Home Articole SRI : Infrastructura de transport, stare avansata de degradare

SRI : Infrastructura de transport, stare avansata de degradare

2599
9

PAG 6_2

9 COMMENTS

 1. Când țăranii mergeau cu boii,aveam autostrăzi de calitate!Acum că avem atâta tehnologie să ne ușureze munca,avem drumul de nicăieri!Dar copaci tăiați pentru autostrăzi nefăcute s-au tăiat

  • Domnilor de la SRI,

   Dar cine vrea sa darame guvernul si parlamentul Romaniei prin actiuni pseudo-judiciare si acuzatii ridicole pentru retardati n-ati aflat? Asta nu e vulnerabilitate ? Nu e atentat direct la securitatea nationala?
   Nu e subminarea sistematica prin forta a institutiilor statului? Va spune ceva numele de DNA? Dar ICCJ?

   Sau ne spuneti marele secret ca nu sunt strazi… Asta o stie si ultimul carutas din Romania.

 2. Nu cred ca trebuia sa mai luam la cunostinta de acest raport al SRI, zi de zi simtim pe propria piele neajunsurile cauzate de starea infrastructurii de transport in ansamblul ei. Calea ferata este intr-o stare de degradare avansata iar, proasta administrare a fondurilor (hotia la drumul mare) face ca transportul rutier romanesc sa fie unul din cele mai inapoiate si periculoase din Europa. Doar Dunarea calea maritima cea mai importanta a Europei si Marea Neagra nu ne-au dezamagit si inselat.

 3. Este exact ceea ce s-a dorit! ”Infrastructura de transport, stare avansata de degradare” este copia perfectă a creierului politicianului de 25 de ani de zile dar şi sufletul omului trăitor pe aceste meleaguri! Nu infrastructura de transport de degradată celelalta 2 repere(creierul politicienilor şi sufletul omului de rînd) sînt degradate încît pute de la mii de kilometri distanţă!:)

 4. cine e de vina radule ? cnadnr , dna ? sigur nu guvernul, sau ponta.
  dna-ul e de vina si pentru absorbtia fondurilor europene.

  • Sa te vad cum ai absorbi tu fonduri europene cand te poate baga DNA oricand si pe orice chitanta la complicitate la abuz in serviciu chit ca esti firma privata si nu s-a dovedit mita sau traffic de influenta.
   Daca maine faci o analiza tehnica de 1000 de euro si DNA decide ca ai cerut prea mult si ca ar valora 700 atunci te duci la bulau. Las’ ca stim noi ca esti corrupt…

   • Elementar draga Watson! Elementar! Cat timp faci totul cinstit respectand legile nu are de ce sa te ia DNA-ul la intrebari. Si chiar daca te evrifica nu vad unde este problema cat timp totul este legal. Scuza asta mi se pare de-a dreptul penibila. E valabila doar pentru aia care stiu clar ca nu fac nimic fara sa incalce legea si sunt datori la cei ce i-au sprijinit sa ajunga unde au ajuns.

Leave a Reply