Presedintele Curtii Constitutionale a spus joi ca nu are ce sa le faca celor care nu coreleaza legislatia cu deciziile CCR si a adaugat ca in Romania este un “noian” de legi, peste 14.000, solutia fiind “sa le stergem si sa facem altele”.

Intrebat despre ce este de facut in contextul in care unele decizii ale Curtii nu au fost integrate in legislatie, Augustin Zegrean s-a declarat neputincios: “sa-i batem cu bata, ce altceva am putea sa facem”.  

In principal este vorba de Ordonanta 55 (privind pierderea functiei alesilor locali care migreaza la alte formatiuni nota red.), “nu au facut nimic”, a spus presedintele CCR, precizand ca sunt si altele si ca pe site-ul Curtii se poate vedea ce s-a intamplat cu legile declarate neconstitutionale. Acesta a explicat ca este o problema cu “noianul acesta de legi, peste 14.000, sunt greu de corelat”. “Trebuie sa le stergem si sa facem altele, nu?”, a adaugat Zegrean citat de Agerpres.

 

10 COMMENTS

 1. Marti dupa Paste au fost doar 2 parlamentari la lucru in Camera Deputatilor iar ieri in camerele reunite doar vreo 60 din peste 560.

  Pur si simplu isi bat joc de noi iar MAJORITAR e PSD-ul !

  • Pai bai Daniele, dar nu s-a prezentat nici PDL-ul? Pai ia sa intre PMP-ul in Parlament acum la generale, sa vezi ce sala plina or sa faca, si spectacol nu mai incape! Hai zi ca nu, bai inversorule de capse.

  • Lucreaza astia zi lumina, li se lasa de atata munca. Daca-i intrebati, sunt la ei in circumscriptie, aocolo daca-i cautati, vi se va spune ca sunt la “comisie”. Pentru banii care-i ridica de la caserie, ar putea barem sa stea in jilturile comfortabile de acolo si sa se faca ca muncesc, ca nu prea pare, dau legi impotriva propriilor oameni care i-au trimis acolo, alegatorii.

  • Sa fie bagati toti la puscarie si sa ramana numai basescu in parlament sa faca el singur toate legile !!!

  • Fiind majoritar PSD, e posibil sa nu fi fost deloc ailalti:))) ai o logica, tizule, de ma sperii:))
   (apropo, candidezi pe undeva ?! spune-ne, ne facem cetateni p-acolo si te “subtinem”:)))

 2. Off-topic:

  D-le Tudor,

  Dar daca in Romania ar fi iesit buzoianca Elena Urdea presedinte al Romaniei (SEFA Statului), atunci cine mai era Prima Doamna in tara noastra? Angajatii din media ii ziceau asa lui Cocos? Sau lui i-ar fi zis Primul Domn?

  • Era murfatrareanu’ basssescu:)))
   Desi, sa-i fi zis lu’ ala “Primul Domn” !?! Aia ironie a sortii:)))

 3. Dati ”Delete” pentru derbedeii politici, pentru structurile mafiote!Dl Z pare simpatic acum, chair mucalit, dar sa nu uitam ce-i poate pilea, cum il mai leganau ei pe base, el si aspazia ! Si uite asa alailul trece…

 4. Oricum, nu contează ce face sau zice Parlamentul, justiția e “rezolvată”:oameni compromisi sau/si nevolnici in posturile cheie, ca duo-ul de precupețe Stanciu-Koveși, amândouă puse pe facut bani din compromiterea personalităților publice, reforma Constituției amânata la calendele grecești de un presedinte la fel de nevolnic, serviciile secrete vârâte pana la gât in activitatea instantelor si aliații comandând pe toata lumea in numele “apărării” flancului estic.

 5. … si l-am ascultat de multe ori pe Zegrean, dar am facut-o doar dintr-o perplexitate si o stare de SF in care ma arunca de fiecare data.Daca o asemenea persoana este Presedintele Curtii Constitutionale a ROMANIEI!!! – atunci dragii mei, unde am ajuns, ce facem noi aici?Lipsa lui de substanta e infinita.Tine de nebunie.

Leave a Reply