Un om de afaceri din Arad, care o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că aceasta le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare. Acesta spune că unii investitori italieni sunt dispuşi să dea declaraţii în acest sens.

Nicolae Cilan, un om de afaceri din Arad care se ocupă cu comercializarea de cafea şi aparate de cafea, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă de la sfârşitul anului 2015. Asta după ce Daniela Dincă a avut o relaţie cu un fost partener de afaceri italian de-al său, Giorgio Albiero, care a murit în luna februarie a acestui an.

„Ea locuieşte în Arad în acest moment. Eu am cunoscut-o în Italia, unde locuia domnul Albiero, fiind fata care avea grijă de sora lui, care era bătrână. Domnul Albiero m-a rugat să-i găsesc un avocat pentru că avea o problemă la Timişoara, un dosar penal pentru furt, lucra la o farmacie veterinară de unde a furat o sumă de bani. I-am găsit avocatul respectiv, s-a plătit prejudiciul din dosarul respectiv, patronul respectiv şi-a retras plângerea”, a afirmat Nicolae Cilan.

De asemenea, omul de afaceri susţine că fiica lui Gheorghe Dincă a fost măritată la un moment dat şi a divorţat. Astfel, în prezent, în acte, Daniela nu mai foloseşte numele Dincă, ci Bălan, al fostului soţ.

„Culmea, ea şi-a păstrat numele de Bălan, nu de Dincă, nu ştiu de ce, nu ştiu ce motive o fi avut, probabil cunoştea foarte bine trecutul tatălui. Ea se numeşte Bălan Daniela Florentina, nu Dincă, dar tot fiica lui rămâne, chiar dacă se numeşte Bălan”, a precizat Nicolae Cilan.

Omul de afaceri din Arad a mai afirmat că îl cunoaştea pe investitorul italian cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relaţie de mai mulţi ani, căruia el îi cumpăra terenuri în România.

„Eu o cunosc de la sfârşitul anului 2015, începutul anului 2016. Eu deja făceam afaceri cu el când l-a cunoscut Daniela Dincă, eu achiziţionam pentru el terenuri agricole în România”, a declarat Nicolae Cilan.

Bărbatul a spus că Daniela Dincă a ajuns administrator al unui domeniu de vânătoare, deţinut de iubitul italianul Giorgio Albiero, postură din care se ocupa să le ofere tot „ce au nevoie” investitorilor străini care veneau în România.

„Unor cetăţeni italieni le-a propus să le aducă fete pe domeniul de vânătoare, se duceau fete la anumite persoane, care veneau cu acte sau nu. Nu ştiu dacă erau minore sau majore, că nu le-am cunoscut. Tuturor investitorilor care vin în România le place şi să se distreze. Ştiu că ea se ocupa de tot ce aveau nevoie respectivii. Mai ştiu că la hala din Ineu se duceau fete pentru ei, pentru angajaţii lor de către fratele Danielei, şi din zonă, şi din afara zonei. Sau în Dealul Viilor, unde ei mai au o proprietate, acolo ei aduceau fete şi se distrau. Asta mi-au spus asociaţii mei. Sunt investitori italieni dispuşi să dea declaraţii în acest sens”, a declarat Nicolae Cilan.

7 COMMENTS

 1. Filmul acela cand G.D. ia taxiul galben, in Craiova, venind de pe strada aceea laterala.
  La markerul de timp (25 07 2019 ora 10:01:57) se vede o masina gri cu dunga neagra pe portiere ca venind din strada laterala si continuand pe strada principala in viteza mare… Se vede apoi taxiul galben (cu Dinca la bord) plecand de pe loc si intorcand spre aceeasi directie, spre dreapta imaginii.
  Nu cumva Dinca venise cu masina lui si daduse masina in primire altcuiva, luind apoi taxiul? Nu cumva Alexandra fusese data, in felul asta, mai departe? Ar insemna ca apelurile telefonice de la ora 11 …….

 2. cu părere de rău dar ati dus cazul intr-o zona obscură total…totusi, ne putem baza pe afirmații neconfirmate? pana atunci , e doar calomnie …cui serveste atât isterie sustinuta de presa, atatea speculații ? mai e ceva interesant , cum toti de dreapta sustin ca e vorba de trafic de ființe umane si nu un criminal in serie ?la noi criminalii in serie acționează mai mulți , eventual in retele…cat de inculți , cât de mediocri sunteți ca ziaristi ! cei de la pnl cred ca ca daca vorbesti de răpiri si ca se ascunde ceva ,vor rasturna guvernul ? penibil…

 3. dl Radu Tudor,

  dl Cumpănașu trebuie să prezinte probele doar la DIICOT și apoi să respecte munca procurorilor, criminaliștilor, etc.
  ancheta penală nu se face la TV / amenințările dl Cumpănașu și felul în care acționează Dăncilă, Fifor arată falimentul statului român.
  jurnaliștii au prezentat cazurile dar trebuie să înțelegem că ancheta penală nu se finalizează în 9 zile. s-au făcut greșeli dar vedem că DIICOT acționează acum profesionist.
  clanurile mafiote (Germania, Spania,etc) sunt investigate anj de zile – când corupția este la toate nivelele nu poți destructura clanurile interlope.
  dl Cumpănașu trebuie să respecte oamenii onești din instituțiile judiciare care anchetează acest dosar (puțină decență nu strică).

 4. Declaratia data in presa de fiica smecherului din Caracal : a cerut ajutorul unui avocat pt. o declaratie de presa.sotia acestuia zice ca l a parasit pt.ca era violent.Fiica zice ca nu. Fiica vorbeste in numele tuturor membrilor familiei si garanteaza pt. toti, ca sunt oameni onesti.
  dinca isi angazeaza avocat in Bucuresti.Cum? Ca zice familia ca nu are legaturi cu el…de bun ce e…
  Cine l a ajutat?

Leave a Reply