Actorul american de origine română Dale Băsescu (60 de ani) a murit luni, în timp ce înota într-o piscină, cel mai probabil în urma unui infarct, informează Antena 3.

Anunţul a fost făcut de prieteni ai actorului, iar pe pagina acestuia de Facebook au început să curgă zeci de mesaje de condoleanţe.

Nu vorbea limba română şi nu a vizitat România, însă după primul interviu acordat presei din ţara noastră se gândea serios să viziteze locurile din care provenea familia sa şi despre care auzise lucruri bune.

Dale Băsescu a fost creditat cu roluri în 24 de filme şi seriale TV, printre care Love Thy Enemy (2011), All my Children (rol episodic), Lynch Mob (2009) sau God is Dead (2008), pentru care a semnat şi coloana sonoră în calitate de compozitor.

Actorul Dale Băsescu, născut în New York City, statul New York, este un actor american de origine română, producător și compozitor, potrivit Wikipedia.

Dale Băsescu s-a născut în New York City, statul New York.

Familia lui este originară din România și s-a mutat în Colorado, când Băsescu avea trei ani. Soția lui, Shirley, a murit în somn, în timp ce era însărcinată.

5 COMMENTS

 1. Pai si poate face infract si tizu’ lui, acuma pe caldura asta din tiganie de la whisky si scapam de matelor (Popeye Sticle). Sal

 2. Off-topic:

  Oferta nesperata de castig pe perioada verii, vacante-concedii:

  Apel catre amatorii de adunat sticle PET din tomberoane, ofer plata pe zi celor care se considera pregatiti pentru o activitate de triere eficienta si responsabila. Programul de desfasurare a colectarii este 22.00-06.00 dimineata (noaptea e liniste si poti sa umbli linistit in tomberoane. Activitatea se desfasoara pe raza sectorului 3 al capitalei. Plata se face functie de randament (pe baza evaluarii criteriilor de performanta profesionala). Amatorii sunt rugati sa ma contacteze pe aici. Am nevoie de 10 persoane. Va multumesc!

  P.S. Nu asigur protectia sanitara + asistenta medicala/legala in caz de imbolnavire a celor care umbla in tomberoane dupa PET-uri. Astea le asigura jurnalistul sportiv Tolontan. El se ocupa cu asa ceva. La mine e la japca. Sal

 3. Off-topic:

  D-le Tudor,

  Ce parere aveti de campania mediatica a gurilor de tun de propaganda arhicunoscute (Digi 24, Realitatea, B1TV, Tolontan, ziare.com, hotnews si mediafax.ro) si de instigarile d-ne ministru Prune in legatura cu conditiile proaste de detentie din penitenciarele din Romania si de posibilele despagubiri la CEDO, toata aceasta noua campaniei instigatoare dupa cea cu dezinfectantii diluati, ducand asa dupa cum se vede la revolte in puscarii, la incendieri ale celulelor de catre puscariasi ordinari si la atacarea gardienilor si cadrelor angajate?

  Eu ca om care am facut detentie pentru niste bulangeli, eu va zic, puscaria nu e pentru reeducare, ci pentru pedeapsa, ca sa ispasesti. Ca daca nu a reusit familia, scoala, societatea sa te educe pana la majorat, doar n-o sa te mai reeduce puscariile si angajatii penintenciarelor dup-aia, in toti mortii si-n ranitii mei!

  Sa moara mama lor, in ce tara traim? Ministrul justitiei instiga puscariasii sa dea foc la puscarii si sa atace gardienii, cerand conditii de hotel si sa se dea gratiere generala! Pai sa si-i ia ministrul SIE Prune acasa la ea pe toti violatorii, bulangii si condamnatii pentru fapte cu agresiune daca tot vrea sa nu mai plateasca statul la CEDO despagubiri.

  Despre conditiile din penitenciare despre ce mortii mei e vorba, cand cetatenilor liberi din Romania nu se mai ocupa nimeni sa le ofere niciun fel de conditii!

  Locuri si munca si case pentru tineri ba nenicule, ca ne-am nascut dreacului degeaba in tiganie!

  Traim de azi pe maine, mai mult colcaim, decat sa supravietuim! Sa ma duc direct in mortii mei cu tot stresu’, ma apuc ca sa ma dau cu lama ca m-am cam enervat! Hai pa

 4. Radule,

  Invita-ma si pe mine odata la voi in emisiune. Nu vreau sa ma filmeze sau sa zic ceva. Vin doar ca sa ma dau cu lama, nu pentru ca am vreo suparare, dar ma relaxeaza. O sa stau mai intr-o parte, ca sa nu deranjez.

Leave a Reply