Preşedinţii organizaţiilor judeţene PSD, consultaţi de MEDIAFAX, nu exclud varianta ca social-democraţii să susţină la alegerile prezidenţiale un candidat care nu este membru de partid, însă doar în anumite condiţii.

Preşedintele organizaţiei PSD Sector 5 din Bucureşti, Daniel Florea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că PSD este un partid cu „orgoliu” care are nevoie de argumente „foarte, foarte puternice” pentru a fi convins să susţină un candidat care nu este membru de partid.

„Părerea mea e că trebuie foarte multă atenţie. PSD e un partid foarte mare care are propriul orgoliu (…) Având în vedere că până acum am avut candidat propriu, cred că trebuie nişte argumente foarte, foarte puternice ca să determine partidul să nu susţină un membru de partid. Din discuţiile pe care le-am avut cu organizaţia pe care o conduc, membrii noştri vor un membru PSD să candideze la Preşedinţie”, a declarat Daniel Florea pentru MEDIAFAX.

„Eu cred că fiecare partid îşi propune cel mai bun candidat şi întotdeauna cel care are susţinerea partidului, adică preşedintele, merită susţinere pentru prima funcţie în stat”, a adăugat preşedintele PSD Sector 5.

În opinia lui Daniel Florea, PSD ar trebui să înceapă „în jurul lunii octombrie” discuţiile despre candidatul la alegerile prezidenţiale din 2019.

Zetea: PSD nu o să-l forţeze pe Dragnea să candideze

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a declarat pentru MEDIAFAX că social-democraţii nu îl vor obliga pe Liviu Dragnea să îşi asume o candidatură pentru Palatul Cotroceni.

„În primul rând ţine de opţiunea personală a preşedintelui Liviu Dragnea. Partidul nu o să-l forţeze să candideze. Dar dacă îşi va dori acest lucru, sunt convins că va avea susţinerea noastră, a tuturor”, a declarat Zetea, vicepreşedinte naţional al PSD.

Potrivit preşedintelui PSD Maramureş, varianta unei candidaturi unice PSD-ALDE la prezidenţiale este posibilă dacă există o „conlucrare foarte bună” între liderii coaliţiei de guvernare.

„Dar asta înseamnă că dacă PSD va avea un candidat foarte bun el va fi susţinut de ALDE sau invers, dacă ALDE va avea un candidat foarte bun să fie susţinut de PSD. Deci lucrurile merg şi într-o direcţie şi cealaltă. Eu cred că dacă există o conlucrare foarte bună între cei doi preşedinţi, atunci şi partidele vor fi de acord”, a declarat Zetea pentru MEDIAFAX.

Teodorescu: Ar fi anormal ca PSD – ALDE să nu aibă un candidat

„E normal ca această coaliţie să aibă un candidat la preşedinţie. Cred că ar fi anormal ca alianţa PSD – ALDE să nu aibă un candidat, dacă lucrurile vor merge liniştit până la anul”, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

În legătură cu opţiunea tradiţională a PSD, ca preşedintele partidului să fie automat şi candidatul la alegerile prezidenţiale, Teodorescu a spus că „vremurile au evoluat”.

„Ar fi prematur să mă pronunţ eu. Istoric, PSD-ul a avut un candidat la Preşedinţie la fiecare alegeri, dar cred că vremurile sunt altele, au evoluat. Decizia trebuie luată de cei care au putere de decizie la nivelul partidului şi mă refer în mod special la CExN”, a declarat liderul PSD Tulcea.

Potrivit lui Teodorescu, este „obligatoriu” ca discuţiile privind candidatul PSD la prezidenţiale să înceapă anul acesta.

„Obligatoriu ar trebui să înceapă discuţiile anul acesta. Cred că până la sfârşitul anului, nu mai târziu, trebuie să se stabilească care este candidatul, oricare ar fi el, din partea coaliţiei sau din partea PSD-ului, să poată intra în precampanie”, a spus liderul PSD Tulcea pentru MEDIAFAX.

Buzatu: Candidatul să asigure funcţionarea armonică Preşedinte – Guvern

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat pentru MEDIAFAX că social-democraţii ar accepta un candidat din afara partidului dacă acesta ar asigura „dezideratul de funcţionare armonică a elementelor puterii executive, Preşedinte – Guvern”.

„Dacă îşi asumă obiectivele politice ale PSD sau ale majorităţii pe care o reprezintă, ar fi acceptabilă orice soluţie care să asigure dezideratul de funcţionare armonică a elementelor puterii executive, Preşedinte – Guvern”, a spus Buzatu, pentru MEDIAFAX, despre varianta unui prezidenţiabil PSD care să nu fie membru al partidului.

„Părerea mea personală este că PSD trebuie să se gândească la o soluţie complexă, o soluţie care să pornească de la susţinerea unui candidat care să aibă şanse mari în alegerile prezidenţiale şi care să asigure ulterior şi o bază de susţinere pentru câştigarea alegerilor parlamentare, astfel încât actualele disfuncţii în ceea ce priveşte funcţionarea puterii executive să fie eliminate. Aceste disfuncţii nu pot fi eliminate decât dacă şi preşedintele şi majoritatea parlamentară au aceeaşi culoare politică sau au aceeaşi majoritate în spate. Altminteri, tot timpul vom avea acest război, dl Iohannis şi dl Băsescu nu au fost capabili să se depărteze de partidele care i-au propus drept candidaţi astfel încât să îşi asume rolul de mediator imparţial între forţele politice”, a completat liderul PSD Vaslui pentru MEDIAFAX.

Manda: Capacitatea de a atrage voturi dincolo de bazinul PSD-ALDE, printre criterii

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat pentru MEDIAFAX că nu exclude un candidat unic PSD-ALDE la prezidenţiale şi că persoana aleasă trebuie să fie capabilă să obţină voturi „dincolo de bazinul celor două partide”.

„Analiza trebuie să fie făcută fără orgolii, cu o măsurare sociologică, inclusiv potenţial de creştere, capacitatea de a atrage voturi dincolo de bazinul celor două partide ale alianţei, motiv pentru care este prea devreme să spun dacă va fi candidatul unuia sau altuia dintre partide, dacă va fi preşedintele uneia sau celeilalte formaţiuni”, a explicat Claudiu Manda.

Întrebat dacă ar accepta un candidat la prezidenţiale care să nu fie membru al partidului, preşedintele PSD Dolj a declarat pentru MEDIAFAX că nu exclude o asemenea ipoteză.

„Toate lucrurile acestea, inclusiv dacă se va accepta sau nu, va trebui să fie o evaluare în interiorul partidului şi în cadrul alianţei. Atâta timp cât putem să evaluăm toate variantele pe care le avem pentru un candidat cu şanse la prezidenţiale, un candidat al coaliţiei sau un candidat al PSD, sigur că nu avem ce să excludem”, a completat Manda, pentru MEDIAFAX.

Moldovan: Orice coleg care e parte din alianţă este colegul tău

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat pentru MEDIAFAX, despre ipoteza ca PSD să susţină un prezidenţiabil care nu este membru de partid, că atunci când faci parte dintr-o alianţă, orice membru al alianţei devine „colegul tău”.

„În momentul când faci parte dintr-o alianţă ai acceptat înainte o asemenea asociere, orice alt coleg care e parte din alianţă este colegul tau”, a declarat Moldovan,chestionat despre un posibil candidat la prezidenţiale din afara PSD.

„Asteptăm analiza şi vom vedea care e cea mai bună soluţie pentru România şi pentru români. Nu vreau să fac comentarii fără să avem sondaje şi o analiză foarte serioasă. Când vom avea toate datele pe masă vom lua o decizie. Timp e destul”, a adăugat liderul PSD Bistriţa-Năsăud despre un candidat unic PSD-ALDE.

47 COMMENTS

  • Sa va ia dracu de pesedisti si pe toti milițienii securiștii turnătorii și tonomatele care îi susțineti!

   • Crezi ca guvernarea se preia prin forta si diversiune intr o tara UE ?
    Metoda de preluare a puterii este a fostilor militieni si securisti pe care ii sustineti.
    Minoritatea dicteaza majoritatii ?

   • SOLIDARITATE cu JANDARMII

    Miting neautorizat VIOLENT impotriva VOTULUI nostru. Impotriva guvernului LEGAL ales.
    Putem avea un stat democratic bazat pe VOT sau o colonie condusa de securisti-fascisti slugi la ambasadorii straini.

    – ——–
    Si luati-o pe doamna Vasi din studio de la A3, care acuza pe jandarmi de violenta, ca are nevoie de un doctor specialist.

    • Sper ca pe toti slinosii regimului totalitar dragnea sa-i ajunga blestemele poporului roman schingiuit de gorilele in uniforma, si sprayurile lacrimogene si gaze de razboi sa ajunga si in ochii copiilor tonomatelor voiculesciene si a fugarului ghita, sa va bata dumnezeu pe toti slugi gretoase si vomitoase

     • Cristi, tu chiar ai depasit limita legala a prostiei, si-o sa-ti ia astia carnetul de pui de securist. Tu vomiti vorbe, fara sa intelegi absolut nimic din ceea ce spui! Gaze de razboi? Cit de timpit sa fii sa spui asa ceva? Stii cumva ce-s alea?
      Singura ta “scuza” e ca nu esti singurul care spune timpenii, de fapt nu esti decit un papagal care repeta fidel ceea ce spun alti timpiti, mai mari (in grad) ca tine.

    • Ma bucur ca oana zamfir si-a luat-o in plex de la avocata Vasi…sa insisti atâta in prostie nu am mai vazut doar la propagandista zamfir soția senatorului care a vrut să distrugă pnleul trecând la timp in alde

 1. N-ar fi prima oara cand de-a lungul anilor am afirmat aici pe blogul D-lui Tudor ca sunt simpatizant PSD. N-am votat niciodata altceva decat PSD. Si totusi, va spun fara ezitare, n-as avea o problema sa votez Tariceanu la prezidentiale. Chiar n-as avea. Pragmatic vorbind, cred ca desemnarea D-lui Tariceanu candidat unic al aliantei PSD-ALDE ar fi alegerea logica pentru a atrage voturile din afara bazinului electoral al PSD si ALDE.

  Marea temere a oamenilor de buna credinta care nu sunt simpatizanti ai PSD este ca PSD ar putea acumula prea multa putere daca ar detine si functia de presedinte. Cred ca Dl. Tariceanu ar constitui o garantie pentru acesti oameni, repet… de buna credinta, obtinand astfel votul acestora.

  Altfel, pentru oligofreni si decervelati acest lucru ar fi irelevant. Pe acesti oameni tristi, de la teuton si pana la ultimul postac, din “ciuma rosie” si “m..e PSD” n-ai cum sa-i scoti. Atat pot acesti oameni. Acesta este nivelul lor.

  • Tariceanu este solutia

   Speram ca PSD nu se lacomeste again and and gain and again…si nu-l tradeaza ca pe Crin Antonescu.

 2. Comisia Europeană a deschis în mai o procedură de infringement împotriva României deoarece nu respectă valorile limită convenite privind calitatea aerului. Dosarul a fost înaintat Curţii de Justiţie a Uniunii Europene. Comisia susţine că România nu a luat măsurile necesare pentru a diminua nivelul de poluare cu particule fine de praf PM10 specificate în Directiva 2008/50/EC. Sunt luate în vizor în special oraşele Bucureşti, Iaşi şi Braşov, acolo unde valorile limită zilnice ale particulelor de praf au fost depăşite constant înca din ziua în care directiva europeană a fost transpusă în legislaţia noastră.

  Asadar ce fel de partid este ALDE ca sa poata pretinde sa dea prezidentiabilul? Unul care a dat ministri la Mediu, Justitie si Energie toate 3 fiind un dezastru din punctul de vedere al unei mari parti din populatie dar si a Comisiei Europene. Cum sa ai tupeul, nesimtirea sa dai tu viitorul presedinte, un partidulet ridicat pe spinarea PSD-ului acum cand te-ai lansat adunand cateva procente in plus, ti-ai rezolvat si dosarul din Justitie apari cu atata aroganta sa-l santajezi pe cel care te-a adunat de pe strazi si te-a facut al doilea om in Stat? Nu pot sa cred ca exista inca un om atat de oportunist si fripturist.

 3. Foarte posibil, oricum au tot transferat din prerogativele presedintelui, mai iau cateva si o sa fie aproape decorativ. Oricum altenativa mai buna nu au, pe cine sa puna? Pe Dragnea, pe Firea, pe Dancila, sa fim seriosi!?

  Ar mai fi domnul de la finante, Eugen Teodorovici, care este super inteligent, l-am auzit de mai multe ori vorbind, dar n-are nicio sansa sa fie ales, ar fi bun de premier.

 4. Personal,nu cred ca vor avea sanse psd-alde cu unul sau cu cei doi mari capi. Va castiga scaunarul actual fara nicio problema. Vreau sa cred ca vor avea alti candidati care sa nu fi fost in prim planul politico-haituitoare a celorlalti. Eu mizez tot pe dl. Diaconu Mircea.

 5. Intotdeauna orgoliile bata-le vina, totusi se simte o oarecare flexibilitate printre mintile luminate ale PSD. Cred ca dl. Tariceanu a ajuns la maturitatea politica de a face fata tuturor provocarilor care implica o “functionare armonica Presedinte – Guvern”.

 6. ar fi culmea avand in vedere ca MU13 se aplica doar PSD-ului din toata coalitia de guvernare ,iar pentru Tariceanu este manuse …

 7. Si de ce ar trebui ca PSD sa sustina pe altcineva? Fiindca nu vor stapinii de-afara presedinte PSD? Vad ca presa s-a aliniat, disciplinata, ideii! Unii, pentru ca atita pot. Altii, pentru ca n-au incotro. Caci, unde-i ordin …
  Oricum, in cercurile puterii oculte au inceput, deja, pregatirile pentru minarirea alegerilor prezidentiale urmatoare. Foarte probabil, se va incerca repetarea tehnicii din 2014, care a avut, sa recunoastem, succes! Mitingul de miine se vrea o treapta, o prima caramida. Numai ca ulciorul … se mai si sparge!

 8. Intrebare: cum se alieneaza la principiile “la contributii egale, pensii egale, la ani diferiti de iesire la pensie cu aceleasi contributii – pensii egale” legea pensiilor daca tot in ea scrie ca celor cu pensii f mari nu li se va scadea pensia?
  Oare acesti pensionari cu pensii ff mari nu au cotribuit oare egal cu alti pensionari care au acum pensii mult msi mici si care nici dupa crestere nu vor ajunge la pensia pensionarului-bashtan, pt ca dupa recalculate acestuia nu i se diminueaza pensia?
  Asta e o lege a justitiei sociale si a echitatii?
  “Luati voi ceva dar alora care au contribuit cat voi si au pensii triple nu le luam deloc si oricum voi nu anungeti la pensiile lor, saracilor!” Pe bune??
  Mie-mi pare o lege a ambistiei sociale a pensiilor. Bine, si mai dau si la restul ceva.
  Dar mi se pare inadmisibil sa vorbesti de justitie sociala cand din start spui ca aluia cu pensie mare si contribuitie fix cat ala cu pensie chiar si marita – mult sub pensia primului, nu-i faci nimic.
  Din principiu, justitia sociala presupune indreptatea unor nedreptati. Unde dracului e indreptarea nefreptatii aici?!

 9. Personal, nu prea cred in candidatul unic al alianței PSD-ALDE. Dacă acesta ar fi Tariceanu, cum se vehiculează in prezent, solutia ar contraveni pragmatismului care cimentează coaliția actuala —pragmatismul lui Tariceanu, desigur, confirmat de refuzul lui constant de a “coopera” cu partida johannista—și, mai ales, ar pune in pericol posibilitatea acestuia de a capta electoratul penelist, scârbit de manevrele lui Orbán dar Atașat doctrinei liberale. Dacă soluția ar fi Dragnea, iarăși nu s-ar potrivi, și tot din motive pragmatice, recte, pentru ca i-ar reduce pe Tariceanu și ALDE la statutul de “slugi” ai PSD, statut pe care au reușit sa-l evite pana acum cu toată insistenta propagandei in a-i categorisi astfel. N-avem ce-i face, modelul Crin Antonescu, pe care unii au ajuns sa-l aureoleze prin comparatie cu jalnicii lui epigoni Orbán & All, a demolat însuși conceptul de pragmatism politic odata cu trecerea brusca la PPE. Numita pe șleau “trădare” de către liderii ALDE european la vremea respectiva, acțiunea șefului liberal, probabil, bazată pe motive pragmatice—unificarea dreptei—s-a redus la o simpla manevra politicianista odata cu “tradarea” lui Johannis, numărul doi din partid, care a uzurpat postul de președinte PNL și candidatura lui Antonescu in 2014. Acest șir de trădări, și personajele care le-au executat, au produs și consolidat formațiunea ALDE-Tariceanu și ar fi curată lipsa de pragmatism din partea liderului Tariceanu sa renunțe la statutul de liberal independent doar pentru iluzia unei candidaturi “unice” din partea coaliției la prezidențialele din 2019. Pe scurt, dacă pragmatism =trădare in zilele noastre (și așa și este, după modelul Antonescu) Tariceanu nu va face prostia sa repete formula; va merge singur, dacă va merge, in cursa și, in caz ca va pierde turul doi, își va sfătui votanții sa dea sprijin candidatului PSD. E soluția profesionista, cea care se practica in politica “mare” europeană și care asigura, dacă nu succesul imediat, cel puțin acela pe termen lung, adică menținerea in activitate a partidului pe care îl reprezintă.

 10. off topic
  Jigodiile care n-au curajul sa-si asume organizarea mitingului “diaspora”, au pus enorm de multi bani la bataie. Intr-adevar printre protestatari vor fi si cetateni din diaspora insa, la adapostul acestora, sunt unii care au organizat aceasta manifestatie “spontana” si vor sa arunce in aer natiunea centenara iar, razboiul romano-roman il vor acutizat. Daca se lasa cu iures, primul om din stat printr-o sumedenie de interpusi, se va face raspunzator numai pentru simplul fapt ca incurajeaza haosul si anarhia spre linistea si bunastarea sa.

   • Steguletele straine, tare mie frica ca erau impartite de aici din Romania, de ce nu chiar de la ambasade.

   • Ioana, ce vrei sa spui cu timpenia “stegulete straine”? Stegulete straine isi poate cumpara orice roman, de oriunde, ii cere cineva pasaportul? Demonstreaza steguletul de unde esti? Vrajeala securista de 2 lei, atit!
    La mitingul “diasporei” citi “diasporezi” au fost? Eu zic ca NICIUNUL! Cum poti sa ma contrazici? Si daca n-am dreptate, si au fost in realitate 7, cu ce se schimba datele problemei?
    Pe vremuri, securistii erau muuuult mai destepti!

  • ” Mitingul” din fata Palatului Victoria, a iesit asa cum am anticipat iar, cativa protagonisti politici se fac vinovati de incurajarea violentelor. Degeaba apar tot felul de filozofi, ca jandarmeria a gresit, ca nu stiu cine ce-a facut, realitatea este ca toata manifestatia a fost ilegala iar, Presedintele Republicii si cativa lideri politici prin toate iesirile acestora in spatiul virtual si real, au incurajat ilegalitatea.
   Cu totul altfel era daca cineva isi asuma manifestatia/manifestatiile din aceste zile.

 11. O miza uriasa deja au ratat-o psd-alde,e vorba de legea raspunderii magistratilor, lege despre care vorbeau nonstop! De cand au castigat alegerile,au tinut-o in plangareala pana au amutit toti si a ramas la fel ca inainte sau daca au midificat ceva,au facut in asa fel ca tot pagubitii sa cheltiue timp,sanatate si bani fara niciun rezultat concret! Asta era sansa unica deoarece sunt enorm de multi cetateni care au fost pagubiti si denigrati prin hotararile judecatoresti definitive!
  Personal si nu numai eu,nu vrem sa ii mai auzim pe micile ecrane cum se plang de haituirea propriilor colegi politicieni sau persoana lor fizic!

 12. Tariceanu e o mizerie mai mare ca dragnea. Sta de 6 la hotiile teleormaneanului.
  Radu Tudor , Daea de ce nu a aplicat masurile date de Ciolos sa nu se raspandeasca gripa porcina ? Raspuns corect :Sa poate vinde Dragnea porcii.

 13. Marele miting cu 1milion de diasporeni!?
  Hai bre,gata cu minciunile!
  Aici avem de pe tvr ora 10,00 acum dimineata si in primele secunde de transmisie, unii cer apa! Aduceti pompierii, sunati la 112 sa ii adape,doar pompierii pot pune la dispozitie apa cat poate sa suga “muoistii” care cer! Haloo, guvernul,dati apa celor care schelalaie platiti de altii doar pentru destabilizare si haos! Halloooo, Brusselul, dati apa insetatilor de ura si violenta! Hallooo,Ciolos, da-le apa mitingiilor tai care nu vor altceva destabilizarea si nerespectarea legii in romanica,pentru ca tot vrei pomana,sa ocupi functii in guvern fara a fi votat corespunzator legii, ia de la mitingii ce ofera!
  https://youtu.be/GXsMrHjJv9Y
  Sictir ba cesetori de mui,sa va dea toti ceea ce cereti!

 14. D-le Tudor,
  Ce se întâmplă cu antena 3? Nu pot să cred că postul ăsta apără asemenea valori!
  D-stră chiar vă regasiti aici?
  Cu aceeasi consideratie,
  Vasile Ungureanu

 15. Ufff, la naiba cu transmisia live online!
  De la ora 23,00 ora voastra, antena3 live online nu are transmisie! Iar nu functioneaza nici emisia live si nici stream-ul audio! Tocmai cand era circul live mai puternic in platou dar si strada! De ce?

 16. Mitingul diasporei!?! Ce diaspora, oameni buni, daca au fost peste 50% din prezenti, oamenii din galeriile de footbal? Au folosit “denumirea” diaspora si in distrugerile de aseara facute de nemernicii din romanica! Politicienii din opozitie au investit enorm de multi bani pentru actiunea de aseara,care s-a vrut,dupa cum spuneau initial,un haos masiv,ucideri prin orice metoda si in primul rand,ura fata de celalalt! Oamenii astia nu vor sa gandeasca cand intra in posesia banilor?! Astia nu constientizeaza ca toate aceste actiuni sunt in defavoarea cetatenilor din tara si a tarii?! Sunt atatea acte semnate de ani de zile cu marii capi ai lumii in care multi traiesc si care trebuiesc respectate?! Toate acele acte semnate,nu au fost aduse la cunostinta cetatenilor romani,fapt pentru care, toti babuinii din cele mai inalte functii de decizie,inclusiv robotul plimberet,profita in scop personal! Am convingerea, daca s-ar da cartile pe fata privind toate,dar absolut toate acele acte semnate si ar fi informati cetatenii,nu ar mai iesi nimeni in strada si nu ar mai putea manupula politic orice babuin cetateanul roman oriunde ar trai!

 17. Nu.

  Cum PSDul nu l-a vrut pe Antonescu, asa nu-l vor nici pe Tariceanu “prostu asta ca ne-a furat voturi”, cum spuneau unii psdistii in stenograme!

  Dragnea are nevoie de aceasta candidatura pentru a se victimiza ca se vrea arestarea lui si nu este lasat sa fie presedinte si sa faca bine romanilor pana in 2021, daca nu vreo 2040 cum vrea la “comisia lu’ peste pentru dezvoltarea Romaniei 2040”!

 18. Ha,ha,ha! Va amintiti sloganul “noaptea ca hotii”? Cum se manifesta adunatura din piata Victoriei?! Noaptea ca hotii! Doar ca ei dau foc,distrug tot ce este in jur, jicnesc,sunt imbuibati de violenta!
  Stiti zicerea din batrani “motanul f.t. si el tipa”? Asa se manifesta mitingii din piata,ei sunt violenti si arunca invective si tot ei tipa ca sunt violentati, fara violenta! Si legaturile pot continua! Urat caracter la mitingii! De fapt, colcaitii, din ce sursa sunt platiti atat de gras de se plimba prin toate tarile pentru a-i aduna si ii manipula, face parte tot din gloata de caractere mizerabile!

 19. Citez din spusele scaunarului principal al tarii,da,robotul ratacit relaxat in cea mai inalta functie a statului! “Jandarmeria a actionat disproportionat…”! Cum bre,disproportionat? Cati mitingii au fost si cati jandarmi au fost in piata? Au adus caini de paza, de spui disproportionat? Nu cumva mitingii au fost de zeci sau mii de ori mai multi decat jandarmi? Ba nemernicule, nu mai minti cras! Chiar ne crezi prosti sau chiori?! Nu cumva si tu ai finantat aceste actiuni de violenta,jicniri si ura?! Cam asa pare! De fapt,ce voiai tu? Cumva sa distruga cladirea parlamentului dupa modelul intrarii fortat si distrugeti in muzeul Antipa? Ba, pute de la mii de kilometri prostia si manipularea prin minciniuni si prosteala folosite de dumneata!

  • Ni s-a facut cadou o tara, acum 100 de ani. Anul acesta este anul in care cadoul ni se va retrage, pentru ca nu o stim pretui. Pregatiti-va pentru ruperea Romaniei, pentru ce e mai rau… Daca mai exista patrioti sa iasa dracului din case, sa mergem sa facem scut uman pe granita tarii, daca nu, adio si pa! Va iubesc frati romani!!!

   • Problema nu e la granita tarii, problema-i in interior iar, in schimb “cadoul” poate fi retras cu largul concurs al unor politicieni romani tradatori.

 20. Halucinant!
  1. Protest neautorizat si neasumat. Deci: ilegal.
  2. Violente masive din partea mitingiilor,era normal ca pilitistii si jandarmii sa reactioneze.
  3. Jandarmerita si colegul au fost atacati pe nedrept. Atactatorii zic ca a fost distractie si ca bauturile alcoolice i-au ispitit.
  4. Parchetul si politia solicita violentatilor sa depuna plangeri. Chiar e socant, desi mitingul nu a avut autorizatie si nimeni nu si l-a asumat,fiecare a facut ce a dorit pe propria raspundere, se cer pedepse! Pentru ce? Pentru infractiunile mitingiilor sau pentru reactia jandarmeriei? Ba nene, ce inseamna bataia asta de joc la adresa jandarmeriei ca institutie si angajati din partea marilor capi? Nu stiu,dar, parca toti acesti haituitori ai reclamatiilor la adresa jandarmeriei, sunt complici la manifestatia de vineri seara! Sa nu se supere nimeni,nu e acuza,e o idee vazuta prin ochii celor care se plang de violenta jandarmilor!

 21. Referitor la deranjul de vineri,astept cu nerabdare un comunicat serios din partea SRI, nu uncomunicat facil, pueril si penibil,

 22. https://m.dcnews.ro/lozinci-anti-psd-romanii-in-doua-tabere-pro-sau-contra-lui-halep_607568.html
  Oare cati tampiti/tampite cu mintea imbuibata de pristii,nemernicii si denigrari permanent,de cetatenie romaneasca,care desi nu a contribuit la munca si succesul acestei sportive de talie mind ala,isi permit sa se agate ca rahatul de bat pentru a ajunge vedeta sau denigra tara?!? Voi sunteti bolnavi grav de aruncati cu dejectii in Halep, ce aveti ba dementiada de va legati de fata?! Vreti sa va scoateti din propria mocirla denigrand si manjind munca altora!?! O sa auzim ca aveti studii superioare peste ceva timp,diplome fara studii sau studiile diplomei sunt urlarile si denigrarea la mitinguri?!?!
  Halal gandire!

 23. Cum spuneam, vulgaritatea, frustrarea și orbirea vor domina alegerile prezidențiale din 2019 deci, clar, Tariceanu nu are nici o șansa; campionii vor fi Johannis și Cioloș, primul având avantajul de a fi susținut de TOATE instituțiile de forța cărora le promite, in fiecare ieșire publica, revansa pentru” loviturile” încasate pana acum. Chiar mai mult decât așa-zisa Proclamație de la București, care cere puteri sporite pentru președinte (dizolvarea rapida a parlamentului, de exemplu) lămuritor asupra “valorilor” care vor constitui baza “programului de țara” al candidaților Johannis și Cioloș s-a arătat in reacția sustinatorilor Simonei Halep la finala Rogers: tenisul, sportul cel mai” fair” și mai elegant existent la ora actuala, practicat chiar de președintele in funcție, a devenit un vehicol al vulgarității crase prin strigătele injurioase ale “diasporei”. Campioana s-a zbătut sa apere onoarea arenei dar in fatza autorizării de către Johannis, a manifestărilor agresiv-porcoase pe orice teren, de la arena politica la Wimbledon, de ce nu? celebra sportiva s-a văzut murdărita ca ultima tzatza din piața de peste de către publicul conațional, susținător al vulgarității prezidențiale. Poate ca trebuie sa trecem prin alți 5 ani de scursoare morala tip Johannis-PNL ca sa ajungem la un oarecare consimțământ asupra noțiunilor de baza ale democrației, recte, asupra conceptului libertății de expresie. Oh well.

 24. Hello,diseara la 18 iese cucul robot sa transmita,ce?
  1. Propria-si demisie pentru ura nasiva implementata cu succes in romanica?!?
  2. Felicita mitingii pentru mitingul beautorizat si violenta plus flacari si distrugeri in Bucuresti!?!
  3. Solicita si el ceea ce solicitau mitingii(m..e)!?!
  Cum mama dracu ati votat un asemenea “plavan”(porecla pe net), un asemenea individ care habar nu are decat sa imprastie ura,manipulare prin mincini, sa incalce Constitutia, sa se plimbe oriunde fara sa-si indeplineasca funtia de medator,administrator al tarii?! Nu ati gasit pe lista alta aratare de v-ati limitat la acest individ?! Mare teapa v-ati luat! Problema grava e,ca toti cetatenii sunt denigrati la pachet oriunde s-ar afla!

 25. Da. Tariceanu candidat unic.
  Cineva apropiat isi aminteste de d-l Tariceanu ca tanar conferentiar universitar la Politehnica Bucuresti, venit cu studentii sa le tina o prelegere practica intr-o mare intreprindere bucuresteana, negociind foarte politicos accesul acestora la esentialul procesului de productie. Un prof. de nota zece si un om deosebit.

  Off topic — pt d-l Badea:
  Definitions of gregarious:
  adjective
  ->(of a person) fond of company; sociable.
  “he was a popular and gregarious man”
  synonyms: sociable, company-loving, convivial, companionable, outgoing, friendly, affable, amiable

  NB: Numai in scrierile lui Patapievici gregar are sensul exclusiv de “josnic”. Sens gresit.

 26. Rivulutzia din P-ta Victoriei esueaza, lumea rasufla usurata, dar azi, Marti 14 Aug., d-l Cristoiu ne spune ca trebuie schimbate Dancila si guvernul.

  A reusit lovitura si noi inca n-am aflat?
  Ne incolonam cu programul lui Johannis?

  Cristoiu — cu ce este avut la mana de Coldea?

 27. Intru pentru prima oara pe blogul lui Radu Tudor, mai mult din dorinta de a vedea comentarile oamenilor la cum sa il numesc (ma refer la evenimentele din 10 august)…sa zicem “Prologul sfarsitului Romaniei”. E enorm de greu de inteles ce au reusit sa faca servicile secrete din Romania( si mai ales de ce), niciodata cel putin de la revolutie incoace…manipularea nu a atins cote atat de mari si cu o influenta asa de negativa asupra noastra , niciodata credibilitatea oamenilor (sa nu ii zic prostie ) nu a fost atat de evidentiata si folosita ca acum. Se incearca scindarea acestei tari in doua tabere…. NOI contra NOI….dureros extrem de dureros. ROMANI TREZITI-VA PANA NU E PREA TARZIU. Totul este un scenariu bine pus la punct (parerea mea, cu mare sprijin de afara) intelegeti…..cine sunt adevaratii dusmanii ai tari..nu deveniti voi adica noi romanii, propri nostri dusmani….Romania TREBUIE sa fie numai a romanilor…intelegeti asta… (felicitari Cristina Gorgos pentru randurile scrise )

Leave a Reply