O serie de explozii si atacuri armate au facut 30-40 morti intr-un atac terorist la Paris.
Zona atentatului este linga Stade de France, unde are loc meciul Franta-Germania. Presedintele Frantei Francois Hollande a fost evacuat de urgenta de pe stadion.

13 COMMENTS

 1. ĂSTA e motiv de a cere demisia unui guvern, nu tâmpenia aia anarhistă “corupția ucide”!
  .
  Constat, din nou, că pe francezi i-a ajutat fooaaaarte mult legea “Big Brother”. Așa-i?
  .
  Dacă scursurile teroriste – pentru rasiști/extremiști, INDIFERENT de rasă/naționalitate – vor să “producă” un atentat, nu cred că sunt atât de imbecili încât să se organizeze prin telefon sau “pe net”, în timpanul și sub nasul serviciilor secrete.
  .
  Este mai mult decât evident că porcării anti-democratice de genul legii “Big Brother” NU sunt soluția…

   • Vestul plateste acum inlaturarea lui Sadam, Gadafi din Iraq si Libia si interventia militara mascata prin rebelii musulmani impotriva lui Assad in Siria, in timpul si sub asa-ziselor dictaturi ale celor 2 enumerati mai inainte nu existau teroristi nici in Iraq, Libia dar nici in Siria. Traiasca lupta pentru pace a vulturului plesuv cu bombele in ghiare si floarea de crin in cioc pe post de adormit credulii ce mai cred in asemenea cuvinte.

 2. Si culmea… Cu cateva ore inainte au fost doua alarme false : una la hotelul i de era cazata nationala Germaniei si una intr-o gara franceza

 3. “Traiasca” migratia!
  Oare cate sute,daca nu mii,de teroristi au intrat pe teritoriu Europei?
  Va fi macel in Europa in urmatorii 2-3 ani. Cand esti jihadist sinucigas este foarte simplu sa provoci atentate cu zeci de morti … astepti doar momentul si o comiti .
  Fara migranti in Romania ! COTA ZERO ! Altfel o sa ne ia draku pe toti cat de curand…….

  • Sigur, nene… Vin aia sa-ti adaca atentate la Vascauti:))
   Tizule, nu punand garduri la granite te salvezi (bine, la tine e cazul sa te mai salvezi si cu ceva lecturi, ca te-a indoctrinat rau bassescu); mai degraba e de intrebat ce mama dracu’ fac serviciile alea din ce in ce mai potente (ca drepturi, finantari), si tot mai slabute si ineficiente in actiuni… Ce fac “Geims-Bonzii” aia de cer sa ne asculte si pe buda, da’ nu sunt in stare sa vada in “orasul luminilor” cand unii vin cu kalasnikoave la carciuma, teatru…
   Dupa aia cu “Charlie Hebdo”, se vede ca, si cu Big Brother, si cu tac-su, tot un drac (aia asculta alte alea; vad, pe un site, vreo 7-8 teroristi “inghesuiti” in Franta din ianuarie incoa’… slabut, tare slabut…)

  • Tu chiar crezi ce spui? Chiar crezi ca aceste atentate au fost comise de unii care au intrat in Europa cu acest val de migranti? Aveau ei timp sa se organizeze atat de bine in cateva luni? Nu cred asa ceva. Ca este posibil si chiar sigur ca au intrat sau vor intra si teroristi infiltrati printre acesti migranti este foarte adevarat. Asta este si motivul pentru care unii au incercat sau incearca sa ii opreasca chiar si cu garduri dar vai, noi ii criticam. Gardurile alea aveau exact rolul de a putea fi verificati toti cei care intra nu sa ii opreasca de tot. Dar vad ca unii care criticau gardurile aveau interesul sa umple Europa de posibil teroristi de fapt caci altfel nu inteleg cum sa te opui masurilor de verificare si identificare a tot ce intra in spatiul UE. Chiar ieri anuntau pana si austriecii ca vor incepe un gard la granite cu Slovenia, atentie ca e granite intre doua state Schengen, iar noi continuam sa ii criticam pe unguri. Dar aceste atentate sigur nu au nimic de-a face cu acest nou val de migranti. Sunt deja milioane de arabi pe tritoriul Frantei de ani buni si foarte multi dintre ei convertiti la fundamentalism si chiar membri ISIS care se plimba pe unde vor cu pasapoarte francize sau din alte tari europene fara sa fie nevoiti sa se piteasca printer grupurile de migranti care trec cu barcile. Ca e posibil ca pe viitor acesti noi migranti sa creeze astfel de probleme este perfect adevarat si de aceea trebuie sa fie identicicati si verificati inainte de a fi primiti in spatial UE. Chiar si cu garduri daca altfel nu inteleg sa se lase verificati.

 4. Parisul si Franta, in general, se comporta extraordinar in situatii extraordinare; iar politiile lor suprapuse”, supradezvoltate si supra-ironizate in timp de pace, ca si intimp de razboi, functioneaza destul de bine ca nimeni sa nu le dea la cap din “principiu”. Din intamplare, am ajuns la Paris dupa seria de atentate cu bombe puse in cosurile de gunoi de pe strada , din statiile de metrou (7 de oriunde se strang multimi de oameni la orele de varf). Sunt multi ani de atunci, dar tin minte foarte precis, patrulele de jandarmi care legitimau trecatorii, paza militara la diverse cladiri oficiale si lumea continuand sa-si vada de treaba, prezentand actele la control fara fasoane, oprindu-se la standurile cu carti de pe malul Senei, umpand terasele cafenelor, s.a.m.d. Cei mai revoltati erau americanii (insoteam un membru al familiei la o conferinta la CNRS si erau, evident multi americani printre invitati) care spuneau ca nu se poate asa ceva, asta-i stat politienesc, nu tara libertatii (fraternitatii, etc). Multe perspective s-au schimbat intre timp, dar curajul si spiritul de fronda al Frantei a ramas viu. Parisul nu va intra in panica, si-atata tot.

 5. Oare a inceput marele bal si chiar de la Paris ?
  Sa-i primim cu bratele deschise pe migranti numai sa avem grija sa stam tot timpul cu fata la ei, altfel sunt oameni pasnici.

 6. Poate vă mai amintiţi ceea ce am scris întrun comentariu”avertisment” privind zona de vest a ţării dar departe de ţară în care am scris negru pa alb ce se va întîmpla-chiar şi ţările care vor avea de suferit.
  Vreau încă odată să spun clar pentru toţi cei care ”habar nu au sau nu vor să înţeleagă”: aceşti indivizi nu sînt toţi din grupurile de refugiaţi sau emigranţi care au ajuns vai de mama lor cum au putut, SÎNT CEI CARE PĂTRUND CU ACTE REALE ŞI CARE ÎŞI ASIGURĂ GARANŢIA CĂ TOŢI POT AVEA ÎNCREDERE ÎN SERIOZITATEA LOR! Cei care face asemenea atrocităţi sînt din cei cărora li s-a distrus tot ce au avut şi le-ai ucis părinţii, copii şi tot ce înseamnă neam de sînge! Vedeţi că ISIS sau care or fi îşi arogă deîndată ”reuşita” dar nu e chiar aşa, nu e realitate! Vedeţi că mesajul transimis pe micile ecrane:”preşedintele vostru e vinovat nu trebuia să se bage în Siria”! Este mesajul real şi nu numai din partea siriei, vor veni mesaje identice şi din alte state unde franţa şi restul marilor puteri invadează prin forţă ucigînd tot ce este viu(fostele ţări africane care acum sînt colonii ale franţei).
  Nu aruncaţi cu pietre, aşteptaţi alte zile să vă convingeţi.
  (nu am nicio legătură cu atacurile sau cu violenţa, tot ce scriu e din ceea ce citesc destul şi din ceea ce simt în prezent pentru viitor-perioade între 15-20 de ani )

Leave a Reply