In urma unei campanii absolut penibile, in care a luat banii persoanelor fizice si juridice, iar dupa esec nu mai vrea sa le dea inapoi donatiile, penibilul Dacian Ciolos face elogiul propriei golănii !


Premierul Dacian Cioloş a declarat miercuri că, deşi rezultatul campaniei pentru ‘Cuminţenia Pământului’ nu a fost cel aşteptat, se mândreşte că şi-a asumat acest proiect, întrucât a dorit să stimuleze şi interesul public pentru proiecte culturale.

‘Mă mândresc, totuşi, prin faptul că mi-am asumat acest proiect. Poate că ar fi fost mai simplu să mă duc să caut doar bani pentru acel proiect, dar am vrut, mai mult decât atât, să stimulez şi un interes public al cetăţenilor de a susţine astfel de proiecte cu valoare culturală. Din păcate, rezultatul nu a fost acela pe care l-am aşteptat, dar (…) faptul că peste 100.000 de oameni s-au implicat e deja un semn bun, încurajator. Eu cred în continuare că noi nu am mai avut timp şi din păcate proiectul a fost abordat electoral de unele partide în acest an. Aici probabil am făcut dovadă de naivitate pentru că nu mi-am imaginat că astfel de proiecte, chiar şi astfel de proiecte, pot să fie speculate electoral, chiar dacă ele aveau un interes mai larg’, a spus Cioloş, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria, scrie Agerpres.

8 COMMENTS

 1. Să îl faci penibil pe ciolos e ca si cum ai mulțumi minerilor pentru că au apărat democratia.
  Banii pot fi restituiri fara de următorul guvern.
  Radu Tudor esti agitat de 11 milioane pentru un brancusi ? Când psdul fura miliarde erai liniștit.

   • Asa se intampla cand un pupist este deranjat si este nevoit sa intoarca capul ,pierde contactulpe care il avea si se raceste locul .

  • E un motiv pentru care Brancusi e urat de PSD: cine oare l-a dat afara din tara pe cel mai mare artist roman din toate timpurile?
   Nu cumva prientenii si rudele actualului Parlament pe vremea cand faceau parte din PCR?

   • pretene, esti cu capul?!…:)) Brancusi in 1907 se stabileste la Paris. era PCR pe vremea aia? nici URSS nu era :))
    singura lui tangenta cu Comunismul a fost ca atunci cand a murit a vrut sa lase statului roman operele si atelierul din Paris. Cum Sadoveanu s-a opus, au revenit statului Francez.
    alt incult care are impresia ca daca tipa e destept… 😀

  • strangera sumei, corect, e un esec al poporului care in alte timpuri reusea sa construiasca Ateneul. Dar suma negociata si nestransa e un esec doar pt smecherii care au avansat-o pe principiul maririi preturilor din spitale…

Leave a Reply