Home Articole Vine Obama in Romania?

Vine Obama in Romania?

2390
6

Potrivit Agerpres, presedintele Klaus Iohannis și soția sa Carmen au participat luni seara la recepția tradițională oferită de președintele SUA, Barack Obama, liderilor care participă la summitul ONU.

Întrebat dacă a discutat cu președintele Obama și când intenționează să meargă la Casa Albă, Iohannis a răspuns că l-a invitat pe liderul american să efectueze o vizită în România.

“A fost o întâlnire scurtă și caldă. Am schimbat câteva fraze, am făcut o poză împreună. A fost foarte bine. (…) Eu l-am invitat în România și se lucrează. Diplomații noștri lucrează la vizite bilaterale și când vom ști o să vă informăm”, a spus Iohannis.

Șeful statului a fost întrebat și dacă a primit un răspuns cu privire la invitația pe care i-a adresat-o lui Obama.

“Răspunsurile întotdeauna sunt pozitive, noi suntem politicoși”, a conchis Iohannis.

6 COMMENTS

  1. Hă hă hăăă! ”Vine Obama! cel mai cel din lume! Ce bine-mi pareee!”
    Ioi, ce înseamnă asta? Uitaţi-vă ce injosire din partea celor care sînt în poză! Oameni buni, coborîţi cu pucioarele pe pămînt! E tot un OM, e tot un ales ca oricare! Nu are nimic în plus faţă de oricare om! Că are cea mai”funcţie” asta nu înseamnă că e cal mai cel OM ! Nu vă mai înjosiţi cu aceste laude, poporul român e mult mai înţelept faţă de aceste ”poze” lăudate!!! Ce face ăsta dacă vine! Ce a făcut Bush! NIMIC CONCRET PENTRU ACEASTĂ ŢARĂ ŞI POPOR!(scuze pentru comentariu dur dar real, nu vreau să jicnesc pe nimeni)

  2. pana si ciolanis nu spune ca a fost o inviatie oficiala. a fost facuta din politete.se remarca modul in care incearca cioalnis sa evite un raspuns clar. intrebarea care se pune este ce interes are obama, la sfarsitul mandatului, sa vina in romanica. pentru americani, in ciuda pupincurismului desantat aratat de oficialitati si reprezentantii mass media, romania nu prea reprezinta ceva. sa te lauzi ca le-ai dat un aeroport la dispozitie, ca fac o baza micuta la deveselu dupa ce restul tarilor europene unde ar fi vrut americanii sa amplaseze baza au refuzat onoarea, e un pic cam deplasat. este prea evident ca nu reprezentam mare lucru pentru licurici, doar noi credem ca, vorba lui ciolanis, tropaim in mod egal cu ei ca doar obama si ciolanis sunt “omologi”.

Leave a Reply