Vicepremierul pentru Parteneriate Strategice si ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a postat un mesaj important pe Facebook :

Am avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Hans Klemm, la sediul Guvernului României. 

A fost o excelenta oportunitate de a aborda teme de actualitate aflate pe agenda bilaterala, cu accent pe oportunități concrete de dezvoltare a profilului Parteneriatului Strategic cu SUA. 

In domeniul securitatii, a fost evidențiata cooperarea intensificata dintre România și SUA, inclusiv din perspectiva consolidării flancului estic al NATO și al continuării angajamentului pentru stabilitatea regiunii Marii Negre.

Cu acest prilej, am reiterat dorința Guvernului României de a aprofunda, de asemenea, componenta comercială a Parteneriatului Strategic, inclusiv din perspectiva dezvoltarii proiectelor de investiții ale companiilor americane in economia românească.

3 COMMENTS

  1. De ce e important mesajul din moment ce nu se intelege ce au discutat de fapt? Fifor a aruncat un ghiveci de cuvinte ce ascund temele abordate.

    • Mai important e mesajul lui Klemm catre Fifor:
      “Nu va apropiati de Deveselu cu ancheta de la Caracal! Daca lasati sa mearga lucrurile ca in cazul Sorina, ramanem prieteni.”

  2. Fifor e genul de politician care se pricepe la orice: transporturi, apărare, administraţie, economie. De profesie e filosof. În partid, Fifor a căzut mereu în picioare, reuşind să fie în prejama liderului: Ponta, Dragnea şi, momentan, Dăncilă. Încă o „calitate“: deşi e prins cu minciuna, neagă, nonşalant, evidenţa.

Leave a Reply