La doar 54 de ani, psihologul Hanibal Dumitrascu a plecat la cele vesnice.

El a murit la Spitalul Universitar.

Acum cateva zile, pe fondul unui diabet agresiv, reputatul psiholog a cazut pe strada in urma unui atac cerebral.

Dus de urgenta la spital, Dumitrascu a intrat direct in operatie dupa ce medicii au constatat ca hemoragia cerebrala era masiva si extrem de periculoasa pentru viata.

Ce tot efortul neurologilor si neurochirurgilor, Hanibal Dumitrascu s-a stins duminica.

Dumnezeu sa-l odihneasca !

 

10 COMMENTS

 1. Oameni de calitate mor zilnic, ca nu auzim noi de ei este alta treaba. Religios, ateu sau agnostic, in loc sa emitem propozitii ipocrite si implicit elogioase hai sa ne gandim mai bine, daca tot ne arde sufletul, ce putem face sa contribuim si noi cu orice si oricat la ce au facut ei.
  Natia asta e satula de vorbe goale, redundante. Cel putin, ar trebui sa fie.
  Hai sa punem osu’!

 2. In ce hal s-a ajuns! Reformele si bataia de joc aruncata spre cetatean,ucide omul cu zile! Unii isi pun intrebarea:a fost medic,de ce nu s-a tratat ca a avut medicamentele la indemana?! Nicio sansa,bataia de joc,denigrarea,stresul zilnic,neajunsurile si nemultumirile,omoara orice suflet,nu conteaza varsta,studiile sau profesia ori locul de munca!
  Dumnezeu sa-i tina tarana si calea usoara!

 3. Nu știți de ce făcea Gâdea atatea emisiuni cu demersul lui Orban daca il considera derizoriu? Nu mai bine face emisiuni Gâdea cu sutele de km inaugurati de Dragnea? Cu bunăstarea românilor, cu spitalele.in constructie…cu șantierul României din epoca de haur Dragnea?

  • Ce treabă are moartea acestui om cu ceea ce scrii tu postac platit să scrii aberații ? Că Dragnea este un ticălos asta o știm dar aici este vorba despre moartea unui om.

 4. Imi cer scuze tuturor care citesc acest comentariu!
  Dl.Dumitrascu a plecat definitiv pentru a-si crea armonia sufletului deznadajduit de mizeriile din tara unde a crescut,a muncit si s-a imbolnavit! A murit cu zile,putea fi salvat sa-si poata trai viata pana la peste 74 ani dar nu si-a gasit resursa echilibrului in aceasta tara tocmai de la varsta 39-40 ani cand a incercat ceva nou in viata lui sia avut un esec zdrobitor!
  Mare atentie celor carora le mai calculez codul secret al vietii cu micile interpretari,e vorba si de tine Radu!
  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si in armonia pe care o cauta din tinerete pe acest pamant!

Leave a Reply