Fundatia pentru SMURD a postat pe Facebook :

“Începând de marți, 1 martie, șase motociclete SMURD intervin în București pentru acordarea primului ajutor. Motocicletele sunt amplasate în locuri aglomerate sau in zone în care ambulanțele intervin cu dificultate, din zonele Unirii, Piața Victoriei, Obor, Lujerului, Băneasa și Dristor.

Cinci motociclete au fost achiziționate în cadrul proiectului de îmbunătățire a intervenției SMURD, prin parteneriatul dintre LIDL România și Fundația pentru SMURD, în urma unei campanii de donații a retailer-ului. De asemenea, au fost achiziționate și 23 de echipamente speciale de protecție pentru personalul care va utiliza motocicletele în acțiuni de intervenție.”

Fundatia pentru SMURD functioneaza din donatia anuala a impozitului de 2% din venitul persoanelor fizice si din donatiile companiilor pentru salvarea de vieti.

www.fundatiapentrusmurd.ro

 

2 COMMENTS

  1. La cîte se întîmplă în trafic şi în viaţa de zi cu zi, nu ştiu cîte vor mai rămîne întregi şi nu ştiu cît vor rezista conducătorii(medici sau asistenţi) la violenţele ce apar la orice pas!

  2. Sunt putin mai optimist si sunt increzator in tot ceea ce intreprinde dl. doctor Arafat.
    Felicit si partenerul fundatiei care a facut donatia si sustine pe aceasta cale SMURD.
    Voi fi foarte atent la cei care nu se bucura de toate initiativele acestui om exceptional si voi atrage atentia asupra acestui fapt ori de cate ori va fi cazul.

Leave a Reply