A treia demisie bomba din PNL in ultima luna !

Senatorul Vergil Chitac, amiral in rezerva, membru in Comisia de aparare, ordine publica si siguranta nationala din Senat, a demisionat din PNL in urma tratamentului incorect la care a fost supus de organizatia judeteana Constanta. Si de indiferenta si complicitatea conducerii centrale in aceasta situatie.

Demisia senatorului Chitac survine la putin timp dupa alte doua demisii rasunatoare din PNL : europarlamentarul Ramona Manescu si istoricul Puiu Hasotii, una din emblemele partidului timp de 25 de ani.

 

6 COMMENTS

  1. Daca Ramona Manescu si Puiu Hasotti reprezentau trecutul liberal si nu mai aveam pretentii ca mai pot aduce ceva in plus partidului,de domnul Chitac imi pare realmente f.rau ! Nu stiu cine e la conducerea PNL Constanta eu credeam ca dansul este fiind un politician de mare viitor,un intelectual rasat,un om cu expertiza militara ori noua exact acesti oameni in politica ne trebuiesc mai ales in conditiile in care NATO ne acorda din ce in ce mai multa atentie…Raman derbedeii pleaca valorile,aici nu ma refer doar la PNL.

  2. Ce n-au reușit sa faca profesionistii partidului, vezi Quintus, reușesc acum amatorii de tip Orban, sa înfăptuiască-anume,” dezertiunea” vechii gărzi PNL. In condițiile in care însuși “generalul” Johannis e un amator, situația nu are cum sa se amelioreze si, chiar daca armata din umbră/profesioniștii Securitatii vor asuda sânge in efortul de a-i procura lui Johannis al doilea mandat, PNL va supraviețui doar ca partid de mercenari, bun de angajat doar pentru a impune președinți-momâi. Asta e.

  3. Este o tara libera .Corect ar fi sa demisioneze și din parlament și să candideze independent daca tot sant demni până la capăt.Dar aste este democrația un sistem imperfect dar altul mai bun nu exista. Plus că sa dai cu piciorul la vreo 20000 de lei pe luna că senator e cam greu.

Leave a Reply