Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu are „acțiuni la purtător”, răspunzând astfel dezvăluirilor făcute de Rise Project. Documentul prezentat recent de jurnaliștii de la Rise Project îl identificau încă din primele rânduri pe Dragnea ca fiind „deținătorul majoritar al acțiunilor la purtător de la SC Tel Drum SA”.

„Nu am nicio acțiune la purtător. N-am nicio societate (…) Această ciorbă s-a reîncălzit că nu mai are niciun gust. Au fost anchete, au fost dosare, oameni audiați, anchetați. Nu am acțiuni la Tel Drum. Nu sunt nici în față, nici în spate, nici în stânga, nici în dreapta acestei societăți”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce are George Soros cu el și cu partidul pe care îl conduce, Liviu Dragnea a declarat: „Asta e o întrebare la care aș vrea să am răspuns. Nu știu, dar ceva e. Sunt prea multe lucruri care se leagă și din mai multe părți vin aceste informații. Nu mai cred în coincidențe”, a spus Dragnea, citat de stiripesurse.ro

4 COMMENTS

  • Ai inteles, nimic !
   Erdogan vede un Gulen opozantul.
   La Dragnea cu Soros e doar vrajeala de plimbat ursu’ !
   Sa-ti explic, dar nu cu lozinci : Soros are coada bagata adanc p-aici (ca in povestea aia, cand – apropo – ursul ramane fara coada; nu cred ca va fi cazul, n-avem vulpi pentru a-l lasa fara !), iar Dragnea se foloseste de val (ca un pescar ce zice ca e !). O da in “jmechereala”, a vazut ca “da bine”. Vina e a noastra : daca nu punem botu’, vor trebui, candva, sa vorbeasca si serios “po/uliticienii” nostrii…
   Dupa faza cu microfonul A3, s-a vazut, pentru cine are ochi : nici Dragnea n-are cum sa “sara” de nivelul jmecherasului care ataca, sa dea in derizoriu ce se vorbeste. Inghitim, sarim ca stiucile, halal sa ne fie !
   (Zice cu TelDrum ca e degeaba; dar o da in imstocareala catre postul d-a publicat ceva ce nu-l “salta”… clasic – politicianul roman are reactia standard : ba p-a ma-tii ! crede c-o face spiritual, are urmari pozitive pentru el – asa ne trebuie !

  • Cine vrea ?! tu,cu tine, si sinele tau ?! Sunteti, deci trei, adica populatie statistica ?! Bine, atunci, vreti in continuare !
   Eu il vreau, urgent, in interviu cu Gadea; Acum ! Crezi ca ce vreau eu se realizeaza ?! N-as crede, e tafnos, nu-i mai place A3, ca l-a devoalat….
   D-aia, deci, ce vrei tu, e ca-n aia : speri mata, da’ speri degeaba !

Leave a Reply