De cand e fugar, Sebastian Ghita si-a lasat barba.

Vi se pare schimbat? Credeti ca a fost greu de reperat?

In aceste 4 luni de la fuga pina la prinderea lui, tot cercul de apropiati, prieteni si rude a fost atent monitorizat, supravegheat, filat.

Oameni de afaceri, oameni politici, ziaristi.

14 COMMENTS

 1. Ghita a cazut pt ca unui Garcea al sarbilor i s-a parut suspect un act de identitate l-a bagat in Sistemul informatizat si in baza softului de recunoastere faciala l-a scos din palarie pe unul care se afla si pe lista oficiala a celor mai cautati infractori internationali…Mai putea careva sa-l bage la loc in palarie din acel moment ? Nu,cu softurile nu te joci si Sebi stie asta mai bine decat politia romana si sarba la un loc.Deci musamalizarea cade,in anii 90 mai mult ca sigur l-ar fi “scapat printre degete” ! Sigur ca tot acest scenariu putea fi pus in scena ori prin folosirea cu bunastiinta a unui pasaport prost facut ori sa i se spuna “prin casca” organului de control ca un nene chel cu barba pare cam dubios si n-ar strica sa fie bagat in Sistem la o mica verificare.Deci cele doua variante stau in picioare poate ca a doua da mai mari batai de cap unora decat prima pt ca s-ar pune intrebarea “ce le ofera Ghita autoritatilor in schimbul predarii lui ? ” Una peste alta este o veste buna,am pus capat acestui joc pervers de a te erija in martor spunand despre unul sau altul tot felul de lucruri grave tu nefiind de gasit deci neavand nici o raspundere legala pt ceea ce debitezi.

 2. Răspuns: nu. Si nici cu un berbecuț nu seamănă, ca sa se fi “pierdut”printre ei cand trecea granița (cu bacul? Sau cu ce s-o trece azi Dunărea la timpul “transhumanței”, ca nu se mai stie cu-atâta tehnologie.) probabil, a venit mobilizarea generală si se cheamă si “rezerviștii” sa susțină frontul. Ce mi se pare interesant e ca net-ul s-a umplut de glumite, nu toate reușite, dar care atesta faptul ca lumii i se incarbaldi de Ghiță, viță si Codruță (Koveși) si ca daca cineva vrea sa “stingă” scandalul Andronic-alegeri 2009 trebuie sa găsească ceva mai tare ca încatusarea mult “inculpatului” Seby.

 3. E foarte greu, chiar imposibil de recunoscut, sub noua infatisare.
  Base nu l-ar fi recunoscut nici daca beau o sticla de borviz impreuna. Iar Base chiar se pricepe, la borviz.

 4. 🙂 🙂 🙂 parcă e Popa, ăla de la CFR adus cu ”surle şi trâmbiţe”, diferenţa: Ghiţă are capul cam turtit dar inteligenţa încă o mai are.
  Ştţi ceva, eu nu cred că a fost plecat din ţară! Acum s-a lăsat prins prin aranjamente de culise în favoarea lui dar cu linişte pentru sfânta fecioară hărţuitoare/persoana fizică: dna!
  A mai dat ceva pe goarnă Popa?
  E aceeaşi metodă şi stil!

 5. Nu este schimbat…acelasi hot a ramas sustinut si promovat de un fost prim ministru, un infractor tipic clasei politice pesediste!

  • Muoamm, ce baga tomberoneza asta pensionara “de dreapta” din Cluj. Asta a pus iar sticla-n bot si o foloseste ca antidot si baga frane pe gheata pe-aici.

 6. Să fim serioși,un tablagiu pe străzile Belgradului își dă seama că tipul din fața lui e Ghiță… Nu ține, personal eu cred că s-a lăsat prins, cât putea să mai stea fără familie, hoinărind aiurea…???
  Are prea multe de spus si de bazează pe asta…

 7. Mie mi se pare că a doua poză e un fotoșop după prima. Care sunt șansele ca Ghiță să fie pozat în exact aceeași poziție a capului?

Leave a Reply