O grupare din USRPLUS, coordonată de Allen Coliban, Cătălin Teniță, Nicu Ștefănuță și Mihai Polițeanu, a lansat, marți dimineață, în Piața Victoriei, platforma ”Împreună”, o alternativă la candidaturile lui Dan Barna și Dacian Cioloș pentru șefia USRPLUS. Evenimentul a strâns câțiva oameni în Piața Victoriei și s-a încheiat fără întrebări din partea jurnaliștilor, scrie g4media.ro

La eveniment au luat cuvântul viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu, deputatul Mihai Polițeanu, coordonatorul regiunea centru a USR Tineret, Ilinca Ghiza, deputatul Cătălin Teniță și senatorul Irineu Darău, dar și primarul Brașovului Allen Coliban și europarlamentarul Nicu Ștefănuță.

Toți au adus în discuție nevoia de înfăptuire a reformelor promise electoratului USRPLUS în campaniile electorale, mai ales cele din Justiție, dar și nevoia formării unei noi generații de politicieni. Inițiatorii platformei au subliniat nevoia de a avea un partid unit și renunțarea la etichete precum ”barnist” sau ”cioloșist” ori ”userist” sau ”plusist”.

Mihai Polițeanu a avut un discurs mai dur, spunând că USRPLUS nu a avut curaj și nu a fost ferm și că de multe ori a dat dovadă de servitute în fața PNL și UDMR, amintind că ”perioada de miere între electorat și Guvern s-a terminat”.

Irineu Darău, candidatul platformei pentru șefia USRPLUS, a transmis că alianța a obținut la ultimele alegeri jumătate față de scorul obținut la europarlamentare, spunând că previziunile ”sunt îngrijorătoare”.

2 COMMENTS

 1. Off-topic:

  E fortza stellara Valceanu ala! O petarda de om! N-am xis zdreantza…

  PS. A avut dreptate ex-jurnalistul Troiei, Rares Bogdan! Trebuie oprite finantele tarii cel putin o luna de zile, pana se pregateste Dan Valceanu asta! Ministrul neamului! Incet, incet, ne ducem la capre, prin pasivitate…

 2. Off-topic:

  L-a luat colega dvs. de la stiri, Lorena Burlacu, pe unu’ pe telefon sa-l intrebe ce parere are despre faptul ca Ministrul vietii, Dan Valceanu asta, habar n-are si cat este salariul minim net pe economie, pe langa ca zilele trecute demonstrase ca habar n-are si cat e inflatia tarii.

  Asta pe care l-a luat pe telefon era cred ca PNL-ist, gen, ca baga exact vorbele ex-jurnalistului Troiei, Rares Bigdan, cum ca intrebarea jurnalistului dvs. a fost perversa pentru ca a fost pusa intempestiv, printre alte intrebati fara legatura, ceva in genul intrebare capcana. Si ca, oricum, Valceanu ar fi raspuns corect ca el stia cat e salariul minim brut si ca din brut se scad 45% si rezulta netul, si ca deci Valceanu ar fi raspuns corect ca brut e cam 2300 lei/luna si zicea ala luat pe telefon ca, deci, net ar fi cam1600 lei/luna, cat zicea Valceanu, si ca, deci, colega dvs. nu stia si ca, deci, ea era cea care gresise si nu exceptionalul Valceanu.

  Numai ca, la salariul minim brut de 2300 lei/luna daca scazi 45% darile iti ramane un salariu net de 1265 lei/luna, si, deci, reporter dvs. ii zisese bine marelui ministru Valceanu, adica reportera zisese corect, spre deosebire de Valceanu asta care e bombardament uman, reapectiv e cu flacari, n-am zis prost pentru ca nu imi permit sa jignesc.

  In final, ala care fusese luat pe telefon de colega dvs. Lorena Burlacu de la stiri, a mai zis ca Dan Valceanu e un om de buna credinta (exact vorbele lui Rares Bogdan, jurnalistul parnaie…) si ca, oricum, Ministerul de Finante este un minister foarte mare in care lucreaza foarte multi specialisti si ca, deci, Dan Valceanu va avea timp sa se pregatrasca si ca astea sunt belelele inerente ale unuia nou intrat in.post dar ca sa ii acordam credit si timp, ca o sa se puna la punct.

  INTREBARI:

  1. Mai nene, daca in tara noastra Ministerul de Finante este un minister foarte mare care arw multi specialisti si care, in concluzie, ar merge cumva din inertie si ca, deci, nu conteaza daca ministrul (vietii) Dan Valceanu nu stie cat e inflatia si salariul minim net in Romania, atunci Ministerul de Finante nu poate sa mearga singur, fara marele geniu carpatin Dan Valceanu asta, care oricum habar n-are pe ce lume este? Adica, daca ministerul este mare si are multi specialisti nu poate sa isi desfasoare activitatea singur, fara Dan Valceanu asta? De ce mai trebuie sa-l platim si pe habarnistul asta din bani publivi? Sa se duca sa lucreze la firma lu’ maica-sa!

  2. Bai nene, pe vremea PSD-istilor cum era, atunci ministerul de ce nu mai era tot foarte mare si avea tot multi specialisti, plus ca in tara noastra cine stabileste cine e si cine nu e de buna credinta, ca pe aia diez-rezistentii Troiei si cu PNL-istii ex-basisti i-au luat direct la picioare ca erau penali, corupyi si puscariabili, cica? Adica, in tara noastra cine stabileste ca unii sunt de buna credinta si altii sunt penali corupti, niste ex-basisti opariti, cu foamea-n gat?

  Epilog: Pe astia chiar nu ii ia nimeni la picioare in cap si la alergat pe strada?

Leave a Reply