Eugen Nicolicea este noua propunere a PSD pentru functia de ministru al Justitiei.

Cu remanierile de astazi, PSD depaseste cifra 80 la schimbari de ministri in 2 ani si jumatate de guvernare.

Avand in vedere prestatia lui Tudorel Toader, va intreb pe voi : Nicolicea va fi un ministru al Justitiei mai bun ca Toader?

10 COMMENTS

 1. Terenul e deja defrișat—Kovesi afara, Augustin Lazar ținut in funcție suficient cât sa-l compromită complet pe Johannis și gasca #rezist, SIIJ operaționalizata—așa ca Nicolicea cu brutalitatea care-l caracterizează va trece cu buldozerul peste “îngrijorările” opoziției, interna si externa, precum și peste abuzurile de drept ale lui Johannis. Deci, mai “bun”ca ministru decât predecesorul și clar motivat politic/in stare sa spună pe fatza: asta e politica partidului “meu”, asta aplic, silentium opoziție ca-ti tai microfonul. Eu, una, in locul opoziției m-as cutremura de așa împlinire a dorințelor!

 2. Numirea lui Nicolicea ar fi o bătaie de joc la adresa tuturor juriștilor din tara asta. Chiar nu gasea PSD-ul un jurist adevărat în tot partidul(sau in afara lui)? Ce experiență are individul ăsta ca jurist? Are habar cu ce se mănâncă meseria asta? A profesat vreodată? Vai de capul nostru

 3. E pe bune intrebarea? Serios, fiind vorba de nicolicea mi se pare descalificanta.

  Sunt severinean si toata lumea stie cine e familia Nicolicea in Mehedinti. O familie de spagari si imbuibati, cu averi colosale, lucrand DOAR la stat.

  Iar individul asta, propus acum pentru functia de ministru al justitiei, sa nu uitam, a facut Dreptul la Spiru Haret din Severin, unde a mai si luat note abia de trecere.

  Toader a fost o canalie cu un singur principiu, ca nu da ordonate care l-ar inculpa, in rest a facut tot ce a trebuie.

  Nicolicea? Asta n-are limite, e ca si cum ai pune un un lup in tarcul oilor sa le pazeasca. Mi se pare ca are aliura unui om fara nici un crez, fara nici un pic de empatie, de stima, te-ar strivi fizic cand nu esti de acord cu hotiile lui.

 4. Mai bun pentru infractori, nu ca Toader n-a fost dar nu a avut suflu pana la final, i-a cam fentat. Da, Nicolicea ar fi exact ceea ce-i trebuie lui Dragnea, daca nu el atunci Grebla, repet, daca se cauta un ministru al Justitiei pentru a favoriza infractorii oricare ar fi ales va fi mai eficient. Unde in lume in afara tarilor cu dictatura se incearca o astfel de solutie? Pentru Romania un astfel de ministru inseamna o piatra de moara de gat.

Leave a Reply