem ca sunt implicati si “agenti economici”? Si cine comanda acolo? Presedintii de bloc? Au si uniforme sau sunt in “civil”? Au si sediu? Iar baza legala e un amestec nedefinit…

 8. UNPR-ul ăsta, vrea să-i dea lui Băsescu lovitură de stat, sau această armată privată vrea să-l apere pe Băsescu în cazul în care în România ar începe revolte populare ?
  În orice caz, “necesitatea înfiinţării” acestei porcării mi se pare halucinantă, în mod special subpunctele 3 şi 4 !
  Deşi nu cred ca USL-ul să reuşească să câştige alegerile în 2012 (chiar dacă ajunge Guvernul Boc şi la 1 % încredere), în eventualitatea în care totuşi USL-ul ar câştiga alegerile, am curaj să fac pariu că pedelacii fac o “nefăcută” – provoacă un război civil, provoacă debandadă, provoacă ceva, invocă că a fraudat USL-ul alegerile, invocă orice, numai să nu se dea duşi. După modelul lui Băsescu, cred că şi “trupa privată a lui Oprea”, are rolul de a “ne face bine cu forţa” şi a ne “convinge în regim de urgenţă” că singura opţiune ptr. viitorul nostru şi al copiilor noştri după 2012 este PDL-UNPR, probabil, cu Udrea premier şi Băsescu la butoane până la adânci bătrâneţi, cu d.na Pora, Turcescu, Cristoiu, Moraru, Fati, Turturică şi alţi “ţuţeri” decoraţi ptr. sprijinirea reformelor băsiste şi apărarea democraţiei.
  Sunt sigur că regimul Băsescu este cel mai al dracului regim care l-a avut România vreodată şi nici prin cap nu-mi trecea în 1989 că voi ajunge să trăiesc astfel de vremuri oribile.

 9. Domnule Radu Tudor, POLIȚIA LOCALĂ, structură paralelă cu POLIȚIA STATALĂ este încurajată, susținută de sistemul actual mai ales pentru anumite acțiuni abuzive, de factură centrafricană. În acest sens am probe, inclusiv despre profanarea proprietății private în municipiul Piatra Neamț. Am scos o lucrare, ”COCOȘAȚII DE LA PIATRA NEAMȚ-Tâlhării et profanări în Codrii Uniunii Europene”, în care am exemplificat, cu probe, cele afirmate de mine. Cartea are ISBN și se citește(poate fi chiar studiată) ușor. Am oferit exemple concrete, bine documentate. Despre Pinalti, gazetarii reiau cam aceeași ciorbă reîncălzită. Eu am noutăți, din care unele sunt strigătoare la cer. Eu am un cont pe Facebook și altul pe Netlog. Adresa: msgaidau@yahoo.com

Leave a Reply