S-a spus ca suma de peste 100 milioane de euro pentru transferul lui Ronaldo la Juventus e prea mare la varsta lui. Priviti efectul in piata. Lectie !

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai performanţi jucători de fotbal la nivel mondial, a dublat din luna iulie încoace valoarea de piaţă a Juventus (JUVE) la 1,2 miliarde de euro în contextul în care transferul portughezului ar putea aduce încasări mai mari echipei de fotbal, atât prin vânzarea biletelor, cât şi prin comercializarea echipamentelor personalizate.

Primele informaţii despre transferul lui Ronaldo, 33 de ani, de la Real Madrid la Juventus au apărut în presa italiană la începutul lunii iulie şi au alimentat creşterea acţiunilor Juventus chiar şi cu 5-10% într-o singură şedinţă, scrie zf.ro

7 COMMENTS

 1. off topic
  Domnule Tudor, mi-as fi dorit cateva comentarii pe marginea festivalului, cu ocazia centenarului, Cerbul de Aur.

 2. Foarte Bine! Juve este proprietatea lui Andrea Agnelli , unul dintre fiii lui Umberto Agnelli fratele i celebrului Avv. Gianni Agnelli mort in 2004, la scurt timp dupa disparitia tragica a singurului fiu Edoardo mort in circumstante neclarificate nici pina azi.
  Corpul a fost gasit la pizioarele unui viaduct.
  A fost doar o scurta introducere in destinele familiei care a fost prin definitie “aristocratia industriala” in Itala. O familie care a primit enorm de mult de la Statul Italian prin subventii uriase in momentele critice cind muncitorii FIAT erau disponibilizati. Profiturile erau private, intrau in societatile finantiare de tot felul ale familiei in timp ce solidarietatea subventiilor era suportata de ghici cine? De contrubuabil care si azi muncesc 6 luni pe an pentru a da statului.
  Multe s-au schimbat , FIAT a fuzionat cu Americana Chrysler, afacerile s-au diversificat gestionate de fonduri americane tip Black Rock, General Research, etc.
  Una din noile provocari de gen finantiar este evident Fotbalul: milioane de euro pentru talente sportive in timp ce fabrici de masini precum Melfi au fost restructurate reducand personalul si prin concediere platiti , muncitori tot cu subventi de stat, Se numeste Cassa Integrazione..
  Traiasca Juve, Ronaldo si sa supravietuiasca si cei lasati pe de laturi.

  • Mamma mia, Madonnina mia!!! Proletari din toate tarile uniti-va mai lipsea si era o postare perfecta.

  • Andrea Agnelli e doar presedintele clubului, John Elkann este presedintele Exon care detine actiuni Juventus,FCA (Fiat+ Chrysler) etc..

Leave a Reply