3 COMMENTS

 1. Va amintiti cantecelul din copilarie “Taranul e pe drum”? Cam asa sunt majoritatea cetatenilor traitori in romanica,lipsiti de aproape orice drepturi prevazute in Constitutie! Si avantajatii scaunari care striga HOTII, cand de fapt,tot ei sunt care-si ofera prin lege drepturi cam necuvenite!
  Adevarul dureros e ca cetateanul de rand e lipsit de bunurile dobandite prin munca asidua neprimidnd pic de respect de la autoritati si nici drepturi cuvenite! Avantajatii sunt diar cei care bat palma pentru afacerile respective,afaceri care nu au la baza nicio componenta privind analizele medicale ale animalelor! Cam pe aceeasi linie sunt aruncate si vietile bipezilor din majoritatea tarilor unde exista interese uriase,gen spania! Nu as vrea ca romanica sa ajunga copie a spaniei unde agricultura, livezile si cam orice,sunt “tratate industrial in defavoarea sanatatii cetateanului” si exportul masiv contra e datoriilor uriase ale tarii! Gustul produselor sau a apei potabile nu au nicio legatura cu naturaletea reala si nu e numai in spania!

 2. Actor in comedia guvernamentala si specialist in declaratii nefericite acest individ nu se dezminte nici acum. Ne da sfaturi sa avem incredere in programul lui si in angajati dupa ce declara ca: ,, În România, nu există niciun specialist, nicio facultate care să producă specialiști privind combaterea pestei porcine africane, nu a fost o boală cunoscută. ” Ce sa inteleg eu muritorul de rand ca ma las pe mana unor indivizi care acum se documenteaza de pe youtube si pliante din alte tari? Sa nu spuneti ca si acum o sa zica despre fraierii de romani ca nu inteleg exprimarile lui nefericite sau,, pe mine ma cheama petrica fac parte din guv dancilez si pot sa ud si canapeaua viorica nu se supara!”

 3. Da, Ciolos e de vina ca a decapitat 5 sefi. Cum a venit PSD-ul, cum a facut aceeasi miscare, a decapitat seful pus de Ciolos, si ia cititi aici cum:

  https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/06/exclusivfarmavet_ansvsa_sri-un-trinom-de-smecherii/
  >
  Astfel, dl. dr. Geronimo Raducu Branescu – Presedinte – Secretar de Stat al ANSVSA a fost impus, spun unele guri rele, de catre Liviu Dragnea la propunerea lui Sorin Paul Stanescu, patronul Farmavet prin societatea A&S INTERNATIONAL 2000 SRL, dar si a afaceristului Felix Stroe, baron PSD cu mari interese in zona Portului Constanta.
  >

  Cine vinde acum dezinfectanti pentru a drege pesta porcina? Ati ghicit: Farmavet.

Leave a Reply