Victor Ponta, presedintele Pro Romania, confirma problemele din partidul sau intr-o postare pe Facebook :

Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!

E bine ca macar separam apele / dar este greseala mea ca am lasat de la mine sa treaca toate tradarile si ticalosiile la adresa noastra! Mergem mai departe – mai putini dar fara vanzatori!

Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare – tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Si tocmai el care a zis ca ramane alaturi de noi sa lupte in Parlamentul Romaniei si a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!

Este corect sa nu votam un Guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Basescu in Decembrie 2009 – si care va genera un dezastru in 2020 exact cum a fost in 2010! Nu am votat Guvernul “Ciolos” si mi-am asumat toate riscurile – asa voi face si acum!

ProRomania trebuie sa fie un proiect politic pe termen lung , cu adevarat modern si social democrat / nu voi lasa ca aceasta constructie sa fie folosita ca un vehicol de adus la Putere PNL si Ludovic Orban!

Chiar daca acum ProRomania este sub un atac total – vom rezista si vom fi mai buni si mai puternici!

3 COMMENTS

  1. Parca sunt facuti de o mama. Tine aproape si Tariceanu, o alta mare dezamagire. Confunda tradarea cu interesele nationale. Pe de alta parte este bine ca guvernul Orban sa treaca. Sa se convinga si unii romani, multi din nefericire, cu capul in nori, care parca nu au nici ochi sa vada si nici urechi sa auda.

  2. canaliile se pacalesc intre ele – asta daca treaba e pe bune, ceea ce eu unul, avind in vedere antecedentecele securistice ale ambilor, nu prea cred.

    toate adunaturile de asa-zise partide care iau “din soft” 5-6% sunt de fapt creatii ale “baietilor” specializati in dezinformari, manevre, minciuni, tradari si rasuciri; e suficient sa le vedem liderii: Tariceanu, Hunor, Ponta, Basescu – si, ciudat, toti au sanatate buna, niciunul nu e bolnav, nu moare…. sunt nemuritori, ca si Ilici Iliescu, ca si Shora!

    ps: pariez ca guvernul va fi investit (ora 16:50)

Leave a Reply