Daca va reusi sa stranga o majoritate de peste 300 de parlamentari, PNL vrea sa-i puna la conducerea Parlamentului pe cei doi co-presedinti ai partidului : Vasile Blaga, presedinte al Senatului, Alina Gorghiu, presedintele Camerei Deputatilor.

 

14 COMMENTS

 1. Blaga asta si cu toti hoti din PDL nu sau invatat minte. Este regretabil ca suntem condus de un al 2 basist de nationalitate german, veti vedea ca am avut dreptate!

  • Aștept cu interes momentul în care buldogul își va înfige colții în viperă! Prietenii știu de ce… 😉 😀

 2. Predoiu se si vede Premier. Bleaga si Gorghiu se viseaza sefi la Senat si Camera. Nu vor ajunge. Au facut prea mult rau acestei tari; toti acesti „liberali” au facut parte din partidul Bashescului carora li se potriveste cel mai bine sloganul….”Romania lucrului bine FURAT”; au fost si inca sunt bine protejati de Kovesi, Bica si L. Stanciu.

 3. Atata zbatere ca sa ajungem tot de unde am plecat….ce tara plina de naivi-ca sa nu spun de prosti- a ajuns Romania !

 4. Traiasca lacustele PDL-iste! Orice se poate. Ponta vrea sa-i impresioneze pe opozanti si isi ridica in cap propriul partid. Ei cand erau la butoane nu tineau cont de nimeni- si astfel au rezistat ani intregi.

 5. Traiasca lacustele PDL-iste! Orice se poate. Ponta vrea sa-i impresioneze pe opozanti si isi ridica in cap propriul partid. Ei, cand erau la butoane, nu tineau cont de nimeni – SI ASTFEL AU REZIST

  AT ANI INTREGI.

 6. Nu ma mai mir da nimic d-le Radu Tudor ! Eu ma asteptam la asta. Din aceasta cauza nici nu l-am votat ! Atunci cand Blaga si M.R.U. iti stau alaturi in campanie normal ca se asteapta si ei la ceva cascaval. “Sa manance si gura lor ceva” cum bine zice Mircea Badea ! Ma intreb ce vor spune cei care l-au votat pe Iohannis si se vor trezi cu membrii ai fostului PDL la guvernare pe post de PNL-isti “curati”…Intrebarea este desigur retorica !

 7. Blaga la bulău (măcar) pentru ce iese acum la iveală (Udrea dixit!) și madam Burghiu la bulău pentru chestia cu diploma luată pe ochi frumoși…!

Leave a Reply