Home Articole 2977 morti. 14 ani de la cel mai sangeros atentat din istorie

2977 morti. 14 ani de la cel mai sangeros atentat din istorie

1872
6

Lumea civilizata in frunte cu Statele Unite ale Americii marchează azi 14 de ani de la cele mai grave atacuri teroriste din istorie.

Pe 11 septembrie 2001, extremiști în misiuni sinucigașe au deturnat patru avioane de pasageri, transformând aeronavele în rachete îndreptate împotriva celor două turnuri World Trade Center din New York și a sediului Pentagonului, lângă Washington.

2977 de persoane au murit in acea zi.

jumperDe atunci, fundamentalismul islamic si terorismul nu a incetat sa fie o amenintare atat pentru civilizatia occidentala cat si pentru musulmanii obisnuiti, ucisi cu miile in fiecare an de organizatii conduse de indivizi bolnavi, mari lideri ai crimei organizate si ai contrabandei care invoca in mod mincinos religia islamica pentru asasinatele lor.

 

 

6 COMMENTS

 1. Inca nu stim cu adevarat ce a fost acolo, insa regretabil este c-au murit foarte multi oameni nevinovati, teoria conspiratiei lucreaza. Timpul trece implacabil si repede, parca ieri transmitea de la locul faptei colega dvs. A. Stoicescu. La acea vreme nu exista ISIS, exista fundamentalism islamic asta da.

 2. Imi aduc si acum aminte cand urmaream la televizor ce se intampla acolo si nu stiam,sau nu vroiam sa stiu ce vad,ce se intampla!Multe vieti spulberate!Terorismul o plaga a lumii,fanatismul o boala!Cu metode simple,neavand dotare sofisticata,logistica si atata tehnica,au reusit sa distruga multe familii!Te crezi elefant si vine un purice si te doboara!Un gand pios!

 3. A fost şi vor fi altele şi mai grave! Documentarul cu incidentul 9.11 l-am citit şi vizualizat în arabă subtitrat în engleză prin 2013 dar întocmit din 2002 imediat chiar de cei care au fost în spatele acestei lucrări(nu era numele real dar pe fundal se auzeau oameni care vorbeau engleză mai mult în şoaptă cum trebuie pus planul în aplicare). Cînd o să-l găsesc(pe aljazera arab) sau dacă mi-l vor trimite îl voi pune pe blogul tău Radu. Nimic din ce se spune nu este adevărat sau poate cel mult 10% din vorbiri.

 4. IN 1999 AM FOST LA NEW YORK SI CA TOT ROMANUL M-AM DUS SA VIZITEZ” WORLD TRADE CENTER” ERAM PENTRU PRIMA OARA IN AMERICA SI ERAM COLPLESITA DE TOTUL
  IN ACEA ZI DE 09/11/2001 VENISEM DE LA BIROU MAI DEVREME DECAT DE OBICEI CAD AM DESCHIS TELEVIZORUL AM VAZUT NENOROCIREA ”DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA PE ACEI OAMENI NEVINOVATI PRINTRE CARE ERAU SI ROMANI CU O INALTA CALIFCARE ” NU AM PUTUT SA VORBESC TIMP DE O ORA NICI ACUM NU IESE DIN MINTE IMAGINEA IN CARE OAMENII SE ARUNCAU PE GEAM, ZBOARAU HARTI SI ALTE OBIECTE DE BIROU A FOST HALUCINANT
  DUPA MAI MULT DE UN AN DE LA ACEST TRAGIC EVENIMENT MI-A FOST TRIMIS UN ARTICOL DIN STATELE UNITE IN CARE MAI MULTI SPECIALISTI ARHITECTI,CONSTRUCTORI, FIZICIENI, MATEMATICENI SI CHIMISTI SUSTIN TEORIA CA NU CELE 2 AVIOANE ==NU== AR FI PUTUT DISTRUGE PANA LA TEMELEII CELE 2 TURNURI GEMENE
  UNI DIN PROECTANTI CELOR 2 TURNURI GEMENE SUNT SEMNATARI AI ACESTUI DOCUMENT STIINTIFIC AFIRMA CU ARGUMENTE CLARE CA ACESTI 2 GIGANTI ”TURNURILE GEMENE” SUSTINAND CU ARGUMENTE BINE INTEMEIATE CA AU FOST PUSE NISTE BOMBE IN INTERIORUL CELOR DOUA TURNURI GEMENE TURNURILE NU AU CAZUT DIN CAUZA CELOR 2 AVIOANE CARE AU INTRAT FRONTAL IN CELE 2 CLADIRI CARE LA FOARTE SCURT TIMP AU CAZUT CA NISTE CASTELE CONSTRUITE PE NISIP, OAMENII DE STIINTA EXCLUD CU VEHEMENTA CA NUMAI IMPACTUL CU CELE 2 AVIOANE AR FI DUS LA PRABUSIREA UNOR CLADIRI ATAT DE SOLID EXECUTATE POT IN NUMAI 20 DE MINUTE SA DISPARA DE PE FATA PAMANTULUI
  CONCLUZIA ACESTOR OAMENI DE STIINTA ESTE CA PRESEDINTELE JOHN W BUSH STIA TOTUL SI CA ACEASTA ACTIUNE A FOST SPECIAL CREAT PENTRU CA INDUSTRIA DE ARMAMENT CARE ERA ATUNCI SUPRASATURATA SI TREBUIA VALORIFICATA DIN ACEST MORIV A INCEPUT RAZBOIUL DIN AFGANISTAN CARE NICI DUPA 14 ANI NU S-A INCHEIAT?OARE DE CE?
  INTREBAREA ESTE DOAR O TEORIE, O FICTIUNE SAU UN ADEVAR DUREROS IN CARE SI-AU PIERDUT VIATA OAMENI NEVINOVATI SI OARE??? IN TIMP CINE VA DECONTA ACEASTA CRIMA?

Leave a Reply