Ministerul Apărării Naționale are cu Administrația Prezidențială în acest an un parteneriat pentru organizarea paradei de 1 Decembrie, invitațiile pentru președinții Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, urmând să fie transmise de Președinție, a afirmat ministrul Mihai Fifor.

“Nu aș vrea să comentez ce a fost anul trecut. În opinia mea, nu a fost un lucru în regulă. Anul acesta, pe parteneriatul pe care îl avem cu Administrația Prezidențială, noi am comunicat o listă cu invitați. Invitațiile le adresează oficial Administrația Prezidențială. Eu sper că vom avea o paradă de Ziua Națională așa cum trebuie să fie un eveniment cu totul și cu totul deosebit. (…) Nu Ministerul Apărării a transmis lista de invitați pentru celelalte instituții. Noi am transmis referitor la partea noastră militară. Din câte am înțeles eu, vor fi invitații pentru Camera Deputaților, în speță domnul Dragnea, pentru domnul președinte Tăriceanu — la Senat. Nu cred că vom avea probleme din acest punct de vedere. De la Administrația Prezidențială (n.r. — vin invitațiile), nu Ministerul Apărării se ocupă cu aceste invitații”, a spus luni Fifor la Senat, citat de Agerpres.

 

5 COMMENTS

  1. Destule atacuri asupra economies, justitiei a poporului si imaginii Romaniei au produs acesti infractori. Este sufficient sa-i vedem la procese!

  2. Intrebarea e daca o sa murim in romania din lipsa de medicamente din cauza psd alde.vRadu Tudor are insa intrebari mai importante , el are bani sa se trateze in strainatate, ca basescu , sau ponta.
    Copiii in romania sunt exprem de vulnerabili, ce putem face ?! Nu, radu tudor are intrebari mai importante.

  3. Mai bine nu ar participa niciunii dintre ei,e sarbatoarea poporului,nu a ghiolbanilor analfabeti cu diplome si cu buzunare fara fund,a ghiolbanilor care se jicnesc si imprastie doar ura si rautate,nu e sarbatoarea pentru cei care vor imagine desi a fost si va ramane proasta imaginea si tot din cauza lor! Nu au ce cauta in zona respectiva decat cei care sunt demni de respect si onoare,aceste calitati le intalnesti doar la omul de rand,cinstit si calcat in picioare de porcarii ce se porcaiesc nonstop pe micile ecrane!

  4. Romania are o mare problema, vor fi invitati Dragnea si Tariceanu la parada de 1 decembrie ? N-am sa rezonez cu toti amortitii manati numai de ura, dee aici de pe blog. Normal ca al doilea si al treilea om in stat trebuie sa fie prezenti la parada de 1 decembrie, daca nu, Presedintele face o greseala cat domnia sa de mare.

Leave a Reply