Vot clar, majoritar, fara probleme. Sa vedem cat va dura guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Majoritatea PSD+ALDE+ALDE au reușit să se impună în Parlament, iar Guvernul condus de Sorin Grindeanu a primit votul de încredere din partea plenului reunit al Senatului și Camerei Deputaților.

Rezultatul a fost 296 pentru și 133 împotrivă, iar patru parlamentari s-au abținut.

După acest vot, Sorin Grindeanu și echipa guvernamentală vor merge la Cotroceni, acolo unde vor depune jurământul de credință în fața președintelui Klaus Iohannis.

5 COMMENTS

 1. avem guvern !
  Voința poporului și a votului românilor a fost respectată !
  De mâine ; Cine nu are mai multă pâine pe masă , cine nu simte pacea mondială și prosperitatea , cine nu are salarul și pensia mărită și cine nu vede sutele de kilometrii de autostradă și noile spitale înfințate ,poate să-și caute de lucru la PNL
  Așa că să n-aud că vă plângeți !

 2. Maicăăăă! Ce moacă are ocupantul şi în ce hal strânge mâna celor care depun jurământul! În bătaie de joc(agresiv şi repetat)! Nu are nicio şansă să-i intimideze de unul singur!

  • Intr-adevar un guvern de rasul lumii…dar cyborgul pupincurist a sesezat CCR sa ajunga mult mai repede stapanul condamnat premier. O mare de bale pe harta Romaniei!

 3. avem voie sa spunem ca la cotroceni avem un malai mare nesimtit si ridicol?javra asta e lipsit clar de aia 7 ani de acasa, e intradevar o jigodie care se crede vataf peste tara asta, grof pentru pupincuristii lui.cat de penibil poate fi aceasta cazatura? deci avem niste musafiri pe la cotroceni, seful senatului, seful deputatilor, seful ccr, seful sri, sie etc etc. numai musafiri cu funtii babane in stat ! ce sa mai zic de “ironiile” de tot rahatul? ipotentul asta habar nu are ce au jurat noii ministrii, confunda, ca un terchea berchea parasutat in politica si in cea mai inalta functie din stat, drepturile si libertatile cetatenesti cu statul de drept si justitia???!!! asta chiar e tampit, un habarnist de cea mai joasa speta? cred ca s-a vazut clar din transmisie ca omul nu stie nimic, nu stie sa se comporte in public, nu-si respecta rangul si e un strain chiar in resedinta aia luxoasa pe care prostii care l-au votat i-au dat-o. asta nici macar nu stie protocolul in astfel de situatie!

 4. Guvernul condus de alde + alde ? Ai uitat de udmr Domnule Radu Tudor. Aducă aia cu soluția imorală mai puțin când e cu dragnea si psd.

Leave a Reply