PAG 31_2

6 COMMENTS

  1. Este foarte greu de judecat doar niste cifre seci, chit ca s-a invocat securitatea nationala ori altfel de mandate ori ordonante. Sper ca acestea sa fi fost stricto sensu in folosul securitatii Romaniei.

  2. 44759 : 365 =122 cereri pe zi avand in vedere ca avem si zile nelucratoare 44759 : 2oo =223 cereri pe zi . Sa luam cu aproximatie ; documentare, motivare, scriere si trimitere, cam 5 cereri pe zi de un procuror ,deci 44 de procurori ocupati cu miscarea de cereri, plus iudecatori de caz cei de la SRI si apoi specialisti in urmarire si ascultare,,,,,,,munca nu jucarie,,,,,,, iar ca rezultat pe ici pe colo cate o condamnare definitiva .In concluzie SRI argatul credincios al ministerului public si DNA ocupat cu treburile altora si nu cu propriile sarcini de siguranta nationala.

  3. Or fi sau n-or fi atatea cat apar in raport esential este faptul ca SRI pare sa sugereze ca 1) este necesar societatii, si 2) ca este necesar ca “instrument” in lupta anti-coruptie. Cu alte cuvinte nu SRI manevreaza DNA ci invers si mai taceti, naibii, cu “campul tactic” din justitie si alti porumbei scapati pe gura de vreunul de-ai nostri, cand pisica nu era acasa (una din pisici, ca tocmai schimbau garda Maior cu Helvig la momentul scaparii). As zice ca e cazul ca dna Kovesi sa se grabeasca sa-si ia postul la universitatea unde i-a fost asigurat, pisicile par sa se fofileze si ramane fara “coledzi”!

Leave a Reply