Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că în cadrul coaliției trebuie stabilit un candidat unic la alegerile prezidențiale din 2019, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci ”se deschid alte posibilități”, scrie stiripesurse.ro

Preşedintele Senatului a mai spus că această variantă este „optimă”, „dacă o să accepte şi ei (PSD – n.r.)Advertisement„Eu cred că varianta optimă este o candidatură unică, dacă o să accepte şi ei, o să mergem cu o candidatură unică, dacă nu, atunci sigur că se deschid alte posibilităţi, dar eu cred că aceasta va fi prima opţiune”, a mai spus Tăriceanu, informează Mediafax.

Întrebat dacă va candidat la preşedinţie, liderul ALDE a răspuns că pentru a candida „trebuie să devin candidat, ca să fiu candidatul, în primul rând, al coaliţiei”.

 

11 COMMENTS

 1. Domnule Radu Tudor de ce nu se vorbeste la Antena 3 despre marsul motorizat al romanilor din regiunea Moldovei ? De ce nu se vorbeste despre sutele de camioane, masini, motociclete care veneau spre Bucuresti pentru a cere constructia de autostrazi in Moldova? De ce nu se vorbeste despre cum PSD/Jandermeria a oprit camioanele la jumatatea drumului si nu li s-au dat voie sa se duca spre Bucuresti, dar despre faptul ca in Bucuresti madam Firea a facut tot posibilul de a desparti in grupulete, cei ce au venit sa ceara autostrazi? De ce nu se discuta despre toate aceste lucruri?

  • De parca nu stii de ce e mut. E ireala bataia se joc a guvernului , a lui firea si a jandarmeriei la adreasa romanilor din Moldova. Cum e sa te umileasca PSDul si sa votezi tot cu ei.
   totusi am senzatia ca Moldova va fi prima care va cere autonomie si nu Ardealul.

 2. La cat de hapsan este presedintele psd, s-ar putea ca astia sa nu cada la pace pentru sustinerea unui candidat unic la prezidentiale. Sincer, l-as vedea pe dl. Tariceanu candidat sau de ce nu, pe dl. Melescanu.

  • @Emanuel, ramai cu senzatia care are gust amar! Ce autonomie cere Moldova? Cativa din moldova reala au fost racolati pentru a-si atinge scopul alti manipulatori,viitorii scaunari ai tarii! Nu iese moldoveanul la miting deoarece nu are sursa financiara,in plus,daca e sponsorizat,executa doar ce e in favoarea lui dar lasa de inteles ca e deacord cu sponsorul!

 3. Poate ca ar trebui gandita bine varianta candidatului unic din partea coalitiei. Evident ca o hotarare ar trebui luata in urma unor sondaje interne facute de PSD-ALDE si daca se ajunge la concluzia ca X sau Y(candidatul unic) ar castiga din primul tur, atunci decizia ar trebui luata. In felul acesta Iohannis ar pleca mai repede(si poate definitiv !!!)…. in vacanta in Tenerife cu scumpa lui sotie.

  PS. Nu stiu dece pe FB dvs nu exista rubrica….”Lasa un comentariu”… Este interzisa optiunea ?

 4. Dl. Tariceanu e un om de actiune. El este mereu primul cel care sesizeaza abuzurile si care vorbeste liber. La fel si dl. Plesoianu. Nu stiu de ce dar banuiala mea este ca datorita faptului ca nu au fost la taieri de porci. Sunt sigur ca nu peste mult timp sintagma va fi nu “datorita” ci “din cauza ca”.
  On-topic, nu este nimeni, din partea coalitiei, care sa fie mai potrivit. Gradul de popularitate al d-lui Dragnea este intotdeauna scazut. Nu stiu de ce, dar banuiala mea este ca din cauza mustatei. Sau datorita faptului ca a fost la taieri de porci. “Datorita”, pentru ca eu cred ca i-ar fi mai bine sa nu intre intr-o lupta pe care sigur o va pierde.
  PS: Dle Dragnea, nu poti sa intri in mocirla si sa crezi ca vei iesi curat. La fel cred ca nici nu poti ajunge in fruntea celui mai mare partid fara sa intri in mocirla.
  It is what it is.

 5. Tariceanu nu-si urmareste decat scopul personal, a ajuns la etapa “sa scap cumva de dosar” mai nou “de sentinta” imediat va trece la etapa “cum sa-i prostesc pe PSD sa fiu si candidatul lor” samd Pas cu pas, asa cum a zis candva un sas.

Leave a Reply