Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Ţebea, că marţi va avea loc o şedinţă lărgită a partidului, în cadrul căreia îi va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apărării. El a adăugat că în acest moment nu există o “criză” în MApN.

“Marţi avem un Biroul Permanent Naţional lărgit, unde voi propune din partea PSD premierului un nume şi ulterior să fie prezentat preşedintelui României. Deci marţi se va rezvolva problema”, a afirmat Dragnea, prezent la manifestările de la Ţebea.

Întrebat dacă şedinţa CSAT de joi are legătură cu actuala “criză” din MApN, Dragnea a negat: “Nu cred şi nu văd ce criză e. La armată e un mininistru interimar, are toate competenţele. Nu poate să fie nicio criză”, scrie news.ro

PS : Cum sa fie criza cand ai 3 ministri in 9 luni?! Si urmeaza al 4 lea. E stabilitate deplina, e respect fata de cea mai importanta institutie de stat, e stabilitate acolo unde trebuie sa fie, in momente sensibile pentru apararea si securitatea regiunii noastre si a spatiului aliat…

 

5 COMMENTS

  1. E stabilitate la educatie, mediu, cultura, infrastructura, economie, finante, dar nu merge bine nimic nici acolo.

  2. Trebuie sa se agate toti mumitii de pensii speciale si de scaune, e practica mediocritatii romanesti!

  3. Off topic(sau poate nu): acum 145 se stingea Crăișorul Munților…mi-ar fi plăcut o postare despre Avram Iancu

  4. Ati vazut balconul premiat de primaria capitalei ? E o ingramadeala de jardiniere parca ar fi vrut sa faca Rapirea din Serai din panselute…Ala precis lucra la o Primarie,de unde bani sa iei atatea panselute cand le ai gata cumparate la serviciu din banul public.Cat despre gustul juriului(hai sa ne prefacem ca un juriu a ales balconul castigator,nu o persoana anume) ….le stiam deja,le-a probat si cu alte ocazii.

Leave a Reply