11 septembrie. Incepe scoala.

E plin de scoli fara aviz de securitate la incendiu (inclusiv in capitala tarii, Bucuresti).

Ceea ce inseamna ca de ani buni, responsabilii, profesorii si parintii isi asuma ca trimit copiii intr-o situatie potential periculoasa.

La aceasta realitate trista se adauga lipsa unor manuale esentiale, o criza ce dureaza de 3-4 ani si ce-mi pare extrem de dubioasa.

Astfel, suntem cu coada pe sus si dam milioane de euro pe un referendum (in loc sa-i dam in scoli) pentru o asa zisa familie traditionala pe care ne-o definesc politicienii ca sa mai castige niste voturi prin manipularea emotiilor si sentimentelor.

Familia traditionala care trimite copiii in pericol la o scoala fara manuale…

Acest tablou jenant al Romaniei de azi e completat de prezenta politicienilor la deschiderea anului scolar. Parlamentarii si-au luat liber azi ca sa participe la revenirea elevilor in scoli fara avize si fara manuale.

Jalnic !

http://www.mediafax.ro/social/anul-scolar-2017-2018-peste-2-3-milioane-de-copii-incep-luni-cursurile-mii-de-elevi-sunt-intampinati-de-profesori-in-cladiri-vechi-neautorizate-fara-apa-si-cu-toaleta-in-curte-foto-16724032

3 COMMENTS

  1. Asta o spuneti dvs. Domnul prim-ministru Tudose spune ca “Până la urmă este o falsă problemă. Este o suprareglementare.”
    La fel cum erau bani la Armata si aici nu sunt probleme. Si manuale sunt, e doar o “mica problema” la clasa a 5-a.

    Nu-nteleg cum va permiteti sa il contraziceti pe premier ! Urmeaza sa spuneti si dvs. ca rectificarea e negativa desi prim-ministrul v-a spus in direct ca va fi pozitiva.

    “Bugetul de stat pe 2017 se diminuează la venituri cu suma de 1.236,5 milioane de lei, la cheltuieli se diminuează cu suma de 347,7 milioane de lei, iar deficitul de majorează cu suma de 978,8 milioane de lei”, se arată în proiectul Ordonanței de Urgență. Ionuț Mișa a refuzat să spună astăzi care este totalul creșterilor de cheltuieli aprobate, pe motiv că nu le știe pe dinafară: “Uitați-vă pe site!”

    https://www.profit.ro/stiri/economie/rectificarea-pozitiva-anuntata-de-guvern-e-de-fapt-negativa-scad-si-veniturile-si-cheltuielile-totale-creste-doar-deficitul-17198533

Leave a Reply