Acum o luna am adresat aceeasi intrebare, despre informarile SRI privind neregulile firmei Hexi Pharma. De la DNA am primit raspunsul in 48 de ore, de la Parchetul General dupa o luna, de la DIICOT niciodata….

————————–

Iata raspunsul Parchetului General :

Nr. 950/VIII-3/2016                                                                                                      15 iunie 2016

Către,
ANTENA 3
În atenţia domnului Radu Tudor

Ca urmare a solicitării transmisă instituţiei noastre prin e-mail, înregistrată la Biroul de informare şi relaţii publice sub numărul de mai sus, vă comunicăm că din verificările efectuate s-a constatat faptul că, în perioada 2009 – 2015, s-au trimis de către Serviciul Român de Informaţii unităţilor de parchet un număr de 21 de documente cu caracter de informare. Acestea aveau ca obiect existenţa unor date privind nereguli în procedura de încheiere a unor contracte de achiziţie publică de către unităţi/instituţii medicale cu diverse societăţi comerciale, între care şi S.C. Hexi Pharma S.R.L. Datele mai relevă faptul că majoritatea dosarelor în care au fost folosite aceste documente sunt în curs de soluţionare în cadrul Direcţiei Naţională Anticorupţie, structura centrală şi teritorială.

PROCUROR ŞEF BIROU,
BULCU Ramona

3 COMMENTS

  1. Mi se pare putin cam fortata aceasta informatie, de ce apare asa de tarziu ? De abia acum au terminat cele 21 de informari, pe semne ca s-a lucrat la foc continuu.
    Sunt prea harsait ca sa inghit toate aceste gulgute.

  2. Trebuie demontat tot esafodajul, piesa cu piesa, daca are cine! De fapt cine a protejat Hexi Pharma/Farma si afacerea in aceasta crima cu premeditare!

Leave a Reply