Victoria sutelor de hectare si a milionarilor in euro asupra salariilor taiate, a pensiilor neidexate, a tva-ului marit si a concedierilor masive din perioada 2008-2012. 

basescu-udrea-mediafax

70 COMMENTS

 1. mi se pare o marsavie fara limita,fata de acest popor!e clar ca nu au nici o treaba cu noi!am mai spus o presedintele nu si iubeste tara si poporul iar dna nu merita nici o atentie!

  • Marsavie? Pai n-am prea vazut oameni in strada cand s-au taiat salariile si nici cand a crescut TVA. N-am vazut greve cand oamenii au fost concediati. Erau doar 20 de oameni la Teatrul National in zilele cand CCR masluia in direct ticaloasa erata si fura cvorumul. Si atunci cum sa intelaga milionarii astia ca fac marsavii? Ca le-au spus in direct cativa jurnalisti pe care ei nu-i sufera? Aaaa, daca ieseau scurt 50000 in strada era altceva….Ne meritam soarta, cinste milionarilor care jefuiesc tara si poporul! Cinste lor ca nu sunt lenesi si nepasatori pentru interesele lor pe care le apara cu vointa si determinare!

  • Mie nu mi se pare nicio marsavie. Vezi tu vreun popor pe undeva ? O marsavie fata de un zero, e zero, la fel cum au zis aia de la Gold Corporation :”25% din 0 e 0″. Asa si cu poporul si marsavia unora.

 2. Ne prezentati va rugam exact cate milioane de euro au astia amandoi…informatiile despre averea lor sunt publice deci nu veti avea probleme in a le publica! Sunt foarte curioasa!

   • Totusi o sursa mai clara si exacta decat oana stancu. Averea lui traian basescu, marele miliardar al romaniei. Case, masini, conturi. Lasati povestile si manipularile ieftine, publicati daca aveti ce, averea lui basescu. Vedem ca un milion n-a avut cash si a facut credit, asa ca de unde pana unde mari averi?!

 3. IMPOZITE ŞI TAXE

  de Adrian Păunescu

  > De ce nu puneţi şi pe râs impozit
  > Şi birul progresiv pe sărăcie ?
  > De ce nu puneţi taxe pe-ntuneric ?
  > Impozitaţi şi vântul ce adie !
  >
  > Ar fi păcat să ezitaţi în crima
  > De-a confisca şi sângele din vine,
  > Continuaţi prăpădul cu ardoare
  > Şi răul ce vă face-atât de bine !
  >
  > Taxaţi iubirea, somnul, nostalgia,
  > Penumbra, deznădejdea şi oftatul
  > Şi unghiile care cresc într-una,
  > Distrugeţi tot, de-a lungul şi de-a latul.

  > Nu-i logic să nu puneţi nişte biruri,
  > Pe nou născuţi, ce nu ştiu cum îi cheamă,
  > Lucraţi neiertător şi echitabil,
  > Impozitaţi şi laptele de mamă.
  >
  > Dar ce fiscalitate este aia
  > Din care nu se fură-ntreaga pâine
  > Acestui neam ce şi-a luat maidanul
  > De-a nu trăi în lesă ca un câine ?

  > Taxaţi sever şi strângerea de mână !
  > Impozitaţi total telepatia !
  > Luaţi atâtea piei câte vă place
  > Şi desfiinţaţi prin taxe România !
  >
  > Ce e complicitatea asta bleagă
  > Cu sărăntocii şi dezmoşteniţii ?
  > Tot au şi ei ceva să dea ca taxă,
  > Treziţi-le revolte şi ambiţii !
  >
  > Voi nu vedeţi că omul mai respiră ?
  > Cât amânaţi sentinţa capitală ?
  > Loviţi la oase naţia întreagă,
  > Înduioşarea e un fel de boală.

  > Adăugaţi impozite şi taxe
  > Pe taxe şi impozite, cuminte,
  > Impozitaţi şi lacrima şi ploaia !
  > Taxaţi adânc şi morţii din morminte !
  >
  > Impozite pe floarea dăruită,
  > Impozite pe cald, ca şi pe rece,
  > Impozite pe rouă şi pe lună,
  > Impozite pe notele de 10.
  >
  > Cafeaua, ceaiul, apa de fântână,
  > Fereastra, uşa , merită accize
  > Când, cu o poftă tragică, Guvernul
  > Îi dă un nou impuls acestei crize.
  >
  > Impozite şi taxe pe cuvinte,
  > Dar biruri pe ecou şi pe tăcere,
  > A jupui poporul este nobil,
  > Când nu-i mai laşi nici dreptul să mai spere.
  >
  > Hei, Românie, parcă răstignită,
  > Degeaba vrem să te-ntrebăm “Quo vadis ?”,
  > Nici să trăim aici, nu-i cu putinţă
  > Nici să murim acum nu mai e gratis.
  >
  > La luptă împotriva tuturora,
  > Într-un neomenesc război promiscuu,
  > Trăiască lanţul ce ne intră-n oase!
  > Trăiască Taxa, Jaful, Moartea, Fiscul !
  >

  • Romanii trebuie sa uite de Adrian Paunescu, pentru ca a fost comunist, daca nu stiai. Restul, cei ce au omorat copii, batrani si au lasat oamenii fara locuri de munca, dupa care i-au adus in pragul sinuciderii, trebuie tinuti minte si adulati de poporul asuprit de ei.

   • @Protestez: ti-am urmarit comentariile si nu mi s-a parut ca ai fi ingust la minte. Mai, baiete, Adrian Paunescu a fost, este si va ramane un jalon de prim rang al culturii romane din toate timpurile. Chestia cu sa-l uitam pe motiv ca a fost comunist este cea mai naroada idee pe care ar putea-o emite un biped al carui IQ se inscrie in limitele insuficientei materiei cenusii. Sunt convins ca istoria il va retine pe basescu drept un mare luptator anticomunist 🙂 🙂 🙂 🙂
    sa fii iubit si luminat, baiete
    marcus

    • 1. referitor la Băsescu:
     Da, aveți dreptate, dacă istoria va fi scrisa de alde …Neagu Djuvara acela care se apleca din greu la pupat la boc ….sau de Cristoiu (și el mare istoric băsescian)
     .
     Cât despre @Protestez, ce să vă spun?! A scris așa de ”adânc”(mai scriu și eu uneori așa 😀 mai să mă înec ca țiganul la mal 😀 ) de a ieșit ”egzact” pe dos. Nu, greșiți domnule Marcus, domnia sa nu putea să spună ceva in ceea ce nu crede! Îl cunosc f.f.bine.
     .
     Să traiești, domnule Marcus!
     Bine punctat de dvs. locul lui A Păunescu in literatura română, aferim ! 😀

     • Oricum ,sunt câteva treburi de care eu țin seama înainte de a ”lovi” pe cineva.
      1. Eu nu sunt… PRESĂ (presă grăbită permanent să dea ceva , neapărat, pe post ca și BREAKING NEWS).
      2. Eu nu sunt PRESAT de NIMENI (de timp…luat de val, discuția nefiind deloc interactivă) astfel încât să mă arunc din prima, ” ca rața la muci”
      3. Dacă n-am înțeles ”din prima” și sunt pornit ”să-l ard pe ciocoi 😀 ” TREBUIE SĂ RECITESC textul dacă mi se pare ceva ciudat.
      4. Dacă știu câte ceva despre persoană , și că NU PUTEA SPUNE EA așa ceva… mai gândesc și cu …caputzu.
      5. Citesc CONTEXTUL cuvântului sau propoziției care mă SUPĂRĂ. Citind ”pe diagonală”, deci superficial, risc să fac, precum alții, gafe. Sunt GAFEURI celebri pe aici! Și ei nu știu 😀 . Tastați gafe!
      În altfel de condiții riști să nu fii tu, la rândul-ți, înțeles (tu având niște pretenții), să dovedești superficialitate în a citi până și un simplu text. În cazul de față deja cele două propoziții fiind opozabile dădeau de gândit că omu voia sa spună ALTCEVA.
      ”Grămăticii” de pe aici ne-ar putea lămuri ce figură de stil a folosit omul. Eu, un pârlit de inginer, bănuiesc că a folost o… parabolă.
      Cât de aberant poate gândi cineva despre mine citindu-mă în aceeași ”cheie ” ca și pe @protestez văzând că scriu ceva de genul:
      ”Dați-l, dreaqu, jos pe Tonta-koabitacul comunistoidul-fascistoid! Băsescu sa traiască ,iar istoria vietii sale zbuciumate pusă in slujba propășirii și binelui poporului sa fi scrisă cu litere de aur IN ISTORIA NEAMULUI!”
      Cât de penibil aș fi eu să și explic faptul că, în ruptul capului , eu n-am vrut să spun, AȘA CEVA!
      .
      Da, după ce citești corect un text și după ce-l cunoști bine pe preopinent poți sa-l și lovești și poți să îl și aperi. Dar așa…?!

    • @marcus si @florin-daca tot n-ati inteles ce a vrut sa spuna @protestez abtineti-va de la comentarii.tocmai asta a vrut si el sa puna in evidenta,ca A.Paunescu este o valoare a culturii romanesti caruia i se reneaga meritele datorita legaturii lui cu comunismul,tocmai de catre adevaratii tortionari si ridicatori de osanale ceausiste.

     • exprimarea lui protestez este totusi ambigua …

      Daca este ce spui tu , respectiv ca fix jigodiile
      comuniste l-au criticat pe marele poet Paunescu ~
      facandu-l comunist , atunci protestez e ok ;
      daca nu (si eu tot ca marcus am inteles) , atunci
      protestez a dat-o in bara rau de tot ! … e pa !

      Adrian Paunescu a fost si ramane cel mai mare poet
      roman din ultimii 50 ~ 60 de ani ! Indiscutabil !
      Pentru jepatii care l-au facut comunist , le spun
      ca habar nu au ce insemna sa produci atatia ani
      Cenaclul Flacara in acei ani grei de cenzura totala !
      Insemna curaj , forta psihica si multa maiestrie ! …
      Cei care nu erau maturi in anii “80 ca sa inteleaga
      asta , sa taca si sa nu mai vorbeasca din … auzite !!!

    • Florina fa-ti tu un control mai intai si apoi sa dai sfaturi. Daca nu stii sa citesti mai bine taci.

 4. si Carol II, lupeasca si urdareanu au trait fericiti pana la moarte nedaranjati de nici o justitie! asa ca nimic nou sub soare!

 5. niste nesimtiti! isi fac in continuare nestingheriti jocurile… cred ca au o gena comuna, una responsabila de incapacitatea de a simti rusinea…
  ma tem ca ii ajuta la supravietuire; e o gena …castigatoare 🙁

 6. degeaba prezentati dvs. ceea ce fac acesti indivizi ca nimeni nu i-a nici o masura, adica, institutiile statului care ar trebui sa se autosesizeze, iar, noi,doar privim …

 7. Aici te inseli.
  Trebuia sa zici miliardari. Ar fi binevenita o postare in care fiecare cititor al blogului sa estimeze averea celor doi, a lui videanu si poate si a altora.

  P.S. Cate miliarde nu ieseau la socoteala din banii de imprumut de la FMI? Nu le mai cauta nimeni, nu? Stiu, guvernul are treaba, nu are timp de prostii…

 8. Fiti linistiti ca nu se va intampla nimic.Corbi la corbi nu-si scoate ochii.Credeti ca in PSD si PNL nu se gasesc parlamentari avizi/inebuniti dupa …PUTERE/AVERE/VILE/MOSII/VACA KOBE?.Si asteptati ca” UNII” sa dea in cap “ALTORA” ca sunt” UN PIC “mai hoti/corupti ca ei.Niciodata!!!.Sistemul merge inainte cu furtul …ca politica de stat si partid.Ne reamintim ca in 2009 cand nu se mai gaseau”PENTRU FURAT” destui bani in tara,basescu-boc-udrea au decis sa luam 20 miliardee EURO de la FMI.Si credeti ca OPOZITIA de la acea vreme(PSD+PNL) s-a impotrivit?.NU,pentru ca si oamenii de ai lor(baronii care in lipsa de imprumut FMI de unde sa fure vor acum regionalizare) si-au bagat mana in “butoiul cu miere de albine”.Asa ca “DREPTATE PANA LA CAPAT” a fost doar un slogan electoral.

  • partea de nord a bucurestiului o cunosc destul de bine am lucrat in zona 15 ani ,jargonul stiu definitia .imi pare bine ca sti mai multe decit stiu alti despre istoria poporului roman .tot odata te respect ca tiai declarat apartenenta ,sincere felicitari nu te iau la misto am avut multi prieteni .stiu cum sunt vazuti si intelesi moldoveni de aici si reactia mea .sa auzim numai de bine

 9. Normal. Pentru ca asa incurajeaza puterea de dreapta, doar pe ciocoii spurcati. Dar asa a fost intotdeauna. Dreapta cu bogatii, stanga cu saracii.

 10. Se spune ca mai bine saraci si curati si cam asa este pentru multi romani,sa traiesti in Romania dintr-o pensie de 650 si un salariu minim pe economie este o mare aventura si totusi incerc sa-mi pastrez umorul,tipic romanilor cand se afla in situatii grele,si sa nu las sa ne copleseasca umilinta in care vietuim zi de zi!Li se pare ca indesand averi uriase,snapanii parveniti,vor ajunge rasa superioara,homo scapatatus din clasa tarlagiilor,pe langa faptul ca sunt penali nu fac decat sa fie ridicoli si penibili in goana lor dupa iesire in evidenta!nutzyica mosiereasa extinzand carnataria,bashica jumulind buruienile de pe plantatie,eba cu succesurile,tablou futurist pe fonduri maronii!!Cand vad poza asta imi vine… asa o stare…incomensurabila,am tarlaua mea sunt pionier,si ma mandresc cu ea sunt pionier!

 11. am citit ca elena si-a cumparat si ea teren, si nu a avut probleme cu insamantarea 🙂

  revenind la lucruri serioase, oare cand il vom vedea in sfarsit pe basescu acolo unde ii este locul, adica langa becali? oare chiar ii are pe toti din justitie la mana cu ceva? oare vom ajunge si noi ziua cand in sfarsit se va merge pana la capat cu dreptatea?

 12. Cu un parlament in hibernare inca de la instalare si cu un premier care, de dragul functiei invoca stabilitatea sau de frica lui TB care ar putea avea pentru el o “pisica” (dosar), nu se intampla absolut nimic, iar cei cu foarte multi bani negri sau albi si cu spatele asigurat de un regim bine pus la punct in ultimii noua ani, isi permit orice, chiar si persiflarea unui popor intreg.

 13. Pedeleii incep sa iasa unul cate unul pentru folosirea si spalarea euroilor agonisiti dupa anul 2005. Basescu(Guvernator)-Masa Verde-Mosier a dat tonul iar Elena Udrea il urmeaza indeaproape.. Cine urmeaza la rand ??

 14. Moto :”Așa e românul!”
  .
  Le-a trebuit celor din sistemul sanitar 3(trei) ani de zile să pregătească o Grevă Generală(cea mai bine pregătită grevă -timp de 3 ani!- din lume) având motive foarte intemeiate însă…ATUNCI, atunci cînd se reduceau salariile și se închideau spitalele. Lor, nemernicilor ălora, nu le-a băgat nimeni ”sula în coaste” SĂ NU FACĂ ce-au facut și să facă mai mult, respectiv ceea ce i se cere acum guvernului Ponta. (Apropo, de asta, de cele ce-am scris mai sus, nu place unora Mugur Ciuvică , pentru că EL A SPUS ACESTE ADEVĂRURI zilele trecute. Suntem ai naibii de exigenți, nevoie mare, cu ĂȘTIA . Cu ăia, nema! Sau…lulu!
  .
  E bine că , in ultimul ceas, ”ne-am luminat” dar asta pentru că,…de către cineva,… S-A DAT DRUMU’ LA GREVE, la MITINGURI.
  Sanitasul din acele vremuri a lui Marius Petcu (condamnatul) și-al lui Astărastoaie-„colegul”(cel căruia i s-a tot fluturat…dosarul) TĂCEA MÂLC. Pentru că ”așa e românul… cel cu dosar”. Pentru că ”așa e românul” ! El alege, in general, pe cei cu dosar. De aceea există confuzie, de exemplu, intre mitingurile zgomotoase, de adeziune, ale craiovenilor pentru primarul arestat Solomon de la acea vreme și minusculul miting de adeziune față de …Traian Berbecaru. Două cazuri total diferite cu COLOANE de mitingiști vizibil diferite. Sau, că (aproape) aceiași polițiști strigau și …Ieși afară javra ordinara și toti(aproape toți) polițiștii au fost SOLIDARI cu polițistul …aurelian vasea Soric de la Piatra Neamț.
  Noi(unii) nu ne vom mai reveni așa ușor. Am zis.

  • Notă:
   @fostul germil usl-istul este de fapt fostul germil(fără ”r”) care nu mai poate intra nici măcar la …moderare cu acel cunoscut, pe aici de vreo doi ani, nickname ci DIRECT la spam, datorită …SISTEMULUI TICĂLOȘIT (probabil…99,9%) . Oi fi greșit eu cu ceva dar, în nemernicia mea, și cu IQ-ul modest pe care îl posed(că pe acesta se pune baza pe acilea) nu înțeleg și nici NIMENI NU-MI SPUNE de ce așa ceva?. Măcar o fraza unde-am greșit.
   .
   O sa-mi spună poate…cu ”prietenia” ce ne-o purtăm reciproc, Dan Stancescu care face SERVICE pe aici să mă facă să ințeleg ce se întâmpla . Ceva de tipul:
   .
   dan stancescu says: October 2, 2013 at 11:04 am
   Da-i cu asta, ca nu s-a rezolvat. Ai in link. Sau scoate-l si rebaga-l, refresheaza-l cumva. Tot eroare arata. Bafta mane.
   .
   Cum , nu-l cunoașteți pe Dan Stancescu? Este pe… aici.Plagiatoriul! Acum îți zice @fără..delegi. Inainte și-a spus și @irigator , și @cîr..lig, și @carmen..popa și @kâr..nat și @paracet…amol și, și @stan adrianus și…la inceputuri, @dinu mixeru sau, @aleator mano..lea.(vedeți, mă feresc de nume care mă pot scoate de la moderare) Băiat bun, dar, cu lipsuri. Îi spuneam eu( îl dezmierdam) ”o pusj..kerie de kâr..nat uman” 😀 .
   .
   De fapt, așa-mi spunea el mie odată, dar numele acesta , potrivindu-i-se mănușă l-a binemeritat cu prisosință și-l cam poartă cu succes …de-atunci.

 15. Vrajeala ,nu se vrea sa se faca lumina ,cine impiedica fiscul sa faca control de fond la cabinetul notaritei si sa vada daca veniturile sint acoperitoare pentru toate achizitiile facute .Chestia pe care o vad spusa de multi ca o persoana particulara nu poate fi controlata e o gogorita care ascunde lasitatea sau complicitatea.Deja s-au facut pasi ptr. acoperire:control al asociatilor notarilor care au decretat ca sint legale contractele(pai asta e ptr. prosti),control al BNR care sigur va gasi in regula acordarea creditului ptr. ca se va referi la proceduri si alea nu au fost incalcate mai mult ca sigur(nu poate face aprecieri nici asupra rapiditatii ,nici a depasirii sumei acordate lucru la latitudinea bancii ,nici a interventiilor telefonice ptr. ca nu are elemente si nici caderea de a ancheta asa ceva,mai mult nici nu are interesul sa puna la zid o banca cu atit mai mult cu cit e de stat).Ramine comisia parlamentara care deja e compromisa prin pozitia ambigua a liberalilor ,prin desconsiderarea acestei comisii numind in componenta ultra anonimi si aratindu-si o totala lipsa de interes fata de aceasta sfidare a basescului.
  In aceste cond. doar controlul corpului de control poate sa scoata ceva dar lucrurile ilegale vor trebui sa mearga la institutii controlate de basescu(ani, parchet,)care vor avea grija sa inchida dosarul ca si pe celelalte.Se va ajunge iar la lalaiala fara finalitate care va dezamagi si mai mult dupa toata tevatura.
  Exista o singura sansa ,Ponta si Chitoiu chiar sa vrea sa duca la capat aceasta ancheta ptr. ca nu se pot justifica clar venituri ptr. a cumpara atitea bunuri si a si garanta un credit urias cu venituri probabile sau incerte.

 16. Ha ,ha,ha ,dupa ce ati dezvaluit ca cinteza e prieten cu Ghetea ,ca sa vezi ,a aparut mos vasilescu sa spuna cit de obiectivi sint inspectorii lui Cinteza si ca el nu se va amesteca,iar raportul va fi secret si cu asta basta.Mai mult mos vasilescu ne spune ca daca sint nereguli banca va proviziona creditul ,adica il va baga pe pierderi care vor fi normal ale statului(ale noastre).astia cred ca ne pot aburii cu inspectii de conformitate(ce sa gaseasca ???)cind e clar ca se vor acoperii.

 17. Multpreainciocoitu’ Traienel o initiaza in ciocoiala pe ciocoaia Nutzy

  Ascuns initial sub fustele lu’ fixa Ioana, acest supermacho de Basarabi la a carei prononuntare de nume femeii Pora i se lungesc si mai mult buzele ajungand de la nivelul sanilor la nivelul pubian de unde reunite cu surorile lor se arunca la pupat cur prezidential, vazand ca manareala cu CEC-ul n-a fost inghitita de romani, si-a scos cavaleria la inaintare si s-a dat ascuns sub poalele de firma ale amantei careia i s-a facut brusc pofta de agricultura.
  Pentru a lua fata media chiombila face ce stie mai bine si incearca o noua dar veche “securista” in sensul ca, daca lumea incepe sa vorbeasca despre cum si-a luat Udrea pamant asortat la poseta Vuitton, uita de modul in care si-a luat el tarlaua de la Nana cu fixa pe post de inaintas.
  Si metresa percuteaza, iese din silenzio stampa, da telefoane pe la varii televiziuni care mai de care mai de opozitie, adicatelea antibasiste, si explicheaza la boboreni cum a pus ea o ceapa sub patu’ cu baldachin si cum gasind-o, dupa metoda dacilor, incoltita la sfarsit de noiembrie, a realizat ca la anu’ vom avea o recolta superbogata, motiv pentru care, tot dupa spusele sale explicative la intrebarea “da’ de unde banii, d-na Udrea”, raspunde ca “din conturile personale” (observati ca treaba cu vanzarile anetrioare este deja marca inregistrata “basescu ioana”), isi procura si ‘mneaei o palma de pamant de f’o optzeci de hectare, doar asa de antrenament, deoarece urmeaza sa-si vanda si ceva imobile pentru a mai investi(se pare ca treaba cu CEC-ul a cazut dupa ce l-au schimbat astia pe director).
  Boboreanu’ asculta si sare in sus de fericire, mai ales ca d-l consilier prezidential care i-a facilitat Ioanei tranzactia, il asigura ca daca nu cumparam noi, romanii astia care castigam cinstit si economisim un ban muncit pamantul tarii, hop ! si cu chinezu’ la margine de tarla, cu teschereaua plina ca sa ne cumpere tara pe parcele.
  Pentru ca tabloul sa reconstituie cat mai fidel bucolicul mioritic, cat si traditiile seculare in ale ciocoismului, din surse am aflat ca si familia bicefal-regala Cioaba da o mana de ajutor la intreprinderea agrara a basescului si a amantei sale, in sensul ca le va da acestora una suta saptezeci si trei de familii de romi, care vor fi legati de mosiile celor doi pre stilul anteKogalniceanu, adicatelea ca robi pe post de argati la lucru ogorean.
  De tractorit se va ocupa capitanu’ lasat la vatra de la carma tarii, care a dat flota Romaniei pe un tractor cu plug si rarita.
  Eu zic ca actuala putere s-o puna mai repejor de verificari asupra provenientei purcoaielor de bani cu care se preainciocoiesc alde base si Udrea, pana nu apuca astia sa cumpere toata tara.

 18. @Protestez Va inselati enorm .Daca veti face o statistica veti vedea ca cei mai multi/mari bogatasi,mosieri(vezi CULITA TARATA cu sute de mii hectare) si baroni ai ROMANIEI se gasesc la partidele de stanga( stim cu totii ca dupa revolutie Romania a inceput cu FSN-ul declarat de “stanga” si a fost primul partid care AVAND PE MANA TOATA AVEREA ROMANIEI a permis imbogatirea rapida a politicienilor de “stanga”,furtul/vanzarea resurselor naturale,distrugera si vanzarea la fier vechi a industriei romanesti si a dus la aparitia primilor baronilor care supravetuiesc ,bine merci si in prezent.PDL nu poate fi considerat ca este un partid doctrinar(mai mult, a fost o gasca “organizata “in a fura bugetul Romaniei) fiindca in afara de atasarea”PUTERE/AVERE/MOSII/VILE?VACA KOBE ,nu s-a atasat”pe bune” la nicio ideologie(au trecut in acea noapte memorabila de la “stanga” la “dreapta”!!!).Cred in final ,ca stiati aceste lucruri ,insa v-a cuprins “campania electorala”.Mai bine ati lua exemplul de la Ponta care “este pus pe BUNE” si cred ca va mai prinde un post de premier de 4 ani dupa terminarea acestuia tot de 4 ani(pentru a face/realiza ceva cu “CHINA SECULARA” iti trebuie chiar mai multe vietii).PS.L-am vazut, aseara la Gadea, pe dnul Ponta care dupa o intrerupere de aproape 11 luni(de la incheierea PACTULUI cu basescu si cearta cu Antonescu) ca a REVENIT la zambetul sau normal, la atitudinea sa normala/degajata pe care o stiam din anii 2010-2012 cand spunea ADEVARUL si nu era nevoit sa ne spuna(sa ne manipuleze) ca,VEZI DOAMNE ce” bun” este PACTUL cu basescu,ce buni sunt procurori desemnati,ce “bune “sunt cianurile si FRACTURARILE, ce “bune” sunt poruncile lui Barosso si Gitenstein.IN CONCLUZIE dupa cum a fost/s-a manifestat,la emisiunea ANTENEI3, atat de VESEL/VOLUBIL/BINE DISPUS si INCREZATOR in revenirea economica a ROMANIEI ( deci a luat decizia ca va ramane premier si nu va candida… caz in care nu se rupe USL..la presiunea baronilor..la presedentie)…Cred ca a “RUPT PACTUL” cu basescu(sau cel putin nu mai tine cont de el si vorba lui… din pisoias se transforma in tigru) si deasemeni cred ca s-a impacat cu Antonescu, care ar fii cel mai bun/patriot presedinte pe care il va putea avea si sprijinii pe PONTA in SALVAREA ECONOMICA a Romaniei si la revenirea tarii la statulul de STAT UNITAR SI SUVERAN.In sfarsit m-a impresionat ca a vorbit cu MULTA CALDURA SI PRETUIRE de prietenia cu MUNTENEGRU,de PARADA MILITARA de Ziua NATIONALA,de traditiile romanesti ,de insemnele nationale,de respectul major pentru DRAPELUL ROMANIEI .Si pentru ca dnul Ponta “sa primeasca un cajificativ de bun spre foarte bun” ar trebui ca “DREPTATEA PANA LA CAPAT”(promisa cu fermitate) sa se materializeze in urmatoarele zile(PSD detine portofoliul MINISTERULUI JUSTITIEI luat de la liberali prin asumarea raspunderii totale) cu niste PROCESE in JUSTITIE(nu inteleg DELOC de ce acesti IMBOGATITI sunt “cocolositi”in continuare de DNA,ANI,SRI,PARLAMENT…de aproape toata lumea cu exceptia ANTENEI 3 ) a unor BOGATANI/MOSIERI/VANZATORI DE RESURSE ALE ROMANIEI/PRADUITORI SI DEFRISIATORI DE PADURI care efectiv au furat din averea romanilor pentru a se imbogatii IN NESIMTIRE SI PESTE MASURA.

 19. Cum e posibil ca purtatorul de cuvint al BNR sa vina sa spuna opiniei publice ca ea va suporta creditul(asta inseamna provizionarea care micsoreaza profitul sau mareste pierderea dupa caz)in cazul in care se vor gasi nereguli si suspiciuni asupra garantiei.Cred ca acesti oameni ne cred idioti si ca putem inghiti orice chiar daca vine de la BNR.Aici nici nu e neaparata nevoie de descoperirea unor ilegalitati(care exista)ci de o demisie ptr. incalcarea cu tupeu a oricarei moralitati din partea familiei prezidentiale si amendarea unui tupeu si unei sfidari incalificabile la adresa majoritatii cetatenilor care fac eforturi sa supravietuiasca .
  Ar trebui ca fiecare parlamentar USL si europarlamentari sa ceara zilnic ,prin rotatie, demisia basescului ,sa faca presiune publica si in Parlament ptr. aceasta sfidare fara precedent dincolo de dovezile aduse de o comisie sau allta.Este inadmisibil sa ne lasam scuipati in ochi cu atita tupeu de cele mai urite personaje basescu-udrea.

 20. Pai, cine le permite sa ne sfideze in continuare? Cine a numit ministrul justitiei(in trecut sluga lui Kovesi) si seful DNA? Pai nu cumva prim mincinosul tarii Tonta a dorit sa nu se intample nimic cu astia?Eu cred ca nici nu s-au facut prea multe plangeri in justitie la adresa ministrilor PDL, sau daca da de ce nu revin cu sesizari asupra desfasurarii anchetelor-spre aducere aminte organelor in drept?

  • Eu sunt convins ca nu s-a facut si depus la parchet nici o plangere penala serioasa/documentata, privind furaciunile enorme din vechea guvernare, furaciuni care continua si azi. Stati linistiti ca nici nu se va face, co(i)abitarea merge inainte in favoarea ambelor parti si in defavoarea populatiei(caci nu mai suntem un popor!) ROM-maneliei.

 21. Ce concurenta acerba, Base’ 290.7 HA,HA,Lenutza alte 80 HA,HA (tot de la CEC?), sa vedeti ca il va ajunge si-l va si intrece! Are ambit’ Duduia!
  Primo Tempo dupa ’89: S-A TRANSFERAT=FURAT=TRAFICAT!
  Secundo Tempo dupa 24 de ani: S-A LEGALIZAT!

  Paralele:Cuplul Carol al II-lea + Duduia’ Lupescu cu averea din tara “Au cumpărat un palat la Estoril in Portugalia, Villa Mar y Sol, o duceau bine. La 3 aprilie 1953, fostul rege a murit de inimă, la 59 de ani. Elena Lupescu i-a mai supravieţuit încă 24 de ani, decedând la 7 iulie 1977”.
  Cam asa se scrie istoria…

 22. Mie mi se pare de rasul curcilor ca in Romania sa se discute de sume suspecte de ordinul a doar cateva milioane de euro cand stim cu totii cat si cum se fura in aceasta tara. De aceea pentru mine acest subiect este neinteresant – poate o sa fie interesant cand se va discuta despre adevaratele sume furate – de toti nu doar de clanul Basescu / aparuse pe sest un subiect si cu voievodul de Teleorman acum cateva zile dar a disparut in mod subit … probabil paguba facuta banului public [era vorba de niscaiva milioane de euro iar teapa era evidenta] e mai putin interesanta decat modul cum se incearca spalarea altor catorva milioane de catre Basescu et co. Eu zic sa se discute dar cot la cot – tepele evidente date si de astia din USL dar si de Basescu – mi se pare suspect (cel putin) modul in care este tocat subiectul terenului lui Basescu iar spre exemplu teapa data de Dragnea este ignorata cu desavarsire aproape…

  PS: am auzit ieri cum cu zambetul pe buze ne explica Ponta cum cresterea accizelor nu ne va afecta deloc iar Voinea spunea ca este o masura anti-deflatie. Nu sunt un mare specialist insa daca-mi aduc eu bine aminte deflatia este combatuta prin politica monetara in special [nu prin taxe] iar cresterea accizelor va duce la cresterea costurilor de productie pentru mediul privat (cu alte cuvinte intr-o perioada de deflatie in care din cauze de supra-productie firmele sunt nevoite sa scada preturile noi luam masuri pro-ciclice dand cu toporul profitabilitatii mediului privat in loc sa stimulam cererea prin spre exemplu finantarea unor proiecte de infrastructura prin emisiuni monetare – adica fix ce a facut Japonia ca sa scape de deflatie). E noaptea mintii – astia baga in pamant cu buna stiinta economia iar media tace chitic pentru ca e prea interesant terenul lui Basescu in loc sa fie discutate SI modul in care Ponta si Voinea de prostesc in fata.

 23. PPS: nefiind un specialist in economie poate il intreaba cineva si pe domnul Serbanescu cum vede declaratiile lui Voina ca accizele cresc pentru a combate deflatia – repet din punctul meu de vedere este noaptea mintii intr-o tara ca Romania sa combati deflatia bagand in pamant economia [adica luand masuri care duc la restrangerea ofertei interne] in loc sa iei masuri care cresc cererea … este odios

 24. Abia acum deslusim intelesul sloganului slobozit de Basescu dupa alegerile din 2004 :
  “Adriane, nici nu stii
  Cat de mic incepi sa fii !”

  • o fi avand psd ul cei mai multi milionari ,
   pentru ca este si un partid mult mai mare
   decat PDL ul ; dar niciodata , niciodata ,
   baronii PSD nu au avut tupeul si ticalosia
   celor din gasca pdlista : Videanu , Berceanu ,
   Flutur , Udrea , etc …. categoric !
   ti-o spune unul care n-a indragit PSD ul niciodata !

 25. Sa speram ca Ponta se va debarasa treptat(este greu fiindca mai depinde inca de voturile lor si de sistemul creat de acestia in 23 ani ) de “baronii imbatranitii in rele”( unii chiar in varsta si asa cum vedem ca ne parasesc,de batranete, in aceste zile multi artisti emeriti/celebrii .. tot asa si lor le va veni randul sa se ..retraga din politica) fiindca in PSD sunt ACUM multi politicieni tineri cu adevarat SOCIAL -DEMOCRATi si nu ca vechii “zisi” social-democrati dar putrezi de bogat , care au intarziat mult evolutia spre democratie.In orice caz se vede ca Ponta alege acum un nou drum corect si se vede ca pe zi ce trece devine tot mai increzator in reusita.

 26. LA PUSCARIE CU CLANUL basescu – videanu –
  berceanu – udrea – cocos – macovei – stolojan –
  boureanu & co ! ! ! O haita de penali , care
  nu au gram de rusine , ci tone de tupeu !!!
  Vin acum sa ne etaleze sutele lor de hectare de
  teren ??? Cata nesimtire , cat tupeu !!!
  Si ce impresie de cacao au despre noi , daca fac asta !!!
  LA PUSCARIE CU EI !!!

 27. …mai precis , atunci când Chițoiu și PNL-ul …VOR DORI, ÎNTRADEVĂR , și VOR ACȚIONA să se facă ceva ÎN ACEST CAZ și …ulterior, ATUNCI CÂND PARLAMENTUL USL-ist , respectiv PONTA(referitor la rămânerea lui de Ghețea la CEC), vor TREBUI SĂ DISPUNĂ (sau nu) MĂSURILE PROPUSE de Chițoiu , respectiv Comisia Parlamentară. Atunci va fi, și va ieși USL-ul ….CU ÎNCĂ O VICTORIE.
  .
  Dacă între timp nu se va sesiza din oficiu (la …fireasca sesizare a PDL-ului lui Preda) DNA-ul, blocând astfel demersurile Comisiei.

 28. auzi ce usor expediaza vasilescu problema de la CEC ,cica daca nu e in regula se face provizion si e Ok,adica se baga pe pierdere si nu e o problema,ba este ca nu se mai face profit cu acel provizion si statul nu-si ia dividendele ,deci suportam noi.

 29. NOI SUNTEM ROMÂNI,
  NOI SUNTEM ROMÂNI,
  DOAR PE SUB PĂMÎNT SUNTEM STĂPÎNI.
  FALS IN ACTE CU ŞTAMPILE
  PROPRIETAR NUMAI PE ZILE
  DREPTURILE LIMITATE,
  OBLIGAŢII, CÎT SE POATE.
  NOI SUNTEM ROMÂNI
  NOI SUNTEM ROMÂNI,
  DOAR PE SUB PĂMÎNT SUMTEM STĂPÎNI.
  HRANA ESTE,GEM DE FOAME
  SĂNĂTATEA,TE ROG DOAMNE,
  APA E CONTAMINATĂ
  LINIŞTEA E SPULBERATĂ.
  NOI SUNTEM ROMÂNI,
  NOI SUNTEM ROMÂNI
  DOAR PE SUB PĂMÎNT SUNTEM STĂPÎNI.
  CĂ MINCIUNA E ÎN TOATE
  DE DREPTATE NU AI PARTE,
  BRAND DE ŢARĂ E HOŢIA,
  FALS LEGAL,NEMERNICIA
  NOI SUNTEM ROMÂNI,
  NOI SUNTEM ROMÂNI,
  DOAR PE SUB PĂMÎNT SUNTEM STĂPÎNI.
  ……………..
  NU SUNTEM NOI POPORUL,ÎN TOTALITATE VINOVAT DE CEEA CE SE ÎNTIMPLĂ ÎN GUVERN, NU NOI, I-AM ÎNSCRIS PE LISTE, NU NOI I-AM VOTAT ÎN TOTALITATE PE TOŢI(MICROBUZUL, AUTOCARUL, EXCURSIILE, DATELE DE PE BULETINE, MITA, SACOŞELE CU ALIMENTE ŞI NU ÎN ULTIMUL RÎND, IMPUNEREA PRIN FORŢĂ), S-AU TRECUT PE LISTE EN GROS, S-AU ALES EXACT AŞA CUM AU VRUT EI(DE ASTA SUNT 600 PLUS DESTUI), ŞI-AU VOTAT LEGILE CUM AU VRUT EI FĂRĂ CONSULTAŢIA POPORULUI, CA IN ORICE ŢARĂ CIVILIZATĂ NORMALĂ. FIŢI SIGURI CĂ ACESTA ESTE CAM UN SFERT DIN CEEA CE FACE USL-UL, MAI VEDEM CÎTE MĂGĂRII, LA FEL CA PDL-UL VOR FACE. RADU, MĂ DERANJEAZĂ CĂ MESAJELE SCRISE DE MINE, CU DOVEZI REALE, NU LE POSTEZI(nu sunt scrise din dragul de a învăţa să scriu),NU SUNT LUATE ÎN SEAMĂ(DOAR DIN 3 COMENTARII AŢI FĂCUT CÎTE O ŞTIRE, LE-AŢI ŞI ANALIZAT,M-AM BUCURAT), CEEA CE MĂ FACE SĂ MĂ ÎNDEPARTEZ DE A3(O SĂ CATALOGHEZ TOATE CANALELE TV DE ŞTIRI LA ACELAŞI NIVEL ŞI, MAI BINE VĂD DESENE ANIMATE PE CALCULATOR), ACOLO NU MĂ MAI ENERVEZ,NU MAI AUD COMENTARIILE JURNALIŞTILOR(CARE NU MAI ZÎMBESC), NU MAI COMENTEZ, NU MAI DAU NICIUN SFAT ŞI ÎMI MENŢIN LINIŞTEA SUFLETEASCĂ DE CARE MULŢI AU NEVOIE. TOŢI URLĂ DUPĂ LINIŞTEA SUFLETEASCĂ, CHIAR DACĂ AU FAMILII.

 30. ParașUDREA și TemB uită un singur lucru….VINE O ZII , VINE O ZII , CIND SE VA SFIRSI, așa că ce fac ei acum mai adaugă o doză de cît de neamuri proaste sunt. Ceea ce este ciudat pt. mulți dintr noi este faptul că nu dau doi bani pt. acuzele evidente . Concluzia ? NU VOR PATI NIMIC !

 31. Ceva nu e in regula in afacerea asta. Daca adunam informatiile din media si punem intrebari:
  1. Basescu nu intervine pentru NIMENI daca nu are un interes. Eu inteleg ca sunt suspiciuni de trafic de influenta( continuata?) pentru Ghetea dar e posibil sa fie mult mai mult decat atat, avand in vedere ca si Udrea prezinta dovada achizitionarii de terenuri.
  2.Udrea sta cu chirie?
  3.Ce legaturi sunt intre CEC-banca de stat, Basescu, Ghetea, mobilizarea unor sume mari de bani care trec printr-o banca de stat si ajung in pretul terenurilor ?
  4. De ce sunt supraevaluate ( asa cum a recunoscut base intr-o prima faza, la pupitrul administratiei prezidentiale) terenurile de catre expertii unei banci de stat?
  5.De ce la achitarea ratei la banca se socotesc si subventiile de la stat/UE ? E o practica romaneasca ?
  6. De ce ANI/ Parchetul nu verifica de unde au achitat unii bani multi in banca, daca sunt demnitari si au anumite interdictii?
  7. De ce M. Finantelor ca actionar, NU isi foloseste parghiile legale pentru a verifica situatia tuturor imprumuturilor preferentiale la CEC ?

 32. Victoria milioanelor de euro e in conturile lui voiculescu. Si mai e victoria din fiecare zi, prin care reuseste sa duca de nas toti fraierii care cred ce scrie pe acest blog si ceea ce se spune pe la televiziunile lui.

  Mai are timp Romania sa se trezeasca? Cum au ajuns unii atat de jos incat sa isi lase opinia formata de catre un infractor condamnat care ii rade in nas?

 33. lista publicata in Jurnalul National
  TOP 15 cei mai bogaţi senatori în terenuri:

  1. Teiu Punescu, senator PPDD. Are 152,73 hectare.

  2. Ion Rotaru, senator PSD. Are 98,49 hectare.

  3. Adrian Anghel, senator PSD. Are 90,23 hectare.

  4. Marian Pavel, senator PSD. Are 80,26 hectare.

  5. Victor Ciorbea, senator PNL. Are 60,08 hectare.

  6. Cătălin Boboc, senator PNL. Are 56,14 hectare.

  7. Rozalia Biro Ibolya, senator UDMR. Are 42,18 hectare.

  8. Marin Adrănel Cotescu, senator PNL. Are 36,49 hectare.

  9. Constantin Tămagă, senator PSD. Are 30,76 hectare.

  10. Cristian Dănuţ Mihai, senator PC. Are 25 hectare.

  11. Victor Mocanu, senator PSD. Are 24 hectare.

  12. Ştefan Liviu Tomoiagă, senator PNL. Are 20,5 hectare.

  13. Doina Anca Tudor, senator PNL. Are 19,36 hectare.

  14. Corneliu Popescu, senator PPDD. Are 19,13 hectare.

  15. Ioan Ghişe, senator PNL. Are 15,48 hectare.

  va las sa ghiciti cati dintre ei si-au luat terenurile din salariu

  • toti au smenuleli cu statul, de aia se bat in campanii electorale si platesc zeci de mii de euro pentru un loc in parlament. Niste ipocriti.

   • Pai de aia l-au si omorat pe Ceausescu… Le-a fost ciuda ca ala a dat si la saraci o paine si nu i-a lasat pe ei sa isi bata joc de oameni si sa se c* gura lor, cum o fac acum. Dar iti dai seama cata ciuda sa-ti fie sa ucizi un om.

  • ma uitam zilele aste pe cv-ul unui propagandist pesedist, nu prea ii mergea mintea da ii mergea gura in campanii si de cand a terminat facultatea a fost numai director sau sef de servicii, cand nu mai era partidul la putere, prostanacul.

   • eu ma tot intreb de ca sa mai ies la vot? Ca vad ca lupta e pe privilegii. Daca nu apare vreun independent mai bine stau si lenevesc ca de loazele astea m-am lamurit.

  • bai basist imputit ! sconcs ordinar !

   Nu vad in lista aia a ta , nici macar
   un baron PDL , nici unul ! Atatia cati
   sunt in PDL , sunt mai penali decat oricare
   din lista aia ! jepatule ! nu va e rusine !

Leave a Reply