7 COMMENTS

 1. Hai sa vedem care da mai aproape de rezultatele finale:
  PSD – 40%
  Usr-Plus – 16%
  PNL – 16%
  ALDE – 8%
  UDMR – 7%
  ProRomania – 6%

  Prezenta – 30%.

  • mi se pare incredibil ca in tara cea mai corupta si mai saraca din europa, partidul cu cea mai proasta reputatie, cu cei mai mari corupti, partidul care practic a distrus viitorul a milioane de romani sa aiba 40%.
   cum a zis un coleg: ne luptam de 70 de ani sa scoatem sovieticii din romania. la ritmul curent astept WW3

   • Colegului meu de banca nu i-au distrus viitorul ba din contra; castiga dublu fata de acum 3 ani, lucrand pe acelasi post. De fapt, majoritatea prietenilor mei castiga dublu sau aproape dublu fata de acum 3 ani. O prietena de-a mea a vazut anul trecut pentru prima data marea. Vecinului meu i s-a facut dreptate dupa 20 de ani de lucru in mina. La tara la mine s-a pus canalizare si apa curenta pentru prima data in istorie.
    Fiecare voteaza dupa propriul interes…

 2. De fapt ce ne promit aceste partide care se calca in picioare pentru europarlamentare ?
  Nimic, cu o singura diferenta ca unele, prin reprezentantii ei la UE, vor reprezenta cu demnitate si onoare interesul Romaniei, iar altii, tradatori, lichele si fripturisti vor fi acolo sa voteze si sa nu reprezinte cu demnitate partidul, in ultima instanta tara pe care o reprezinta.
  Ca intotdeauna voi fi cu ochii pe “minunea”, facatura usr-plus.

  • da, dar toti vor lua salariu bun de la UE, pensie, alte privilegii… miza cu europalamentarele e e doar pentru EI, restul e vrajeala.
   E foarte profitabil sa fii “european”!

   • E dupa pricipiul idiot Facebook, ai cont existi, asa si cu astia, esti europarlamentar existi si te vede lumea buna a lumii pe multi, multi bani. Daca mai faci si o smecherie, ca parlamentarul german, esti si mai vizibil, pe mult mai multi bani.

Leave a Reply