Dupa 81 de ani se intoarce in sicriu pe sub Arcul de Triumf pe care l-a inaugurat in 1936 cu familia sa regala

Imagini pentru arcul de triumf 1936

9 COMMENTS

  1. Bravo!Felicitari !Dl.Radu ati spus cel mai mare adevar despre Majestatea Sa Regele Mihai 1 al Romaniei ,Corneliu Coposu si legatura lor cu poporul roman.
    PS.N-am cont pe FB dar va dau un like aici ptr . emisiunea din seara aceasta

  2. Daca, imediat dupa decembrie 1989, am fi ales sa repunem istoria in normalitate, acum Romania ar arata cu totul altfel. Noi ne-am repezit la vot, sa alegem un presedinte, certificand prin votul nostru ca suntem de acord cu ceea ce au instaurat comunistii pentru noi. Vot dupa vot, am reconfirmat impostura. Apoi am invadat monarhiile Europei (Spania, Marea Britanie, spre exemplu), ca sa castigam bani pentru un trai decent. Oameni buni, puteam avea si noi, acasa, ceea ce va ofera tarile unde v-ati refugiat. MAJESTATE, sper sa va aplecati aripa de Inger peste noi, din Regatul unde v-ati dus acum.

  3. Nu stiti de ce in zilele de doliu național dictatura mojoritatii continuă cu nesimțire sa calce in picioare justitia?

  4. Yup, poate ziceți ceva și despre actele de vitejie din război ale viitorului Carol al II-lea. Urmași ai țăranilor din Vlașca, Gorj și Vrancea, citiți memoriile lui Erwin Rommel, citiți impresiile lui Von Mackensen ca să aflați cât de mult prețuiește sângele vostru și câte parale au făcut și fac ăștia din imagine! Cu notabila excepție a reginei Maria, jumătate englezoaică, jumătate… americancă,deh.

    • Carol I – un rege ok, a avut demnitate
      Ferdinand I – un rege cam naiv, cam pacalici dar ok per total, macar a stat in banca lui
      Carol II-lea – un nenorocit, si prost si hot si criminal
      Regina Maria – cea mai mare Regina, practic ea si cu Bratianu au facut Romania Mare
      Mihai I – un mare rege, cu o soarta foarte trista
      Regina Margareta – singura speranta
      Printul Consort Duda – aparentele arata un fariseu, ramine de vazut
      Principele Nicolae – cam idiot, destul de tipic pentru un “millenials”

      • N-am auzit de vreun alt comandant de armată care să anunțe națiunii incheierea unui armistițiu care nici măcar nu fusese negociat, aruncând astfel în brațele dușmanului zeci de mii de oameni legați de mâini și de picioare. “Ticăloșie sinistră” e termenul cel mai blând care-mi vine în cap. Iar dacă-i găsim scuze ăstuia pentru ce-a făcut, ar fi cazul să căutăm scuze și altora pentru ce-au făcut.

  5. Este un articol astazi pe dcnews.ro la istoric,in care Eugen Nicolicra plus cativa,in1990 au cerut sa fie declarat persoana non-grata pentru 15 ani regele Mihai! Ce i-a facut,ce le-a ceriut,ce le-a impus regele acestor indivizi de ura i-a patrins pana in sange interzicandu-i 15 ani sa intre in patria mama?! Daca analizam obiectiv si la rece,parca mai mult ar putea beneficia de statutul de parsoana non-grata acesti nemernici care siluiesc de 27 ani conationalii lor si nu un om demn care a facut ceva bun pentru aceasta tara numita Romania,pe care acesti “bolanzi” vor sa o distruga! Cate mizerii si se dei demente la purtator au avut perindatii in politica si guvernare! E posibil sa nu fie unica idee oribila!

Leave a Reply