Home Articole 80% din francezi vor controale la frontiera !

80% din francezi vor controale la frontiera !

3165
15

O stire de ultima ora difuzata de postul francez BMFTV arata ca un sondaj recent indica dorinta a 80% dintre francezi care doresc reinstalarea controlului la frontiera.

http://tempsreel.nouvelobs.com/en-direct/a-chaud/8749-migrants-francais-declarent-favorables-retablissement.html

Les Français sont massivement favorables, à 80%, au rétablissement des contrôles aux frontières pour faire face à l’afflux de migrants et de réfugiés, selon un sondage Elabe pour BFMTV publié cet après-midi.

52% des personnes interrogées répondent “oui, tout à fait” et 28% “oui, plutôt” à la question “Vous savez qu’en raison de l’afflux de migrants et de réfugiés, l’Allemagne et plusieurs pays européens ont décidé de rétablir les contrôles à leurs frontières. Selon vous, la France doit-elle rétablir elle aussi” ce type de contrôles. Seules 20% se disent défavorables au rétablissement des contrôles.

15 COMMENTS

 1. Incearca sa intri din Mexic in SUA precum zice Ponta sa vedem daca te impusca sau nu granicerul american .

  Pontalau bate campii si e demagog – ignora faptul ca frontierele nu sunt facute pentru a permite trecerea unor hoarde migratoare si confunda refugiatul clasic un EXOD – TRAFIC DE PERSOANE

  • @Dani: Baţi cîmpii aiurea încît laşi impresia că eşti manipulat, nu gîndeşti ori eşti demnul purtător de vorbe fără înţeles, vorbe vorbite de un neştiutor care nu ştie pe ce lume trăieşte!

   • Pekinezule cum de nu l-ai facut basist? Are perfecta dreptate @Dani in schimb tu sa-l aperi pe ponta ca doar de-aia esti platit vrei sa manipulezi cu orice pret! Orice traversare a unei granite daca nu se face pe la vama este considerata trecere ilegala a frontierei si este pedepsita aspru! Asa ca du-te cu daciana dansand

  • Dnule Tudor,

   Felicitari pentru comentariul dvs legat de atitudinea iresponsabila a Germaniei, a Angelei Merkel legat de refugiati. Dupa ce a declarat ca Germania primeste 800 000 refugiati s-a sucit brusc, si-a inghitit vorbele si a inchis granita. Ungurii acum fac dirty job a Germaniei aruncand cu gaze lacrimogene intr-o multime de oameni care au pornit spre Germania in URMA PROMISIUNII LUI MERKEL. In loc de primire le da tunuri cu apa si gaze lacrimogene.
   Feliciatari Oanei Stancu pentru comentariul legat cine poarta responsabilitatea dezvoltarii Isis in lumea araba. Foarte corect si pertinenet. Sa o lasam pe-aia cu rusii si banii seicilor, ca nu ei sunt adevaratul player in Orientul Mijlociu.

 2. Dnule Tudor,

  Romania se va procopsi cu mii de migranti sirieni iar partea buna a acestui lucru e ca din ce se vede acesti sirieni sunt vehementi si reactivi, poate fac aia ceva prin RO ca romanii in apatia si pasivitatea lor sunt capabili sa accepte si sa inghita orice….sunt adica un popor mort. Sa vina aia sa ne mai activeze.

 3. Este cat se poate de normala atitudinea francezilor. Poate au si ei ceva sarma care le prisoseste si o intind si ei pe malul Rinului.

 4. OK.
  Atunci la ce shengen dacă controlul va fi pe timp îndelungat?
  Şi în Lesbos-grecia e dezastru în centrele de refugiaţi: ciocniri între poliţie şi refugiaţi. la fel ca în ungaria.
  (nu pot spune mai multe dar le vom vedea în curînd. totul pare programat la zi întro limită plus sau minus)

 5. Să nu credeţi că am părăsit live A3 dar citesc printre rînduri şi din ceea ce cunosc(comportamentul refugiaţilor) pentru a trage o concluzie.

 6. Ei-aceşti nemernici căutători de bine din orice chiar ne cred proşti şi idioţi? Ei cred că nu se aude nimic din ceea ce au făcut sau fac? Miram-aş! Nu ştiu dacă este realitate dar trebuie să aflăm adevărul. Da?
  Hai să ne rîdem puţin de ei poate-şi revin din beţia manipulării!**„Reprezentanți” inventați, împinși de la spate de tot felul de tovarăși cu grade, funcții sau bani
  Iohannis în realități paralele: îi ia în brațe pe elitiștii de la SMART Diaspora și ține la distanță STUPID Diaspora
  **http://www.cotidianul.ro/iohannis-in-realitati-paralele-ii-ia-in-brate-pe-elitistii-de-la-smart-diaspora-si-tine-la-distanta-stupid-diaspora-268195/

 7. Hellooo! Transmisia live pe site a emisiunii lui Gîdea e varzăăă! Nimic nu se înţelegeeee!! Nicio frază nu e cap coadă live nu se aude sau înţelege!!!
  MARE ATENŢIE CU REFUGIAŢII :
  SĂ ŞTIŢI CĂ ACEŞTI OAMENI SE VOR LUPTA PERMANENT PENTRU DREPTURILE LOR CÎT ŞI PENTRU UN LOC DE MUNCĂ PRIN TOATE MIJLOACELE LEGALE ÎN ŢARA ÎN CARE LOCUIESC!!! SÎNT DE-O REZISTENŢĂ FIZICĂ ŞI PSIHICĂ FANTASTICĂ!!! ESTE REALITATEEE! AVIZ AUTORITĂŢILOR ROMÂNE!(ştiu ce scriu şi ştiu ce spun)
  – CUM LEGILE ROMÂNIEI SÎNT ÎN 2 PERI/AIUREA NE PUTEM AŞTEPTA LA DE TOATE!(beliţi ochii la timp ca să nu beliţi altceva mai tîrziu)

 8. “Olanda are de gând să închidă graniţele, dacă la nivel european nu se va ajunge la un acord privind distribuirea refugiaţilor, informează flux24.ro. Avertismentul vine din partea premierului olandez Mark Rutte, care a criticat dur refuzul unor ţări est-europene de a prmi refugiati”
  QED
  adica noi suntem kk ca nu ii primim, dar ei inchid granitele si sunt aia bunii
  halal tupeu si ipocrizie

 9. Nu stiu cat de reprezentativ e sondajul, nu stiu in ce fel a fost pusa intrebarea, si cel mai important, nu stiu daca momentul ales pentru acest sondaj, nu viciaza intrucatva realitatea, sau nu forteaza intervievatul sa raspunda intr-un fel anume.
  Oricum, Franta ramane inca, tara simbol al democratiei si tolerantei. Intr-o lume dirijata de o mana invizibila, Franta a ramas singura dintre marile puteri vestice, care a opus o oarecare rezistenta, ori de cate ori acest lucru era necesar, sau contravenea valorilor democratiei europene. Din acest motiv, tot respectul si admiratia pentru poporul Francez.
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2015/09/11/calaii-din-justitie-lovesc-din-nou-rarinca-recondamnata/

 10. Ok. rămîneţi cu vadim şi ai lui că este mult mai interesant decît celelalte probleme din ţară. Cînd trăia se certa şi se mahalagea cu toţi, acum e patriotul ”unic” în lumea secolului 21 şi culmea: este dat exemplu! Spre nemulţumirea multora, încă îmi amintesc activitatea acestuia după care mulţi ”se chinuie să plîngă”(scuze, asta se vede pe micul ecran). La fel s-a întîmplat şi cu mulţi dintre cei care şi-au terminat zilele pe lumea asta, mahala în timpul vieţii şi pupături după ce moare!
  Aseară emisiunea lui Gîdea a fost jalnică pe site transmisie live: nu numai că transmisia era cu 5 minute în urma orei reale dar nici o frază cap-coadă nu se înţelegea şi nu e prima sau ultima emisiune.
  Mult succes cu alde vadim şi ai lui spre tabloidizare! Reorientarea este ultima şansă de a rămîne vital şi cu creierul funcţionabil. Mulţumesc pentru tot ce mi-aţi oferit şi succes mai departe.
  PS. mii de scuze celor care se cred jicniţi.

 11. franta, mai precis francezii de rand, se alatura celorlalti satui de atata migratie. cine a calatorit in vest in ultimii 15-20 de ani a constatat ca pe strazile marilor orase nu prea mai intalnesti, in afara de turisti, populatia bastinasa. la paris, londra, viena sau roma te intampina peste tot negri, asiatici, arabi etc etc. si asta nu numai la periferii pe unde practic nu mai circula nici macar politia, ma refer la zonele centrale. usor usor in urma migratiei din restul zonelor de pe glob alaturat scaderii demografice permanente, europa se transforma intr-un babilon de populatii cu sorginte non europeana.. crestinismul asa cum il intelegem noi se va restrange treptat fiind inlocuit de islam asa cum prevad unii prin mass media straina. oricum viitorul pe termen mediu si lung nu suna prea bine pentru europa iar in fata invaziei diferitilor imigranti ce se anunta pentru anii urmatori spatiul schengen poate deveni o amintire.

Leave a Reply