Prezentatorul TV american Jerry Springer, cunoscut pentru emisiunile sale controversate, marcate uneori de înjurături, vulgarităţi şi altercaţii fizice, a murit la vârsta de 79 de ani, informează agenţiile de presă internaţionale.

Informaţia a fost confirmată de agentul său pentru agenţia PA, a anunţat DPA. Potrivit AFP, Jerry Springer a murit la Chicago “după o scurtă suferinţă”, a anunţat site-ul TMZ.com, citând o sursă din familia jurnalistului de televiziune.

El era cunoscut în calitate de prezentator al “The Jerry Springer Show”, un talk-show care a fost difuzat din 1991 până în 2018 în Statele Unite.

Acea emisiune a fost sursa de inspiraţie pentru “The Jeremy Kyle Show”, un program TV difuzat în Regatul Unit de postul ITV în perioada 2005-2019.

Înainte de a-şi construi o carieră în televiziune, pe parcursul căreia a fost şi reporter pe teme politice şi comentator, Jerry Springer s-a remarcat şi în domeniul politicii, fiind primar al oraşului Cincinnati şi consilier de campanie al lui Robert F. Kennedy.

Leave a Reply