Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a spus duminică, la Antena 3, că partidul său va da premier în următorii patru ani şi jumătate.

“Este normal ca opoziția să își dorească să răstoarne puterea. Eu vă spun că în următorii patru ani și jumătate, PNL va da premierul. Că se supără unii, că nu le convine, asta este realitatea.

Nu înțeleg exact poziția domnului Tăriceanu. El are un discurs de opoziție, dar au încă oameni în Guvern, au oameni în poziții-cheie din domeniul Energiei. Oamenii lui Chițoiu, Gerea sau Tăriceanu conduc în continuare domeniul energetic (…)

Pentru PSD urmează patru ani și jumătate de guvernare PNL. Ei ar trebui să gândească planuri pe termen lung, să preia modelul chinezesc, atât de drag lor și să gândească pentru următorul ciclu electoral. O spun pentru a treia oară: cât timp va fi Klaus Iohannis la Cotroceni, PSD nu va da premierul”, a spus Rareș Bogdan, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

https://www.antena3.ro/politica/rares-bogdan-pnl-va-da-premierul-in-urmatorii-patru-ani-572879.html

 

3 COMMENTS

  1. Asta pentru ca inca sint destui batuti in cap care cred intoxicarea basista cum ca presedintele tarii desemneaza premier PE CINE VREA EL. Adica, dupa capul lor sec, daca iohanes ar desemna ca premier pe nevasta-sa, ar fi CONSTITUTIONAL.
    Nu, n-ar fi constitutional, si art. 103 al.2 din Constitutie spune clar ca presedintele desemneaza premierul CA URMARE A CONSULTARILOR, iar nu DUPA CONSULTARI, ceea ce e cu totul altceva. Dar ce sa faci cu un ciolac care prefera sa se bage sub pat, decit sa se ia de guler cu cine ar trebui?!

  2. Daca nu era PSD, nu era USL.Daca nu era USL , nu era nici primarul Iohanica candidat la presedintie..
    Din spectrul celor care dupa ce se folosesc de o persoana…o distrug…Frumos caracter !

Leave a Reply