Este posibil ca Celine Dion să nu mai susțină niciodată un concert. Starea de sănătate a cântăreței în vârstă de 55 de ani, care a fost diagnosticată recent cu „sindromul persoanei rigide”, s-a deteriorat semnificativ, iar surse apropiate vedetei spun că se străduiește să găsească medicamente care să funcționeze pentru ea, scrie rainews.it.

Vestea că Celine ar putea fi nevoită să-și abandoneze cariera, după ce și-a anulat concertele de anul acesta și de anul viitor a devastat fanii. Cântăreața „My Heart Will Go On” a declarat atunci că se va concentra pe starea ei de sănătate și va reveni când aceasta se va ameliora, dar, în prezent, potrivit unor surse apropiate familiei, vedeta este atât de slăbită, încât nu mai vrea nici măcar să iasă din casă.

„Celine nu a mai fost fotografiată în public de aproape 600 de zile și cu un motiv întemeiat. Are dificultăți la mers și este afectată de un tremur sever care îi provoacă spasme. Spatele i s-a cocoșat și spasmele ei musculare sunt, uneori, insuportabile”, a declarat sursa citată de Rai News, preluata de Gandul.

Aceeași sursa a mai spus că situația continuă să se înrăutățească. Linda, una dintre surorile lui Celine Dion s-a mutat recent împreună cu ea în casa pe care o împarte cu cei trei fii ai săi, René-Charles, Eddy și Nelson.

„Când o sun și e ocupată, vorbesc cu sora mea Linda care locuiește cu ea și îmi spune că lucrează din greu”, a spus cealaltă soră a vedetei, Claudette, pentru „Le Journal de Montreal”. „Ea ascultă de cei mai buni cercetători în domeniul acestei boli rare. Cred cu sinceritate că mai presus de toate are nevoie să se odihnească. Ea merge mereu mai departe, încearcă mereu să fie cea mai bună și la un moment dat corpul încearcă să-ți spună ceva. Important este să-l asculți”.

 

Leave a Reply