Corpul de control al premierului a constatat că angajațiilor CNADNR le-au fost plătite, în perioada 2013 – iulie 2015, aproape 400.000 de ore suplimentare, adică 45 de ani, cu suma brută de 13.000.000 de ei.

În medie, angajații au fost plătiți cu 32,5 lei pentru fiecare ora. Asta mai inseamnă că angajatii CNADNR au lucrat în plus peste 16.500 de zile sau, mai exact, 45 de ani.

În iulie 2015, CNADNR avea aproape 6.000 de angajați.

http://www.antena3.ro/actualitate/cnadnr-343716.html

11 COMMENTS

 1. Furturi de zeci de miliarde de euro, comise de gasca PDL in frunte cu Basescu,…CNADNR, ANRP si multe altele, iar DNA vine cu prafuri.

 2. Nu ştiu, mă gîndesc că şi parlamentarii să fie controlaţi pentru veniturile primite pentru orele muncite 26 ani de zile şi care au nesimţirea de a-şi da pensii grase!
  E aceeaşi metodă!
  Democraţie, democraţie dar trebuie să şi lucrăm pentru banii care-i cerem sau ni-i alocăm, mai ales că îşi dau legi strict în favoarea lor de parcă s-au ales pe ei singuri şi mulţimea sărăcită, furată şi minţită, e obligată să-i sponsorizeze! Nu?
  Dacă-i horă pentru unii, să fie pentru toţi! Nu?

 3. Aici e o EXAGERARE. Faceți următoarea socoteală: Dacă cei 2000 de angajați ai Antenei 3 ar presta fiecare câte 8 ore suplimentare în 25 de sâmbete (o dată la două săptămâni) 2000 x 25 x 8 = 400.000 de ore într-un singur an. Cu 6000 de angajați, în regim de șantier, se acumulează mult mai ușor și mai rapid orele suplimentare. Altele sunt marile tunuri ale CNADR.
  O prostie cu care s-au agitat aiurea Sabina Iosub și Maria Coman și care a fost preluată apoi de toate emisiunile antenelor. Fiți mai atenți căci o exagerare ca aceasta vă descalifică, ducând în derizoriu chestiunile cu adevărat serioase pe care le tratați.

  • prostioara asta a dvs : noi avem emisie 24 din 24. CNADNR munceste 8 ore pe zi. Daca ar fi muncit ei 42 de ani de ore suplimentare am fi avut mii de km de autostrada in Romania. Adevarul este insa exact pe dos. Sunteti bine?

   • Mă surprindeți. Era doar un exemplu de calcul, exceptând specificul de lucru al Antenei3, cu acoperire completă personal-timp. Știu din experiență că, pe vremea când se lucra “heirupist” aveam situații în care un singur om își dubla, justificat și chiar cu sacrificii, orele lunare, prin chemare aproape fortuită în afara programului de lucru. Departe de mine vreo simpatie cu mafia drumurilor. Doamne ferește!
    Cred că am deranjat făcând referire la fete. Încercam un sfat. Fetele, mai ales una, nu se vede decât pe ea, privindu-se permanent în monitorul din dreapta-jos (foarte rar spre cameră – respectiv spre telespectatori), mai puțin atentă la analizele pe care le face.
    M-ați mai jignit odată la momentul preluării mandatului de către Ponta (cu semnarea pactului de coabitare și chemarea UDMR la guvernare), fix cu un cuvânt similar (“Reveniți-vă”). Dar timpul și evenimentele ce au urmat mi-au dat dreptate.
    Mulțumesc pentru articole, le voi citi în continuare, dar voi încerca să mă abțin de la comentarii, pentru că nu suportați unele mici observații (uneori folositoare). E aroganța de care vă acuză unii cu care eu m-am certat, refuzând să o văd (aroganța).

    • Repet : daca aceste ore suplimentare erau reale, aveam stup de autostrazi. Nu avem nimic iar CNADNR e numai buna sa fie desfiintata. Aia cu aroganta e de ras

     • Repet și eu. Era un principiu de calcul. Nu spun că nu se fură enorm cu ore suplimentare fictive și plătite gras. Am comentat doar uimirea Sabinei și a Mariei “cum s-au putut realiza atâtea ore”. Ei bine, cu o bună acoperire în calcul (mai puțin tariful orar, la care ele nu s-au referit). Atâta tot.
      Aia cu aroganța n-ați înțeles-o. Alții vă acuză și, implicit pe mine că nu văd ce văd ei (și că țin TV-ul numai pe Antena 3). Numai bine vă doresc!

 4. Tema e interesantă, abordarea a fost greșită. Întrebarea nu e cum s-au acumulat atâtea ore suplimentare, ci dacă a fost necesară munca în afara programului normal de lucru pentru scurtarea termenelor unor lucrări urgente și care a fost eficiența.
  Pe fetele de la emisiunile de dimineață le cam ia valul și “atacă” necugetat (revedeți o emisiune a Sabinei despre antemergătorul procurorului general când invitatul – Răzvan Savaliuc – nu știa cum să iasă, în mod politicos, din încurcătura de a fi exprimat altă părere decât moderatoarea).
  La fel se aruncă unii în atacarea Bisericii. Îmi amintesc cu teamă că Huidu luase în râs taman Biserica și știm ce a urmat. Atenție măcar acum ( când ochii ar trebui îndreptați spre cer pentru antene) spre cine se aruncă piatra.
  CNADR merită analizată serios, nu pueril. Poate au făcut orele suplimentare la deszăpeziri urgente, dar fără zăpadă.

 5. P.S. La “aia cu aroganța” nu am fost suficient de clar. Nu vă privea personal, ci postul în ansamblu (și nu din partea mea, cum spuneam).

Leave a Reply