Capitalul generatiei de aur a fotbalului romanesc, marele Gica Popescu a facut o dezvaluire incredibila despre moartea lui Daniel Prodan.


15037261_1248519995204210_1627910028538159756_n“Chiar înainte de momentul în care s-a stins, Didi îmi trimitea mesaje… Mă uit în gol la telefon și văd ultima noastră conversație. Măcar am apucat să ne luăm rămas bun… Odihnește-te în pace, prieten drag!”, a dezvăluit Gheorghe Popescu pe contul său Facebook.

 

4 COMMENTS

  1. Au murit și mai tineri , vor mai muri , nu ne putem opune ! Dumnezeu să-l odihnească
    Radu Tudor , Antena 3 a lansat o dezbatere cât se poate de publică la Antena 3 la Sinteza Zilei despre ce facem cu acești violatori și pedofili . Ceea ce consider că a lipsit este opinia a 2 procurori sau fie și polițiști ori avocați unul pro celălalt contra castrare … momentan chimică
    Nu-mi pot scoate din cap faptul că ani la rând și-a violat fetița și spune că ea l-a provocat ? Pușcăria e lux pentru de genul de oameni ! Au deevoluat aceste bestii ! Violează repetat victima , denigrează victima și tot scapă . Vinovat sau nevinovat , acuzația de viol mai ales dacă e și copilul tău , ar trebui să se ignore total nevinovat până la proba contrarie.Acum sunteți ocupați cu campania electorală , înțeleg , dar după sărbători , dezbaterea ar trebui reluată.Ei sunt boala societății și ne infectăm ! Efectiv nu se mai poate așa , hai să stăm de vorbă să găsim o soluție.Dezbatere cetățean , procuror,cum evoluează lucrurile în cazurile violurilor.De ce scapă agresorul , să știm și noi

  2. Este si normal, aceste mari caractere, cele ale “generatiei de aur”, cu certitudine peste multe generatii se va repeta, va aduce bucurie in sufletele iubitorilor de fotbal si sport in general si multa mandrie ca “tricolorii” fotbalului romanesc sunt niste valori de nivel planetar. Trebuie sa ne bucuram de cei ramasi sa-i pretuim si sa-i aducem in actualitate ori de cate ori este posibil, sunt aici langa noi.

  3. Dumnezeu sa-l odihneasca .Nu cunosc cauza morti lui,,,,,, dar cunosc cauza morti footbalului romanesc, BURLEANU omul cu mintea creata un adevarat monument de prostie .

Leave a Reply