Acuzatii extrem de grave aduse lui Florian Coldea de fostul sau adjunct, colonelul Daniel Dragomir

6 COMMENTS

 1. Sa te cheme Gadea si sa uiti ca ai facut emisiuni despre Dragomir si sa nu ii pui nici o intrebare incomoda de parca ar fi Dragnea:

  “Mihai Gâdea a prezentat, joi seară, în emisiunea Sinteza Zilei, mai multe imagini, în premieră, de la mai multe întâlniri interesante. În imagini sunt Alina Bica și Elena Udrea, dar mai sunt și câteva personaje surpriză.

  Și, din toate informațiile, unul dintre cei mai interesanți oameni din imagini este Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, anchetat în dosarul Black Cube.

  În ultimele luni, Dragomir s-a afișat în compania a numeroși oameni de afaceri și politicieni cunoscuți, care au cu toți același numitor comun: sunt anchetați sau au fost trimiși în judecată de DNA.”

   • Pai nu l-a intrebat nimic de Udrea, de Bica, de Truica, de Black Cube, de cum e el “consultant politic” dupa ce a fost “anti-tero”, nu l-a intrebat de Maior, de Oprea, de … de Basescu !!!
    Nu l-a intrebat de alti generali si colonei din SRI.

    Toate intrebarile au fost de genul “nu-i asa ca ala Coldea e de porc, dar Kovesi e si mai si !” Nimic nou ce nu a aparut deja pe la Evz sau Romania TV.

    Ba l-a mai si prezentat drept erou militar, uitand ca a facut emisiuni in care l-a prezentat drept omul Elenei Udrea.

 2. Si…ce ?
  A reusit Coldea sa invinga Black Cube ?
  Are itelefon operativ desi e la pensie ?
  Iohannis ii permite ?
  Deducem ca e tare !

Leave a Reply