Accident : noul look al cancelarului Germaniei

Cancelarul german Olaf Scholz a căzut în timp ce făcea jogging şi s-a ales cu vânătăi pe faţă, ceea ce l-a făcut să anuleze unele întâlniri din acest weekend, a anunţat sâmbătă guvernul Germaniei, potrivit AP, preluata de news.ro.

Într-un răspuns transmis prin e-mail la o întrebare privind incidentul, guvernul a precizat că liderul german, în vârstă de 65 de ani, a avut “un mic accident la sport” şi a anulat întâlnirile de duminică în regiunea centrală Hesse, unde la 8 octombrie au loc alegeri. Dar întâlnirile sale de săptămâna viitoare nu vor fi afectate.

Ziarul Frankfurter Rundschau, din Hesse, a fost primul care a relatat incidentul de sâmbătă. Acesta a citat un parlamentar proeminent din partea social-democraţilor de centru-stânga ai lui Scholz, Michael Roth, care l-a invitat pe cancelar în oraşul său natal Heringen şi a planificat un eveniment de discuţii cu acesta duminică.

1 COMMENT

  1. Nu vreau sa imi inchipui panourile publicitare uriase stradale la vedere in halvetica cu mecla acestui individ si cu recomandare pentru cetateni! La fel de uriase precum au fost a aluia de la u.e.cu pantofi diferiti.

Leave a Reply